Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помагайте - чистачки за Фиат "Темпра"
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Помагайте - чистачки за Фиат "Темпра"
ХАХА,чуруликпенчо написа:Оле - мале ,Сестро! Направо влизаш в приключение с тези чистачки.И аз карам Темпра, та от личен опит знам за какво става въпрос. Във Варна бях намери няколко комплекта /втора употреба/ , но всички бяха със счупени зъбчета на перата. Наложи се да сменям модули от други чистачки,та стана работата. Скоро видях една Темпра със сменени рамена .Стори ми се , че бяха от Рено-19.Поизчаках на паркинга,но собственика не се появи,та не можах да го попитам.
Ще се огледам и аз из варненските морги. Нека колегите,които се наемат да помогнат да огледат зъбчетата,които захващат перото.Ако са счупени,то няма смисъл да ги вземат.
Поздрави!
наистина си прав колега. И аз съм с Темпра, 2,0 и.е, а тва с чистачките си е направо приключение да се намерят. Но има такива и те са на Шампион, но мисля че цената е около 50лв, което разбира се не мисля че си заслужава. И да прав си, че от Рено 19 стават, както и от някои модели на ОПЕЛ и Голф и т.н просто трябва да идеш в моргата и да ги напасваш и да видиш кои ще станат. Аз след малко отивам да търся отново по моргите, че пак имам нужда от рамена и по-късно ще пиша какво е станало.
Колега ако още не си си намерил мога да попитам в 2-3 морги в София,има една само за италянки на Жоро Италянеца,няма да ми е проблем.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Павка,братовчедка ми е собственичка на един от най големите центрове за разкомплектоване на автомобили в моя район!Ходих-няма!Ако не са много спешни и толкова рядко срещани,то мога да поръчам да ми търсят! 

Аз не можах да намеря.Много сложна работа.То по лесно цял фиат да се вземе!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- ще става разбирач
Колега направо присаждай от друга кола.И аз преди време имах темпра 2.0 и не можах да и намеря рамена.Явно са слабички .Инъче беше самолет 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз ще ги присадя,само кажете от ква кола раменета пасват по размер на шлиците....