Петиция за служителите на МВР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Петиция за служителите на МВР

Мнение от GODzillata »

Илийка, съвсем мащабно поглеждам на тези неща, МВР не е само КАТ. :wink:

Ама те самите поУицаи не бяха единни в протеста си - едни пушеха демонстративно пред разни учреждения, а втори на топло в кафенето, трети шпионираха първите и ги докладваха поименно на четвърти, а пети пък вече си загубиха работата заради пушенето! :lol:

Нямам нищо против съвестните служители, нека да взимат и 2000 евро заплата, ама нека белите овци да станат повече от черните и да заработят както трябва.
Жалко, че го няма Лапи да ви разкаже за полицията във Финландия.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Току що подписах,по изключение,защото не вярвам в никакви такива петиции,подписки,апели и пр.-по-точно не вярвам,че могат да постигнат ефект.Иначе тук нашите полицаи са повечето "бели овци"-работят както трябва,най-висок в страната процент на разкриваемост на масовите престъпления,изключително рядко се извършват тежки престъпления;нулева толерантност към корупцията и пр.Знам,знам,ще речете такова животно нема.Ама има!И за това заслужават много по-големи заплати,много по съвременно и читаво материално оборудване,социални осигуровки и пр.Нямам пред вид "ръководството на МВР"и началниците полицейски в София- говоря за тези,с които работа вече 20 години от съставите на РУ-тата и дирекцията в Смолянска област.Не съм ченге-нито бивше,нито настоящо.В презентацията ми в този форум пише кво играя.
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Аз ще си помисля преди да подпиша ,защото , когато учителите стачкувахме те не ни подкрепиха - а напротив имаше изявления от сорта " кво сте ревнали за заплати като работите по 2-3 часа дневно и цял ден пиете кафета ..." !!! Да но тогава те взимаха двойни и трони наши заплати , сега пак са с два пъти по-високи от наще , еееееее , за какво да гласувам !!? Сега мога да кажа пък аз - за какво са ревнали като цял ден се возят или разкарват и пушат и какво ...нищо !!? Имам приятели полицай и малко съм запознат с техните неволи , но още немога да ги подкрепя ! За материално -техническата база съм "ЗА" , но за заплати "НЕ" ! Неможе един редови полицай със средно образование да взима 2-3 пъти повече от един учител с 2 висши образования ! Сори , и това е възможно в България ! Ако ние учителите не си свършим работата както трябва ,то полицайте ще се видят в приключение от детска престъпност от лавинообразен характер ! Така че , сори, ама....!!! Като се прочистят и засвидетелстват на обществото "присъствие" тогава ще кажа "да" !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Още една капка в морето и от мен , подписах с удоволствие
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
privilegx6
новобранец
новобранец

Деца на загинали полицаи!

Мнение от privilegx6 »

Изображение
Само заради тях си струва да преклоним глави....и нека доброта по 5 кила на година ни се случва на нас и на нашите семейства.А за повечето мнения...те са егоцентризъм,суета и чревоугодничество.За всеки случаен куршум към вас аз предлагам тялото си.Оставете среса за нас и нашите семейства.Благодаря на всички за подкрепата им. :prayer:
Последно промяна от privilegx6 на Нед Дек 21, 2008 1:45 am, променено общо 1 път.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

rumbata написа: Сори , и това е възможно в България ! Ако ние учителите не си свършим работата както трябва ,то полицайте ще се видят в приключение от детска престъпност от лавинообразен характер ! Така че , сори, ама....!!! Като се прочистят и засвидетелстват на обществото "присъствие" тогава ще кажа "да" !
Хей хора ,кой против кой е :?: :?: :?:
Алоуууууууууууууу :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:Пушештите ,защо не пропушихте по-отрано ,или си мислихте ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ...........бастуни :butthead: :butthead: :butthead:
Обичам Ви -за нищо не ставате :finga: :finga: :finga:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
snegk

Мнение от snegk »

rumbata написа:Аз ще си помисля преди да подпиша ,защото , когато учителите стачкувахме те не ни подкрепиха - а напротив имаше изявления от сорта " кво сте ревнали за заплати като работите по 2-3 часа дневно и цял ден пиете кафета ..." !!! Да но тогава те взимаха двойни и трони наши заплати , сега пак са с два пъти по-високи от наще , еееееее , за какво да гласувам !!? Сега мога да кажа пък аз - за какво са ревнали като цял ден се возят или разкарват и пушат и какво ...нищо !!? Имам приятели полицай и малко съм запознат с техните неволи , но още немога да ги подкрепя ! За материално -техническата база съм "ЗА" , но за заплати "НЕ" ! Неможе един редови полицай със средно образование да взима 2-3 пъти повече от един учител с 2 висши образования ! Сори , и това е възможно в България ! Ако ние учителите не си свършим работата както трябва ,то полицайте ще се видят в приключение от детска престъпност от лавинообразен характер ! Така че , сори, ама....!!! Като се прочистят и засвидетелстват на обществото "присъствие" тогава ще кажа "да" !
Брат вчера незнам да ли си гледал новините,но във Варна а и не само там,в училище дъректорката е взела 6000лв.новогодишна премия а учителите малко по малко(няколко хиляди).Това е в много училища с делигиран бюджет.Те крадът от закуските на децата,учебиците,ремонти и др. такива.За да могат да се нагушат.Просто цялата държава е проядена от червеи независимо дали са в парламента,полиция,здравеопазване,учители и др.Аз съм имал проблеми с полицията,бил съм бит като куче 15дена и имам право да ги мразя,но не го правя.Ако неможеш да помогнеш на даден човек или институция то поне не им вреди(това са общи приказки,не са отправени към Румбата)
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

