Петиция за служителите на МВР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Петиция за служителите на МВР

Мнение от bkd »

Аз им давам заплатата и аз ще им кажа :никакви добавки и да ходят да си гледат работата :!: :smt090
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Аз спирам да пиша тук и в другата тема,няма смисъл.Те хората немогат да различат редовия полицай от (системата).Всяка една система е като един строителен обект,работника ако е некадърен ще изкриви нещо и толкова,собственика ще го гледа криво,но ако архитекта е некъдърник,собственика на фирмата спести от материалите,надорника и т.н. то зградата ще се руши и накрая ще бъде съборена или ще падне.Така е с полицията,здравеопазване,и всичко останало.Аз приключих,не искам да си развалям празника заради"криво разбраната цевилизация" :twisted: :wink: :lol: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

nas написа:Цялата ни скапана държава се разграби от полицаи, всеки божи ден КАТ ни рекетират със всевъзможни такси и данъци (нови книжки, нови номера, контролни точки, скапани актове за глупости и т.н.). Един път ми се наложи да се обърна към полицията, защото влязоха крадци вкъщи, а ченгетата само писаха ли писаха, дори не дойдоха да видят как е станало и две години си минаха ей така, без нищо да направят, теглих им по една майна и ги оставих да си живеят скапания живот.
Абе разберете бе господа милиционери вие сте на тази си позиция за да се грижите за народа, а не да правите живота на човека още по труден. Разберете, че ние ви плащаме заплатите, обикновенните данъкоплатци.
Законите приятелю ги пишат политиците които ти си избрал с твоя вот. А затова че те рекетират катаджиите не е по тяхна вина. Закона за движение по пътищата е такъв. А затова че примерно си карал с превишена скорост, не спазваш знаците или не ибаваш останалите участници в движението и катаджиите ти направят акт си си виновен само ти. А ако не ти харесват законите се обърни към господата от Народното събрание за поправка.
Пашата обича смелите.
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Законите приятелю ги пишат политиците които ти си избрал с твоя вот.
Политиците приятелю всичките са полицаи и нито един път не съм гласувал за тях и няма да гласувам.
А затова че примерно си карал с превишена скорост, не спазваш знаците или не ибаваш останалите участници в движението и катаджиите ти направят акт си си виновен само ти.
Колега нито си ме виждал как карам, нито си се возил при мен, така че не ми казвай кой не ебевам.

Единия полицай е измислил скапания закон за да може другия полицай като ме спре да каже:
- Колега ся ко прайм, ти що нямаш гражданска, що не използваш хендсфрии за телефона, дай да измислим нещо.
Абе да ти еба майката ти пък къв си, че ще ми търсиш гражданска, и аз като пуша цигара трета ръка ли да използвам.
И като не им давам пари после се чудя как да възстановявам точки за да не ми вземат книжката. А и след това пък отивам и си давам парите на разни автошколи - други полицаи.
Майката си ебало ей, полицаи, полицаи и пак полицаи. На много хора взе да им писва.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Никога няма да се оправим :idea: Винаги ще ни цакат както си искат и до сега го правят много успешно.Е,гледайте как ще се изтрепем като кучета тук с думи !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Хората трябва да разберат, че не трябва да се съгласяват със всеки един закон, който се гласува.
Ами утре ще измислят да плащаме такса заради това, че серем или правим секс, и много ще плащат кво да правят.
Да ама не.
С много неща не съм съгласен и доста пъти се опълчвам срещу това, но без резултат. Знам, че вредя само на себе си, но ако 100 000 човека направят същото, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.
Ами затова не харесвам полицаите, защото ме карат да изпълнявам скапаните закони измислени от техните по-висши колеги.
snegk

Мнение от snegk »

nas написа:Хората трябва да разберат, че не трябва да се съгласяват със всеки един закон, който се гласува.
Ами утре ще измислят да плащаме такса заради това, че серем или правим секс, и много ще плащат кво да правят.
Да ама не.
С много неща не съм съгласен и доста пъти се опълчвам срещу това, но без резултат. Знам, че вредя само на себе си, но ако 100 000 човека направят същото, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.
Ами затова не харесвам полицаите, защото ме карат да изпълнявам скапаните закони измислени от техните по-висши колеги.
Нямаше да пиша ама не се стърпявам.Колега говориш празни приказки.Давай конкретни факти,тоз закон не ми харесва,в целия свят е така само при нас е иначе.Защото ако закона направен така,чеда е за доброто на цял един народ,то това,че на теб не ти харесва е без значение :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ще подпиша петицията ако поне един полицай каже, че е започнал работа БЕЗ връзки!
...
Май няма да има такъв, а? :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

АЗ!
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Не съм в системата на МВР, но аз също съм започнал през 1992 и то с конкурс.
Пашата обича смелите.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

GODzillata написа:Ще подпиша петицията ако поне един полицай каже, че е започнал работа БЕЗ връзки!
...
Май няма да има такъв, а? :lol:
Адаш само на бас не се хващай......
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

Бих искал да видиш мъката в очите на човека когато целият му свят е обгърнат в пламъци или когато прибиращото се семейство заварва цялата си собственост изгоряла и разрушена.

