ДО КОГА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: ДО КОГА

Мнение от Big^Fish »

nervaa написа:И ся кво,че ги бутнем старите,че изберем новите.И кво,само по имената ще се различават.Просто в Българската политика нямаме все още стоиностни личности.Да си политик ,това е професия ,а не както в нашия парламент.По какво си приличат,по глада си и лакомията,по ганьовщината си и ниво на интелигентност на средния статистически българин.Тези избранници толкоз могат.Да не им се сърдим.Ние си ги избрахме. Те са като нас .А ако искаме промяна добре ,но кои да изберем.Новите имена ли. :roll:
Мисленето им трябва да се промени на политиците.С тая нагласа която сме,ако ще и от вън да докараме да ни оправляват,пак ще ни гъзят.Толкоз ли е трудно да се проумее.Ако нещо ще се прави,то не е заради това,че има някой по-добър,а с идеята това ,което би се случило,да ги накара малко да се стреснат,както и нас самите да ни позволи да вървим с малко по-вдигната глава,а не като мърши,дето каквото им се каже това правят.
Де ли ни се смее сега от някъде Снежан.Той се махна и не ги мисли тия неща дето са ни на нас на главите.Понеже ние оставаме е крайно време да се вземем в ръце, а не да се държим като маймуни.Щото баш това маймунско поведение ни докара до тук.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Аде бе - кво стана ? Кога ще е въстанието, да не го изпусна.
Да не ви е спихнал мехура вече ??
Ами се замислих с какво ще действаме.Аз имам една яка въдица - мога да я преправя на копие..
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Така че аз реших проблема кардинално хващам си пътя и се пенсионирам и докато съм жив няма да работя за никой, ако не е крайно наложително! За протести и стачки съм винаги готов, но повечето само приказват, а когато дойде момента се скатават!
Браво,пич! И аз /живот и здраве/ смятам през 2009г. да се пенсионирам. Писна ми цял живот на повикване и разположение......... То,сега поне има GSM-ми,та може да мръднеш някъде /естествено с доста условности/. Преди години висяхме като паяци из къщи и в делник, и в празник.
Ще си купя 9-метров кол, да го клатуря на пристанището за кая или сафрид /баш кат пенсионер/ и една броеница да щракам по пейките в парка...
Айде успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Малей,бе хора,вий не ходите ли по кръчми,не се ли запивате с колектива предколедно-една вечер да мъ нема и цяла епопея сте развърнали!Изприщих се,докат изчета всичко.Не моа да,н зема отношение -нали и аз съм продукт на същата система,коят и вас е сътворила?Споко,възстание нема да има.Срещу икономическо робство не е възможно да бъда дигнато квото и да е възстание.Не с рогите,щот най-много да са увеличи армията на безработните.Обаче айде да не пишем глупости ..помаците от Родопите били виновни,Кърджали и родопите щели да се отцепят,Дългия щял да ни упраи,Бойко бил политик,че и твърд....Гледайте по-малко телевизия и приемайте повече течности-излишната изнервеност и политически напъни ще изчезнат като да не ги е имало никога.И..правете риболов,а не война!
петър василев

Мнение от петър василев »

INCUBUS написа:Малей,бе хора,вий не ходите ли по кръчми,не се ли запивате с колектива предколедно-една вечер да мъ нема и цяла епопея сте развърнали!Изприщих се,докат изчета всичко.Не моа да,н зема отношение -нали и аз съм продукт на същата система,коят и вас е сътворила?Споко,възстание нема да има.Срещу икономическо робство не е възможно да бъда дигнато квото и да е възстание.Не с рогите,щот най-много да са увеличи армията на безработните.Обаче айде да не пишем глупости ..помаците от Родопите били виновни,Кърджали и родопите щели да се отцепят,Дългия щял да ни упраи,Бойко бил политик,че и твърд....Гледайте по-малко телевизия и приемайте повече течности-излишната изнервеност и политически напъни ще изчезнат като да не ги е имало никога.И..правете риболов,а не война!
Това според мен не са глупости :roll: ,всеки човек си казва мнението по въпроса,че на теб не ти харесват мненията ни не значи ,че това са глупости :wink:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Всеки си задава въпроса:Какво мога да направя аз :?: Аз виждам нещата така,като обикновен гражданин каво мога да направя.Ще изляза да подкрепя всички стачкуващи,независимост от професията,ще изляза да гласувам за всеки друг,но не и за бсп,дпс,ндсв.Ще давам възможно най малко рушвети и поткупи,ще отстоявам моите права като гражданин.Ще помагам на околните с каквото мога.Като гражданин толкова,ако съм в политиката може и повече.Най важното е обаче всеки да промени своето мислене и поведение към по добро. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:Всеки си задава въпроса:Какво мога да направя аз :?: Аз виждам нещата така,като обикновен гражданин каво мога да направя.Ще изляза да подкрепя всички стачкуващи,независимост от професията,ще изляза да гласувам за всеки друг,но не и за бсп,дпс,ндсв.Ще давам възможно най малко рушвети и поткупи,ще отстоявам моите права като гражданин.Ще помагам на околните с каквото мога.Като гражданин толкова,ако съм в политиката може и повече.Най важното е обаче всеки да промени своето мислене и поведение към по добро. :wink:
аз па мисла да им ебем путката майна да им ебем,като ГРАЖДАНИН :wink: язьк ми за начетеността при тва изявление :( ама взе,че ОТВЬТРЕ ми дойде-необуздано някак си.....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk

