Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Коледен подарък ...
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
Коледен подарък ...
Чудех се къде да я "метна" тази тема , защото подаръка си е подарък , но след като става въпрос за пираня ... , е , не можах да се устискам и може да си го смятате за хвалба !!!
Дължа го преди всичко на щерката , (какво да се прави , горкото има мен за баща и Кака за майка) все пак като види че рибата "кълве на гола кука", не си губи времето , ами мята даже и без тежест и ... успя , донесе в къщи пираня !!!
Вярно , заедно с нея донесе и може би бъдещият зет , но това е друга тема . Благодарен съм , защото пиранята идва чак от Бразилия ( ако не са ме метнали , но все пак отчитам , че момчето не идва от рибарско семейство) и за мен е удоволствие сега да ви я покажа , пък и като мине време , може да казвам че съм я хванал аз ... .
Ето я ... гадината !!!

Това е , весели празници на всички !!!
Дължа го преди всичко на щерката , (какво да се прави , горкото има мен за баща и Кака за майка) все пак като види че рибата "кълве на гола кука", не си губи времето , ами мята даже и без тежест и ... успя , донесе в къщи пираня !!!
Вярно , заедно с нея донесе и може би бъдещият зет , но това е друга тема . Благодарен съм , защото пиранята идва чак от Бразилия ( ако не са ме метнали , но все пак отчитам , че момчето не идва от рибарско семейство) и за мен е удоволствие сега да ви я покажа , пък и като мине време , може да казвам че съм я хванал аз ... .
Ето я ... гадината !!!
Това е , весели празници на всички !!!
- dimitar_
- сериозен играч
Re: Коледен подарък ...
Вярно си е Марко , тя работата си е за страх , не само за рибоците , но и за мен , взех че казах на Кака , че някак си ми прилича на майка й ... , ей ,бих се съгласил да ме ухапе пиранята , де да знам аз , че точно тогава Кака ще си загуби чувството за хумор !!!
Хубав подарък бат Митко!Ама що дразниш кака?Тя сигурно на зетчето по се е зарадвала
!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч
Ти се загуби като черния пипер!Мани пиранята-кандидат-зетя да си опича акъла,щото дядо рибар е по лошо и от жива амазонска гад
Честито!

- dimitar_
- сериозен играч
Така е , Венци , все пак на младо всеки се радва , пък и нали не и е род ... !
Загубих се като черният пипер , щото сега е сезона на надениците , но май на следващата среща пак ще има за какво да се черпи !!!
Загубих се като черният пипер , щото сега е сезона на надениците , но май на следващата среща пак ще има за какво да се черпи !!!
Почерпката е най малкото което може да се случи,важното е да се виждаме по често,но за жалост това лято не се получи.Дано през 2009 Дунав ни събира по често на любимите места!
Фърли някой наденик по на дълбоко у фризера...

Фърли някой наденик по на дълбоко у фризера...

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- dimitar_
- сериозен играч
От вашите уста , в божийте уши ... , ще има и "чаталчета", а и Кака сега "хвърля капачки" , ама и на нея и е кеф !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тоя позна да знайш.Питай моя зет.grandal_331 написа:щото дядо рибар е по лошо и от жива амазонска гад
Иначе добра колекция започваш да правиш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- и господ не е толокова добър
Хубав подарък.Искам всички полицаи в България да са като теб
Много здраве в семейството и поздрави на всички

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Мите, честито за зетчето и подаръка, но да не дразниш Кака, че ако вземе да върже една голяма тройка на точилката и почне да търмъчи у вас нали се сещаш! От опит го знам!
Хайде да са ти живи и здрави!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Честито Митак,но май зетчето е подаръка ,а рибока е само някаква декорация
п.п.Плюс това кво се фукат и ние вече си ги имаме тези рибоци

п.п.Плюс това кво се фукат и ние вече си ги имаме тези рибоци

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...

Митак за една риба ли продаде щерката бре

Да ти е честито и им се радвай!!!
- dimitar_
- сериозен играч
Така е Неделчо , от цялата работа печеля аз , защото имам препарирана пираня , а зетя ще си има живичка ..., да му мисли !!!
Иначе благодарим ви с Кака за добрите думи и бъдете сигурни , че по един или друг начин , радоста ще бъде споделена с вас .
Илийка , искрено ти благодаря , никога не съм имал повод да се срамя от работатата си , просто не трябва да се забравя че човещината върши чудеса и пред най - закоравелите души ! Всеки си има "тънка струна" , важното е да я усетиш и тогава нещата стоят съвсем различно ... .
От цялата работа на Кака най и хареса идеята за точилката и тройката , каза че за нея това си е смяна на стила , и от директен телескоп ще премине май на спининг !
Иначе благодарим ви с Кака за добрите думи и бъдете сигурни , че по един или друг начин , радоста ще бъде споделена с вас .
Илийка , искрено ти благодаря , никога не съм имал повод да се срамя от работатата си , просто не трябва да се забравя че човещината върши чудеса и пред най - закоравелите души ! Всеки си има "тънка струна" , важното е да я усетиш и тогава нещата стоят съвсем различно ... .
От цялата работа на Кака най и хареса идеята за точилката и тройката , каза че за нея това си е смяна на стила , и от директен телескоп ще премине май на спининг !
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Честита Радост и до скори срещи по водоемите Митак и

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!