Бих искал да знаеш какво е да претърсваш горящата спалня за скрило се малко дете, и пламъци търкалящи се по тавана и изгарящите длани и колене докато пълзиш по пода, извит от тежестта си а кухнята над теб гори.

Бих искал да разбереш ужасът в очите на съпругата в 3 часа посред нощта, докато търся пулса на нейния 40 годишен съпруг а не го откривам, започвам АВС-мероприятия, с надежда да го върна, със съзнанието че е вече късно и желанието съпругата и семейството му да знаят че съм направил всичко възможно.

Бих искал да разпознаваш уникалната миризма на горящата изолация, вкусът на разкаляните сажди, чувството за прекомерната жега нахлуваща през екипировката, звукът на пръщящите пламъци, безсилието когато виждаш абсолютно нищо в плътния дим – усещания които добре познавам.

Бих искал да разбереш чувството да се качиш сутрин в градския транспорт след като си прекарал нощта потушавайки огромен пожар.

Бих искал да ми прочетеш мислите когато отивам на пожар в жилище, „Дали е лъжливо обаждане или развиващ се пожар? Какво е вътрешното разпределение в сградата? Какви рискове ме очакват? Има ли застрашени хора? Дали ще мога да ги спася? .. или просто някой ме очаква с пистолет в ръка?”

Бих искал да си в спешното когато доктора съобщава часа на смъртта на 5 годишната красавица за чиито живот съм се борил през последните 25 минути, която никога да отиде на първа среща или да каже на майка си „Обичам те!” отново.

Бих искал да усетиш чувството на безсилие което ме обзема когато на кръстовището ми отнемат предимството а аз махам с едната ръка с другата натискам клаксона отново и отново, а когато имат нужда от нас първите думи с които ни посрещат са „Защо се забавихте толкова много?!”

Бих искал да знаеш мислите ми когато спасявам младо момиче от смачканите останки на автомобила и – „Ами ако това беше сестра ми, или приятелката ми, или някой който познавам? Каква ли ще е реакцията на родителите им когато заварят на входната си врата служител с шапката си в ръка?”

Бих искал да знаеш какво е чувството да влезеш през задния двор и да поздравиш семейството ми, и да нямаш куража да им кажеш че за малко да не се върна от последното произшествие.

Бих искал да усетиш болката ми когато хората, словом и понякога на практика, ни обиждат или омаловажават работата ми, или както те сами изкажат начина на мислене „Това никога няма да се случи на мен.”

Бих искал да знаеш, да разбереш физическата, емоционална и умствена суша или пропуснатата вечеря или изгубения сън или пропиляното сплотяване на хората, като добавка към всичката трагедия разиграла се пред очите ми.

Бих искал да разбереш приятелството, и личното удовлетворение когато помогнеш, спасиш живот, или нечия собственост, да се отзовеш на помощ или да създадеш ред от един пълен хаос.

Бих искал да разбереш какво да държиш в ръце малко момченце вкопчило се в ръката ти с въпроса: „Мама добре ли е?”, без дори да имаш силата да го погледнеш в очите с очи пълни със сълзи и да нямаш отговора. Или да държиш дълго време на страна мъж чиито най-добър приятел е изваден от смачкания автомобил и откаран с линейка пред очите му, и да знаеш че той е бил без колан – добре познавам това чувство.

САМО АКО СИ ЖИВЯЛ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ И ОЦЕНИШ КОИ СМЕ, КАКВИ СМЕ И КАКВО ТОЧНО ОЗНАЧАВА ЗА НАС ТАЗИ ПРОФЕСИЯ.

Истината е, че не познавам човека написал това, но явно е колега и много ме трогна.
Последно промяна от martatel на Нед Дек 21, 2008 8:06 pm, променено общо 1 път.
Изображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Точен пост,на точното място!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

martatel
Поздравления за този пост.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

martatel
Колега благодаря за поста който написа,просълзи ме. :prayer: :prayer: :prayer:

Колега "GODzillata" аз постъпих миналата година след спечелване на конкурс без връзки и протекции.

Май тази тема се превърна в караница между колегите от форума,който желае нека ни подкрепи,а другите просто да не ни подкрепят,но да престанат да пишат глупости,излагаме се колеги това е риболовен форум не политически все пак.
Който не е съгласен, това си е негово мнение и право да не ни подкрепи и на никой няма да се разсърдя.
Заключено

Обратно към “Разни”