Мнение от snegk »

Това като гражданин го разбрах,а кажи като " :lol: :lol: :lol: селянин"
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:Това като гражданин го разбрах,а кажи като " :lol: :lol: :lol: селянин"
все тая илийка,все тая...... :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

http://www.burgasnews.com/content/view/13035/345/ ...Айде да видим сега колко сме будни бургазлии.Не стига че във всяко село след Айтос посока Провадия се издига едно колче на джамия...ами сега и в меден рудник.Искам сега да видя кой още ще излезе против поредната простотия на новоизбрания кмет.Имат си страна да си ходят там,да се кланят по улиците! :finga:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

glarusa написа:http://www.burgasnews.com/content/view/13035/345/ ...Айде да видим сега колко сме будни бургазлии.Не стига че във всяко село след Айтос посока Провадия се издига едно колче на джамия...ами сега и в меден рудник.Искам сега да видя кой още ще излезе против поредната простотия на новоизбрания кмет.Имат си страна да си ходят там,да се кланят по улиците! :finga:
Нетрябва да си от Бургас за да се възмущаваш,любимата ми телевизия е Бургаска :wink: и съм в час, нищо че живея в Търново.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Веднага се включвам и аз в каузата .. идвам с двайсетина приятели :twisted:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

майсторчето страхил написа:
glarusa написа:http://www.burgasnews.com/content/view/13035/345/ ...Айде да видим сега колко сме будни бургазлии.Не стига че във всяко село след Айтос посока Провадия се издига едно колче на джамия...ами сега и в меден рудник.Искам сега да видя кой още ще излезе против поредната простотия на новоизбрания кмет.Имат си страна да си ходят там,да се кланят по улиците! :finga:
Нетрябва да си от Бургас за да се възмущаваш,любимата ми телевизия е Бургаска :wink: и съм в час, нищо че живея в Търново.
Темата от политическа, придобива вкус на етническа и малко ксенофобска...... Сори на Илийката за спама ама какво ви пречат различните религии и защо отъждествявате религиите с политиката?? това е приоритет на една антиконституционна формация!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
snegk

Мнение от snegk »

До там стигаме когато всички си стоят по време на избори.Искат да превърнат цялта държава в квартал на Турция.Спирам да пиша,че много се изнервих и ще напиша една камара с лай...... :twisted: :twisted: Има ли митинг,там съм :twisted: :twisted: :twisted:
п.п.Това да правиш джамии в цяла една българска държава си е политически ход. :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Илийка,залязва темата ми се струва. :roll: Много неща се изказаха и накрая пак се завъртяхме в началото.Много обезверени хората,други си имат своите виждания и в крайна сметка май на никой не му се занимава.На местни митинги,протести,подписки и т.н. предполагам ,че повечето участваме.Само дето всички заедно не се наемаме да предприемем нищо генерално.Така и тия лайняри ще си изкарат мандата необезпокоявани,на тяхно място ще дойдат други,дето колкото и да са харни в един момент ще обърнат тази страница дето я четем в момента,не за друго ами щото ние нямаме явно нищо против.Иначе много ще се палим и ще говорим пак,колко сме недоволни,колко ония горе не стават и т.н. и т.н.Бива ни в приказките,а на маса нямаме равни.Това е жалката действителност в жалката ни държавица.Няма ги истинските водачи ,които да милеят за народа,няма го и самия народ.Аз повече също няма да пиша в темата!
Живи и здрави!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”