С фидер на сепарацията?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: С фидер на сепарацията?

Мнение от ExTaZzY »

Колега и аз закаснявам с мнението и то доста ако още ходиш там направи следното вземи си от кошничките които са така да ги наречем метални отворено отгоре и отдолу те са изключително леки слагаи тънак повод около 15 см и малка кука както каза колегата гледай вирха да е максимално надолу сложи връх с най-малко Oz моя в случея ще е 1 Oz ти си решаваш за твоя!

Ако имаш кеп с много ситни дупчици се опитаи да изгребваш тая леша все някога ще и дойде края ама може да се появи 1 проблем рибата да изполяга на дъното или да се укрие в най-кадните шубраци !

За мен алтернативния вариант е ако е под 1 пръст лещата да си сложиш 2 грама плувка и да я потопиш до максилмалните граници с цел при хвърляне да пробие повърхността!

Успех !
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А тия много леки метални фидерчета,като се изпразнят кво става с натегнатия връх,а.От многогодишния ми риболов с фидер стигнах до заключението,че хранилка под 15 гр.не ми върши работа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

ExTaZzY написа:
За мен алтернативния вариант е ако е под 1 пръст лещата да си сложиш 2 грама плувка и да я потопиш до максилмалните граници с цел при хвърляне да пробие повърхността!

Така и правим,само че с плувки от 3гр. нагоре.Иначе няма пробиване.Есента се появиха и плаващи водорасли и вече и това не действа.Абе шибана работа.На пролет ще го мислим пак.Това е риболова-трябва постоянно да мислиш и пробваш :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

dekata написа:
ExTaZzY написа:

Така и правим,само че с плувки от 3гр. нагоре.Иначе няма пробиване.Есента се появиха и плаващи водорасли и вече и това не действа.Абе шибана работа.На пролет ще го мислим пак.Това е риболова-трябва постоянно да мислиш и пробваш :D
:shock: :shock: 3 грама ми незнам ама то не останаха вартианти дори и както казваш,че са се появили плаващи водорасли :x
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”