на ТИИЯ нещо не им е чиста работата....... :shock:

Изображение

я кви ПОГЛЕДИ вадят :wink: :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
adjamia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от adjamia »

Румба,бате,извинявай ма твойта продукция(съвместен напън на родители и учители)замеря полицай с бомби и павета на всеки по-отговорен мач?!? Дали ти е добра продукцията? И не замеря само полицай,излага всички ни с талибанщина,дрога по на 13 години и т.н. ужаси?!? Има и такава гледна точка,признай... :D
Добрютро!!!
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

bkd написа:
rumbata написа: Сори , и това е възможно в България ! Ако ние учителите не си свършим работата както трябва ,то полицайте ще се видят в приключение от детска престъпност от лавинообразен характер ! Така че , сори, ама....!!! Като се прочистят и засвидетелстват на обществото "присъствие" тогава ще кажа "да" !
Хей хора ,кой против кой е :?: :?: :?:
Алоуууууууууууууу :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:Пушештите ,защо не пропушихте по-отрано ,или си мислихте ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ...........бастуни :butthead: :butthead: :butthead:
Обичам Ви -за нищо не ставате :finga: :finga: :finga:
егати отговора...усещам желание за подобен
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вижте се само,погледнете се и ще разберете простата истина,която се съдържа в постовете ВИ !!!Как да се оправи държавата,когато от 30 мнения,половината и повечето са негативни.Писна ми да чета глупости,писна ми да гледам как сме разединени и всеки си гледа себе си.Никой,никого неще да подкрепя и когато едните стачкуват,другите си чоплят носовете и си гледат кефа.Военните,полицията и особенно редовите полицай,когато други отрасли стачкуват,ходят и ги тероризират за да направят и усигорят спокойствие и конфорт на правителствата.Сега когато те стачкуват,никой не ще да ги подкрепи,освен техните семейства.Те обаче полицайте,нямат нежда от никаква подкрепа по простата причина че всяко правителство без значение какво ,/червено,синьо или жълто/ е напълно зависимо от верността на военни и полицай,защото те са хората които могат да ги бутнат или задържат на власт.Поради тази причина,те нямат нужда от петиций и подкрепи,защото по един или друг начин,правителството ще им даде пари а по районни ще ги съберат и тихо и мълком ще им кажат кой какво ще вземе допълнително и нещата ще приключат.Е,ако не съм прав просто ме оборете,но като знам как стоят нещата и кой от кого е зависим,надали ще може някой да ме обори.Върнете се назад във времето и вижте какво стана 1989г и дайте да си кажем истината.Тогава,и полицайте и военните се скатаха и управляващите тогава останаха сами срещу хората и това беше края им.Паднаха от власт за няколко дни,което сега не може да се случи, по простата причина че всяко правителство от тогава на сам,имат едно на ум и постоянно обгрижват полиция и армия.Мисълта ми е простичка,който иска нека подпише петицията,другите просто да не пишат нищо,няма смисъл просто да се създава нетърпимост между нас в форума.Тук сме рибари а не политици и нека се уважаваме.Имам достатъчно приятели полицай и подписах петицията заради тях,макар да знам че нямат нужда от подписа ми,тъй като нещата за тях ще се решат в тяхна полза и то по най-бързия начин.Имам обаче една директна забележка към тях,искам да знаят че за цялата простотия в държавата,те имат огромна вина,защото стоят тихо и мирно,защото подсигуряват на тези горе възможност да крадат със милиони.Дават им възможност да ни чукат и нас и тях и че докато не вземат да се замислят и да стоят на страната на народа нещата ще си продължават по същия начин.Горе ще крадат милиони и то без страх,защото им стоите зад гърба.Такава е истината и дори и да ви датат някакви увеличения,ще го направят за да си го купят спокойствието.Вие ще сте доволи,но вашите роднини близки и приятели,ще си стоят гладни,защото ако някой се вдигне да се разправя с крадците от парламента,Вие ще се изправите срещу тях,без да се замислите че това касае и Вас лично,че горе крадат милиони а карат редовия полицай да затваря устите на хората по всякакъв възможен начин.Тръгнете ли да ги бутате тези изнудвачи и крадци и хората ще са зад вас,тогава ще видите дали имате подкрепата им или не.Не знам обаче как ще стане,когато знам какво е в редиците ви и как живеете и работите.Доноси,рапорти и клевети,носите си печки за да се отоплявате,купувате си компютри и принтери,хартия и консумативи и такова е цялото ви ежедневие, не знаете кой ви е приятел в службата и кой - ВРАГ.Приятеля ви до вчера,с който сте дежурили до снощи,на следващия ден застава срещу теб,понеже си говорил нещо против началника или командира ти и са го накарали да доносничи против теб за да те уволнят и да нямаш възможност да ги съдиш.Всичко е тотални лайна и незнам просто как живеете по този начин.Аз не бих издържал и минута,не бих изтърпял всичката тази помия която е при вас.Знам също че това което пиша,няма да стане защото над вас,хората които ви командват и ръководят са верни на правителствата,защото лично министъра си назначава директорите а те,от своя страна си слагат верни на тях хора и който върви против правилата,просто си заминава заради рушвет,грешки допуснати преди време,които тогава просто са сложени в папки и чакат момента когато ще им влезнат в употреба.Е,няма да пиша повече,защото може и врагове да си докарам с тези ми писаници,макар че не ми пука много.Дано обаче,някога нещата да се оправят,все пак има хора които имат нужда от помоща на полицията и ако аз бих се справил със разни идиоти,много хора са безпомощни да го направят и се нуждаят от Вас.Мисля че казах една част от истината и ще спра до тук,за да оставя възможност и на други да се изкажат.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Правителството ползва ефикастния американски метод: Разделяй и владей .. Заставам твърдо зад Кроки понеже това е живата истина. Най страшното за всички е обидинението. Сигорен съм , че има платени учени хора които се грижат за разидиняването .. и понеже ние сме ...... наивен народ. Пример е от моя тема .. как се намеси некав ницк и много хора повярваха че рибите са хванати с мрежа, макар че всеки знае , че на теза ако хвърлиш мрежа - жив ще те одерат. Също съм бит от полицаи без вина по комунизма , но неможе заради някой си простак да мразим всички. За това призовавам всички да потпишат петицията , всеки има право да не подписва , но поне ги замолвам да не пречат на добрата кауза.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Цялата ни скапана държава се разграби от полицаи, всеки божи ден КАТ ни рекетират със всевъзможни такси и данъци (нови книжки, нови номера, контролни точки, скапани актове за глупости и т.н.). Един път ми се наложи да се обърна към полицията, защото влязоха крадци вкъщи, а ченгетата само писаха ли писаха, дори не дойдоха да видят как е станало и две години си минаха ей така, без нищо да направят, теглих им по една майна и ги оставих да си живеят скапания живот.
Абе разберете бе господа милиционери вие сте на тази си позиция за да се грижите за народа, а не да правите живота на човека още по труден. Разберете, че ние ви плащаме заплатите, обикновенните данъкоплатци.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

