Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

каде за шука краи Ямбол
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: каде за шука краи Ямбол
Аз онзи ден бях на Ханово същата работа. Нещо се е позагубила тея дни.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
-
- научил се да хвърля
Някви нови излети да има с успех?
-
- научил се да хвърля
Айде бе никой ли не ходи за риба? Никой ли не е хванал по точно.
Колега темата е бая стара.Аз последно за щука бях на Ханово на запушеното, но без удар(местните казаха че я били с ток там, беше ппълно с хора и никой нищо не хвана).Колеги хващат на гърлата по някоя щука, обикновено до 1 кг,аз изтъравах преди месец една.Тогава за почти цял ден един удар имах, ама тогава беше още топло.На баластриерата на с. Желю Войвода дава щука, но трябва да имаш ден.За дупките на кукорево също съм чувал, че излиза по някоя щука, но било обрасл- аз не съм ходил да проверя, защото вече ми е студено 

-
- научил се да хвърля
Стара е колега , ама ако пусна същата нова ще ми се карат модераторите. На гърлата не е ли забранено сега? Аз съм останал с такова впечатление. За дупките от бая време се каня да ги посетя , ама все не мога да се наканя да ида там. За баластриерата на Жельо Войвода това е преди моста вдясно нали. А за Ханово съм се отказал да ходя вече.Омръзна ми от валати там.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес ходих от 11 ч. до 16 ч. на гърлата без удар. Духаше много силен вятър. Но има движение на рибата , защото кормураните щъкат много. А и се виждат малки рибки. Не съм много сигурен ,но мисля че щуката се е ориентирала към правене на гнезда да си хвърля хайвер. И за това не е нещо активна. Заради топлото време може да е започнала да хвърля.
На запушеното и аз съм го намразил. Имам най-малко 20 излета за щука там и все валат.
Само някой дребен костур.
На кукоревските не съм ходил от лятото ,но имам инфо ,че са паднали водораслите на 2 и 3 езеро.
УСПЕХ.....
И ДАВАЙТЕ ИНФО АКО ЗНАЕТЕ.

На запушеното и аз съм го намразил. Имам най-малко 20 излета за щука там и все валат.

На кукоревските не съм ходил от лятото ,но имам инфо ,че са паднали водораслите на 2 и 3 езеро.
УСПЕХ.....
И ДАВАЙТЕ ИНФО АКО ЗНАЕТЕ.

koito jelae da go svetna za RIBOLOV s izkustveni primamki ili da me svetne za novite ne6ta da mi pi6e....
-
- научил се да хвърля
Като казваш втората и третата дупка за кои имаш предвид? За тези които са непосредствено след моста или за другите които са по-навътре по пътя. Като казвам по-навътре имам предвид поне 1 километър , ако не е и повече.Защото тези , които аз знам са: 1-то като минеш моста и е насреща; 2-то минаваш моста и караш само направо след около 200-300 метра вляво ти се пада; 3-то е след второто по пътя направо , ама то май вече няма път. А за тези които са по-навътре се завива надясно още преди да си стигнал второто и караш около километър , може и повече да е.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги, да взема думата и аз във връзка с 6-те дупки, за които говорите.
Да, заблатени са, имат всякаква рибичка, НО, има едно голямо НО за съжаление. Поради непосредствената си близост до града и до Кукорево, са постоянно опосквани от мрежарите. Винаги пролетта при високата вода на Тунджа, реката се слива с първите две дупки, респективно влиза всякаква риба. Периодично се завъжда щука, но никога не я оставят ... тоци, мрежи, бомби, пълна програма
Първата е по-плитка, там дълбочини над метър и половина няма, държи основно каракуда, червенопера, щука и костур. тази година бяха извадени няколко шаранчета, но са рядкост. Втората дупка (на 100 метра след моста) е по-дълбока. Там ходих последно преди 4 години пролетта, преди да излезе водната леща. Таранките бяха над половинка, но е изключително трудно да се ловят поради многото закачки по дъното. Разбира се, че има и щука, но оттам аз не съм хващал, а съм виждал да хващат. Ако си намериш чисто място, годно за риболов, там може да пробваш за щука.
Що се отнася до третата, не мога да кажа нищо за нея. Останалата тройка (далечната група, която е навътре) бяха зарибени няколко години с амур и шаран. И трита са дълбоки, правени са за да се вади пясък преди повече от 30 гидини. Сещате се докато бяха зарибени какво ставаше там.... а щом ги оставиха, докато не извадиха последния шаран и амур не спряха да го тарашат. Сега е трудно и каракуда да хванеш там....
Това е жалката картинка за съжаление.
Да, заблатени са, имат всякаква рибичка, НО, има едно голямо НО за съжаление. Поради непосредствената си близост до града и до Кукорево, са постоянно опосквани от мрежарите. Винаги пролетта при високата вода на Тунджа, реката се слива с първите две дупки, респективно влиза всякаква риба. Периодично се завъжда щука, но никога не я оставят ... тоци, мрежи, бомби, пълна програма

