Петиция за служителите на МВР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

adjamia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Петиция за служителите на МВР

Мнение от adjamia »

Колега поздрави за поста!!!
Годзила,моля не бъркай Видин със София,Пловдив,Варна и Бургас?!?
Ела да бачкаш в София да видиш дали приказките ти фащат дикиш :D
Защо бягат от Видин например и ги хващат тука(София)-кой без лиценз за такси,кой за по-големи простотий?!?!
Един такъв ми каза че там не било останало нищо-явно не важи за тебе,евала... :D
Добрютро!!!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Абе ,щом и джандарите са тръгнали да стачкуват ебая и дръжавата ,ебаго и правителството ебаго и ватмано ,па нали е под пагон ,да го разжалват или там що се прай и делегация , тука ги гледам в кн назначили са ги едни ,или са гръчави или супер дебеляци ,кой че му има респект на таков .от каков зор че им се дава 13 заплата ,,епа там ако нема закони каде отиваме ,не мога да отречем че е професя с голем риск и е гадна ,ама от всички джандари сигорно само 20% са достойни да получават такова възнаграждение ,ако требе на тех и 16 заплата да им дадат ,ама другите 80% и тия са им ного ,защото са корумпирани и не ги бива за нищо .имаше преди един у кн беа го турнали квартален у мангалската махала ,пребиваше ги мангалите беше як и отперен ,не смееха да мръднат или да направат нещо ,на таков евала ,а са некакви хърби турнали циганите ги пцуват ,епа откаде че им имат респект като ги видат че са путки ,това е истината .според мене щом е под пагон нема право да стачкува ,по принцип човек каде е мразелив и каде не екадар да работи нещо става или джандар или даскал или таксиметраджия .апа и тия даскалите каде са трагнали не ми е ясно ,тия одат за по полвин ден ,4 месеца са ваканция и они тръгнали пари да зимат ,е от каде ,навремето имаше свесни даскали каде си разбираха от работата ,са като ги гледам не стават за нищо ,кога им беше стачката един тапанар тръгна да рецитира стихотворение ,каза пет думи ,запецна и извади един тефтер и започна да чете ,е таков заслужава ли да зима пари .в пълна сила важи поговорката че УМЕН ДАСКАЛ И ЗЕЛЕН КОН НЕМА.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

КИРО написа:martatel
Поздравления за този пост.
АБСОЛЮТНО е ПРАВ !
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Момчета знаете ли скоро се замислих за едно нещо,дали ако катаджията взима една добра заплата ще я рискува за 20лв подкуп,дали ако лекаря в спешното е добре заплатен няма да приема нещата по присърце,дали учителя който е задоволен финансово няма да си гледа работата по съвесно,дали пожарникаря му се рискува живота за смешни пари,дали на един от войводите му е добре цяла нощ да се разправя и гони крадци ,да се разправя с пианици и откачалки и накрая да взима колкото секретарката на шефа,дали работниците като мен не трябва да са по добре платени,дали целият Български народ не заслужава по добър живот?
Дали........не живеем в скапана държава управлявана от малоумници,дали :?: :evil:
Последно промяна от slivnalia на Нед Дек 21, 2008 11:32 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Немога да разбера защо всичко слагате под един знаменател. Честно да ви кажа без да се обиждате това е много ограничено мислене.Лоши и добри, както и кадърни и некадърни има навсякъде и във всичките свери и професии.Обидно е да се слагат всички под един знаменател, все едно да кажем всички риболовци са бракониери.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

а работниците по заводите ,каде дишат отровите ,каде работат от темно до темно .да не ми каже некой че един даскал е по достоен от един миньор каде е на 500 метра под земята .

не искам да обидим никого ,просто такова ми е мнението по въпросо ,има и свесни хора ама са малко ,от 15 години съм почнал да работим ,завършил съм средно ,ама се съм бачкал яко ,от темно до темно ,и затова се дразним от такива служби като ден работи три почива или като даскалите по 5 часа ,или па като бех войник ,каде са ме насила откарали и тръгнеме да се прибираме и немаме пари и ни свалят от влако и мааме на стоп ,а у другото купе слепци студенти патуват безплатно ,е те такива работи ме дразнат ,не му е тука местото ама като сте подфанали темата и аз да драснем два реда .
adjamia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от adjamia »