5кила написа:
asini написа:Много ми е интересно какво ще стане-когато има някаква стачка или протест в защита изкарват полицията, а когато стачкува полицията какво се получава.Оръжието е в тях, те са силните.Или може би сега ще изкарат армията, танкове.... да пази парламента :axe:
бе що не останат да си ПУШАТ пред районните :wink: не знам ,ама имам следното наблюдение.аз завьрших средното си образование 1988г.всички тьпанари,които за нищо не ставаха,които наистина бяха тьпи и ограничени от майката природа поеха две направления в живота-полвинта станаха престьпници,другата полвина-милиционери...та не знам за ПЕТИЦИИТЕ ама ги наблюдавах как биеха пред парламента :wink: не за друго,ми сигурно НЯКОЙ им е казал :wink: нема оправдание за това да имаш КОТЛОН на главата..па било милиционер или военен :wink: решението да сложиш КОТЛОНА и да козируваш е лично.национален траур ше правим на некви си избити в ирак?па да не сьм ги карал аз НАСИЛА там да ходят,да стрелят по хората?баси...некой си бил АГРЕСОР,ама понеже е бьлгарин та големата работа. всички се бият в гьрдите за левски ,ЛОШИТЕ турци как ги били преебали,кви са лоши турците и пр,а никой не се замисли над срамната ИСТИНА,че левски бьлгари го предадоха :roll: не ТУРЦИ :wink: мен,кога ме обраха сьвсем случайно забелязах,че едно от ченгетата и то крадеше кво е останало :wink: от сиромашия сигурно-не за друго :wink: ей са ше подпишем 18 ПЕТИЦИИ за "ала вера" на милицията :wink: само да си доям ЯБЬЛКАТА :D :D :D бати..кви очи имате да прокламирате тия смотаняци,освен ако не сте от ТЯХ де :wink:
много вярно написано както винаги
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Въпреки събрания негативизъм, подписах с известни резерви, относно реформите, които е неизбежно да се направят, ако искат действително да имат уважението на своите западни колеги! :(
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Заключено

Обратно към “Разни”