Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Що е feeder риболов - лекция
Модератор: Paublo_Eskobar
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Що е feeder риболов - лекция
Евала за труда
Темата е нужна и всеки,който може да прибави и своите виждания ще помогне на много Колеги 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От скоро съм и аз към групата на Фидеристите най-интересното е ,че забелязвам една аномалия която е доста нетипична поне за този вид риболов които сме водили до преди да навлезе толкова много,забелязъм съм,че когато ловя на фидер а до мен има някои които си хвърля на тежко(тъй наречената прожина) има ггоре долу същата дистанция като мен същата стръв но за негово сажаление и моя радост той хваща по малаки бройки от мен! Дали защото тепърва този вид риболов се разраства в България и нашите робоци още не се усещат за това какво ще им се случи при захапване на тъй примамливата стръв или просто самите кошнички и бързия разпад на подхранката са по ефективен метод от дадената прожина ...
едно съм разбрал от риболова които извършваме в България рибата се наплаши прекалено много заради тъй наречените пишман рибари дето халхабер си нямат от роболов и мятат всевъзможни лайна с извинение и наплашват рибата преди като си спомням сме ловяли шарани на кол от черницата пред къщата на село на 0.40 влакно с перо от мисирките и кука
две 00 на изсъхнала царевица на 3 метра от брега и имаше толкова рибари че ако пръднеш оня на другия бряг ще те пита кво си ял снощи!
Верни прогреса е голям ама съм 100% сигурен че повечето стари рибари ще се сетят за тези златни времена и ще се запитат защо ли сега не е така
Отклоних се малко от темата извинявам се
Според мен фидер риболова за сега е най-удачния метод за ловене както на скромни така и на по-едри рибоци
Наслука !!!
едно съм разбрал от риболова които извършваме в България рибата се наплаши прекалено много заради тъй наречените пишман рибари дето халхабер си нямат от роболов и мятат всевъзможни лайна с извинение и наплашват рибата преди като си спомням сме ловяли шарани на кол от черницата пред къщата на село на 0.40 влакно с перо от мисирките и кука
две 00 на изсъхнала царевица на 3 метра от брега и имаше толкова рибари че ако пръднеш оня на другия бряг ще те пита кво си ял снощи!
Верни прогреса е голям ама съм 100% сигурен че повечето стари рибари ще се сетят за тези златни времена и ще се запитат защо ли сега не е така
Отклоних се малко от темата извинявам се
Според мен фидер риболова за сега е най-удачния метод за ловене както на скромни така и на по-едри рибоци
Наслука !!!

Без риболов няма любов !
- каридата
- учете се от него
Според мен разликата в количеството на улов при що годе еднакив условия(пружина срещу фидер) е че фидера е как да го кажа доста по интелигентен начин на риболов.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''