Драсни Венци и три-и трийсе и три-жив и здрав да си-ма мойта работа тука -с наркомани,айдуци и друга гад нема да свършиш :D
Между другото,ако говорима за продукцията на даскалите(и родителите)-ми тя ни замеря с камъни и бомби на всеки един мач!!!
Ти,например,Венци,ако видиш твой колега на мача "Левски-Марсилия" да падне,ударен от бомбичка,да тече кръв от ушите,да не ти е разрешено да мръднеш,да не можеш да помогнеш,да мръднеш??? А мача е международен,купа на "УЕФА"... А тия хвърлили бомбата са продукция на учители и родители!!! За 600 лева струва ли си според теб-че аз си го задавам всеки ден тоя въпрос? :D
Ми че и нашите жени и деца ги обират айдуци-нема празно там-ама колко и да се мъчим-не моем да огреем насекъде-уви!!!
айде жив и наслука :D
Добрютро!!!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

точно затова казвам за 20те % каде са у горещите точки да земат и по 20.000 лв ама тия лежляците по хилядите ведомства от каде накаде да зимат .знам че е гадна работата ,знам че законо ви спира и ви демотивира ,защо го гоните и дебнете айдуко месеци ,а они го пущат под гаранция , а и те затова каде са са тия европейски закони децата станаха папляч ,не требало да се тепат,ебаго мене ме тепаха по 5 пъти на ден ,ама ни съм украднал нещо ,а съм се научил на труд ,а са секо дете иска или да е бизнесмен ,не видите ли че никой нема да тръгне да работи а гледа нещо далавера да напрай ,
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,осрахме форума и започнахме да се караме.Всички имаме пръст в това което става в тази държава.Полицайте затова че половината тероризират хората и не гледат да са коректни и да спазват правилата писани и неписани на коректността.Дрегата половина,коректните пичове,го отнасят и заради кривонделите и ги носят на гърба си.Една заплата взимат в едни лайна газят,но тарикатите си правят пачка нод пагона а дребните лапат мухи и отнасят нашата ярост и обиди.Аз,верно че боклуци около мен немога да търпя и всичките полицай които познавам са ми приятели и бих направил всичко за тях от сърце.Никога не помня да съм ходил да искам услуга от някой приятел полицай и винаги съм си носил кръста сам.Така,вместо да съм чист като сълза,като пребиех някой,ходех и си лежах присъдата като поп.Имах и връзките и роднински и всякви,но никога не отидох да се моля.За това се уважаваме и единственно съм се въсползвал от познанството ми със някой катаджий та се разминавам без актове.Дори обаче и да ми направят такъв,нека го правят,щом съм се засилил и карам като алтав и бързам за централните гробища.Пак повтарям,има много свестни полицай,но системата е толкова усрана,че няма как да мърдат и да роптаят че си заминават на момента и заже,така ще ги курдисат че и в затвора ще лежат.Оставете хората да се борят за правото да имат нормално заплащане и дано да повлекат крак и да започне лавинообразно да се вдигат заплатит на всички.Ако обаче хората от другите професий си стоят и си траят,какво да се направи,аз ли да им отвоювам заплатите,ако те спят и се страхуват.Е мерси,ако видя че всички се вдигат и искат промени,на драго сърце бих скочил и живота си да дам,но за спящи красавици,дето ако малко ги напънат ще ме продадат като пържола,предпочитам да стоя и да гледам и слушам как си говорат на уше,страхливите учители,лекари и т.н.Много сме страхливи и продажни,това е.Мисля че който си е дал подкрепата,вече я е дал.Темата по-добре да се заключи,защото ще станем на кълбета и ще стане така,че да не се видим а ние сме рибари,нито сме политици нито сме генерали.Айде стига толкова че ще се осерем.Нека да опазим мира и приятелството във форума,от които по важни няма.Ние сме рибари !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Подкрепям предложението на Кроки за ключ.
Всеки от нас има поне по два акъла,не може се угоди на всичко.
И аз мразя някои недомислици,ама не му е тук мястото за разискване.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Прочетете интервюто на Татяна Дончева в 24 часа от днес - касае МВР.
Всичко е от към главата.Работата е дебела .Аз ги подкрепям.
adjamia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от adjamia »

Благодаря и на Педро и на Кроки и на всички и се вклювам към предложението за ключ-с дърляне тука нищо не правим,а лично на мен ми е едно от големите удоволствия да чета форума,да пиша чат-пат,щото огромния процент тук са пичове и се радвам че ви има!!! Форума е за любимото ни хоби в крайна сметка...Иначе отдавна знам че рибата е вмирисана откъм главата-това е главният извод!!! И трябва тая вмирисана глава да се отреже-че се отразява на всички ни... :wink:
Добрютро!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Ключ

Мнение от barutchiata © »

Ключ!!!
Заключено

Обратно към “Разни”