Първата е по-плитка, там дълбочини над метър и половина няма, държи основно каракуда, червенопера, щука и костур. тази година бяха извадени няколко шаранчета, но са рядкост. Втората дупка (на 100 метра след моста) е по-дълбока. Там ходих последно преди 4 години пролетта, преди да излезе водната леща. Таранките бяха над половинка, но е изключително трудно да се ловят поради многото закачки по дъното. Разбира се, че има и щука, но оттам аз не съм хващал, а съм виждал да хващат. Ако си намериш чисто място, годно за риболов, там може да пробваш за щука.
Що се отнася до третата, не мога да кажа нищо за нея. Останалата тройка (далечната група, която е навътре) бяха зарибени няколко години с амур и шаран. И трита са дълбоки, правени са за да се вади пясък преди повече от 30 гидини. Сещате се докато бяха зарибени какво ставаше там.... а щом ги оставиха, докато не извадиха последния шаран и амур не спряха да го тарашат. Сега е трудно и каракуда да хванеш там....
Това е жалката картинка за съжаление.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
колеги скоро някои да е ходил днес бях на крушаре но без пипане
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Като подредба са точно така. За съжаление и аз съм виждал много бракониери по тях. Дори тази пролет бях с едни приятели за щука на 2 езеро и дойдоха двама които започнаха да я хващат на ръце и най-голямата емоция беше , че им помага ГОРСКИЯ на резервата . Те хващаха от водата а той им събираше рибата и я слагаше в техния багажник...

koito jelae da go svetna za RIBOLOV s izkustveni primamki ili da me svetne za novite ne6ta da mi pi6e....
- Добата©
- разбира нещата
и аз днес бях на крушаре но без да подгони и една премамка блесни воблери моблери
цъ не ще и не ще

-
- научил се да хвърля
Същата работа се получи и при мене ама на 23rsvd написа:и аз днес бях на крушаре но без да подгони и една премамка блесни воблери моблерицъ не ще и не ще
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги кажете ако някой е ходил на кукоревските дупки дали е имал успех...От доста време се колебая дали да спретна едно излетче до там ,но никой не ми беше потрвърдил ,че там найстина има щука..
-
- научил се да хвърля
Колега дано се вдигне скоро време водата в Тунджа и да ги понапълни малко хем с вода , хем с риба. А иначе не знам дали ще има сега , не съм чувал скоро някой да е ходил.
-
- научил се да хвърля
Ходили ли сте скоро да я търсите някъде? Аз не съм , ама смятам да отида към крушаре да видя , какво става там. Някой , ако е ходил някъде и , ако му се споделя нека каже.
п.п. Забравихме я тая тема стана колко време никой не е писал.
п.п. Забравихме я тая тема стана колко време никой не е писал.