Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

нов user във форума нов мухар и зима ли кефала март и април
Модератори: Павел Иванов, sestrata
нов user във форума нов мухар и зима ли кефала март и април
здравейте колеги от няколко дни само чета тука is форума тоест има толкова интересни еща че не моа стана от pc-то по цял ден чета ли чета че ф тоя студ освен четене няма как да практикувам та попаднах на темите за мухата на времето баща ми беше приличен мухар фащаше доволно кефал по марица и домлян обаче от около 7-8 god не практикува и така си седят у нас 3 пръчки с 2 макари и 2 шнура е шнуровете сигорно вече са за бракуване и ша са зима нов де та ме интересува зима ли на муха кефала март и април месец макар тогава мухаренето да е доста трудно заради пълноводието на река марица но все пак ако има пловдивчани практикуващи на марица нека споделят опит благодаря
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
- петър власев
- разбира нещата
- петър власев
- разбира нещата
- петър власев
- разбира нещата
- петър власев
- разбира нещата
ходил съм към баня и там реката е добра даже по-добра отколкото
тук при пловдив повече риба има там в реката
макер че преди две години голяма изненада изживях на стряма
1км нагоре от вливалото и в марица
бах седнал до един вир дълбок около 2м. и чаках за мряна и кефал
по едно време ми взе ама рибата не се държеше нито като кефел нито ката мряна ,пък и доста тежеше на линията
ката я извадих-сом 2.5кг
веднага направих една дънна и хвърлих на червен ... само това имах да му предложа
нямя и 10 мин удари ми друг 3.5кг него си го задържах
след един час минават едни колеги и питат
как е взима ли
аз им казвам за сома те невярват и тъкмо да им го изкарам от живарника нов удар на дънната
пак сом самоче беше малък около кило
тук при пловдив повече риба има там в реката
макер че преди две години голяма изненада изживях на стряма
1км нагоре от вливалото и в марица
бах седнал до един вир дълбок около 2м. и чаках за мряна и кефал
по едно време ми взе ама рибата не се държеше нито като кефел нито ката мряна ,пък и доста тежеше на линията
ката я извадих-сом 2.5кг
веднага направих една дънна и хвърлих на червен ... само това имах да му предложа
нямя и 10 мин удари ми друг 3.5кг него си го задържах
след един час минават едни колеги и питат
как е взима ли
аз им казвам за сома те невярват и тъкмо да им го изкарам от живарника нов удар на дънната
пак сом самоче беше малък около кило
я чувствась себя очен хорошо
uaal ludnica <: shoto imam vila vav vilna zona otdih po minalata godina 4esto hodeh oba4e be6e dosta slaba rabota nadiaame se po vreme na navodneniqta strqma da e drapnala riba ama sha vidim (: are kato se po stopli sha sa zase4em tuka i sha napraim edno izlet4e za mrqna i kefal ako si navit de <:
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
- ivan_yo
- разбира нещата
Прието е тук във форума да се пише на кирилица. Бъди така добър да изхвърлиш тая маймуницаJointeR написа:uaal ludnica <: shoto imam vila vav vilna zona otdih po minalata godina 4esto hodeh oba4e be6e dosta slaba rabota nadiaame se po vreme na navodneniqta strqma da e drapnala riba ama sha vidim (: are kato se po stopli sha sa zase4em tuka i sha napraim edno izlet4e za mrqna i kefal ako si navit de <:

За да не се чудиш защо нети четат постовете, пиши по нашенски

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- петър власев
- разбира нещата
JointeR добре дошъл във форума .
Миналата година преди забраната / Март и особенно Април/ му скъсахме пеките на яз.Домлян - на булдо.
JointeR написа:.......prili4en muhar fa6ta6e dovolno kefal po marica i domlqn ...... ta me interesuva zima li na muha kefala mart i april mesec .............
Миналата година преди забраната / Март и особенно Април/ му скъсахме пеките на яз.Домлян - на булдо.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- петър власев
- разбира нещата