Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- versace
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
даите някакав линк откадето да си изтегля microsoft office 2003 колкото да чета това което е направил спас48 не ми трябва за друго само да ми го чете 

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Последно промяна от spas48 на Пон Дек 22, 2008 6:20 am, променено общо 1 път.
- foest
- научил се да хвърля
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 03966i.JPG Брех какво се ловяло на Северния бряг!
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
- Николай Неделков
- учете се от него
Ало , компанята , малко помощ
След като вчера започнах играта от начало , днес вече стигнах 16 разряд , записах се в първия клуб и на ПАША имаше турнирче с цел златиста каракуда , та отидох там и нямаше къде да се запиша за турнира. Турнира трябваше да е в четвъртък от 5:00 , а бях там от вторник и до 6:00 в четвъртък няма записване , няма писно , няма НИЩО
Та къде трябва да се записвам за турнирите
А , сега се сетих , в съобщението за турнира пишеше нещо си : РР клуб

След като вчера започнах играта от начало , днес вече стигнах 16 разряд , записах се в първия клуб и на ПАША имаше турнирче с цел златиста каракуда , та отидох там и нямаше къде да се запиша за турнира. Турнира трябваше да е в четвъртък от 5:00 , а бях там от вторник и до 6:00 в четвъртък няма записване , няма писно , няма НИЩО

Та къде трябва да се записвам за турнирите

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Отиваш в базата,в деня на турнира кликаш на иконката с купатаНиколай Неделков написа:Ало , компанята , малко помощ![]()
След като вчера започнах играта от начало , днес вече стигнах 16 разряд , записах се в първия клуб и на ПАША имаше турнирче с цел златиста каракуда , та отидох там и нямаше къде да се запиша за турнира. Турнира трябваше да е в четвъртък от 5:00 , а бях там от вторник и до 6:00 в четвъртък няма записване , няма писно , няма НИЩО![]()
Та къде трябва да се записвам за турнирите![]()

Излиза ти това събщение.Двоен клик на избрания турнир един час преди часа на турнира и си вътре.

Успех на турнира!!

-
- научил се да хвърля
Незнам аз май съм малоумен че не мога да почна като хората. Ако може някой да даде някакви съвети като за началото. Първо не ми кълве много второ се некви мижатурки по 100-200 гр. . Пробвах с идеята на един колега дето беше писал с тестото там и захранката пак няма ефект и не мога да си избия парите дори само за храната
. И като допълним че в часовете ми по руски на времето чоплех семки и ега дори не мога се запиша в турнир защото просто не разбирам кво ми говорят 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз също напредвам,ама ако мойе да ми помогнете,ако си взема по голяма въдица,примерно до 10кг,какво мога да ловя на Озеро,и на каква стръв?
- versace
- вече хвърля и на тежко
значи на озеро недей да седиш отивай на Паша на локация северно небе и забивай змиорки на живец 

-
- научил се да хвърля
http://ifolder.ru/4276391
Ако не се лъжа това трябва да бъде някакъв вид ръководство. Ако който знае достатачно добре руски и има няколко дена за лентяйстване може да го преведе
Ако не се лъжа това трябва да бъде някакъв вид ръководство. Ако който знае достатачно добре руски и има няколко дена за лентяйстване може да го преведе

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Версаче е прав, няма закакво да висиш на Озеро. Стани 10-ти разряд и....бегом на Паша/за мрени/.drebens написа:Аз също напредвам,ама ако мойе да ми помогнете,ако си взема по голяма въдица,примерно до 10кг,какво мога да ловя на Озеро,и на каква стръв?
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- вече хвърля и на тежко
а аз искам да попитам каде се продава рибата щото на тва кадето го знам е много евтино. Мисълта ми е дали има още едно като на 1.6 за продаване място 

-
- вече хвърля и на тежко
аа и още един въпрос - имах 7р. и ме глобиха с 500 и нищо ни стана
Ще има ли последствия

- Венелин Радушев
- разбира нещата
http://gallery.nariba.com/uploads/25174/prodajba.JPGsexy_klo6ar написа:аа и още един въпрос - имах 7р. и ме глобиха с 500 и нищо ни стана![]()
Ще има ли последствия
Продавай само на отбелязаното с червена стрелка място. Там ти закупува само зачетните риби, а другите пускай обратно/кликваш на рибата и избираш "впустит..." или нещо подобно беше/. Никога не готви риба. Нито продавай незачетните. Скапва ти кармата. А за глобата....то не ти взима парите автоматично. Натисни N и избери щрафье /или нещо подобно/ и там ще си видиш глобите. Имаш срок за плащането им. Страхувам се обаче че ти е скапало кармата....
Аз така си затрих 27-ми разряд герой и започнах нов.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."