Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

С фидер на сепарацията?
Модератор: Paublo_Eskobar
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: С фидер на сепарацията?
Колега и аз закаснявам с мнението и то доста ако още ходиш там направи следното вземи си от кошничките които са така да ги наречем метални отворено отгоре и отдолу те са изключително леки слагаи тънак повод около 15 см и малка кука както каза колегата гледай вирха да е максимално надолу сложи връх с най-малко Oz моя в случея ще е 1 Oz ти си решаваш за твоя!
Ако имаш кеп с много ситни дупчици се опитаи да изгребваш тая леша все някога ще и дойде края ама може да се появи 1 проблем рибата да изполяга на дъното или да се укрие в най-кадните шубраци !
За мен алтернативния вариант е ако е под 1 пръст лещата да си сложиш 2 грама плувка и да я потопиш до максилмалните граници с цел при хвърляне да пробие повърхността!
Успех !
Ако имаш кеп с много ситни дупчици се опитаи да изгребваш тая леша все някога ще и дойде края ама може да се появи 1 проблем рибата да изполяга на дъното или да се укрие в най-кадните шубраци !
За мен алтернативния вариант е ако е под 1 пръст лещата да си сложиш 2 грама плувка и да я потопиш до максилмалните граници с цел при хвърляне да пробие повърхността!
Успех !

Без риболов няма любов !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А тия много леки метални фидерчета,като се изпразнят кво става с натегнатия връх,а.От многогодишния ми риболов с фидер стигнах до заключението,че хранилка под 15 гр.не ми върши работа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ExTaZzY написа:
Така и правим,само че с плувки от 3гр. нагоре.Иначе няма пробиване.Есента се появиха и плаващи водорасли и вече и това не действа.Абе шибана работа.На пролет ще го мислим пак.Това е риболова-трябва постоянно да мислиш и пробваш

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
dekata написа:ExTaZzY написа:
Така и правим,само че с плувки от 3гр. нагоре.Иначе няма пробиване.Есента се появиха и плаващи водорасли и вече и това не действа.Абе шибана работа.На пролет ще го мислим пак.Това е риболова-трябва постоянно да мислиш и пробваш

Без риболов няма любов !