Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Коледни кефали
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Коледни кефали
Та вчера ме хванаха бесовете след един спор как се ловяли кефали и ответната страна реши, че аз нищо не разбирам от риболова им.
Ей избеснях и след като си го изкарах на прасето
Народа изпопада от смях като ме видя да го вадя сам от кочината дърпайки го само за ушите
Но да не ви занимавам с груби селски сцени, в последния момент успях да си купя малко стръв и захранка
И ей ма на на реката още по тъмно. Става въпрос за Янтра до Бяла. Доста от русенци знаят, че там излиза кефал в момента
Въпреки желанието ми да хвана много риба решил да пробвам да ловя едрите риби. Първоначално масирано захранване със захранка със замразен бял вътре. За после щех да дохранвам със стиски и жив червей.
Ей така се установих:

ето я и захранката Мило каведано + Мавър каведано компетишън и Промикс река, всичко по 2 кг намокрена от предния ден
Отделно приготвен чакаше 1,5 кг бял за стреляне с прашката

По едно време болонезата ми 5 метра с акция 45 грама нещо се згъна

И чак не повярвах, че хванах кефал. Според човека с които спорех това нямало как да стане както аз съм го мислел. Та помислих си - този е случаен. И като се почнаха едни случайни риби едно чудо.
Поизмъчиха ме понеже искаха постоянно стреляне на червей и то в малки количества иначе заминаваха на майната си.
По голяма пауза в кълването от 20-25 минути мисля, че не съм имал. Много пипкав риболов рибите бяха доста плашливи и искаха фин такъм. Всички по долу са хванати на кука 18 номер.

Ето ме и мен леко измръзнал и опулен но доволен. Със самоснимачката нешо не се разбираме

Весела Коледа и още по Весела Нова година

Народа изпопада от смях като ме видя да го вадя сам от кочината дърпайки го само за ушите

Но да не ви занимавам с груби селски сцени, в последния момент успях да си купя малко стръв и захранка

И ей ма на на реката още по тъмно. Става въпрос за Янтра до Бяла. Доста от русенци знаят, че там излиза кефал в момента

Въпреки желанието ми да хвана много риба решил да пробвам да ловя едрите риби. Първоначално масирано захранване със захранка със замразен бял вътре. За после щех да дохранвам със стиски и жив червей.
Ей така се установих:
ето я и захранката Мило каведано + Мавър каведано компетишън и Промикс река, всичко по 2 кг намокрена от предния ден

По едно време болонезата ми 5 метра с акция 45 грама нещо се згъна
И чак не повярвах, че хванах кефал. Според човека с които спорех това нямало как да стане както аз съм го мислел. Та помислих си - този е случаен. И като се почнаха едни случайни риби едно чудо.

Поизмъчиха ме понеже искаха постоянно стреляне на червей и то в малки количества иначе заминаваха на майната си.
По голяма пауза в кълването от 20-25 минути мисля, че не съм имал. Много пипкав риболов рибите бяха доста плашливи и искаха фин такъм. Всички по долу са хванати на кука 18 номер.

Ето ме и мен леко измръзнал и опулен но доволен. Със самоснимачката нешо не се разбираме

Весела Коледа и още по Весела Нова година

Последно промяна от Ivak на Чет Дек 25, 2008 7:19 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
Re: Коледни кефали
ААААААААА ,ти си ги разбил бре.

Ей нищо не разбираш от риболова на кефал.Тва в кофата трябва да са виртуални кефали
Поне натри ли му носа на опонента,в смисъл видяли как нищо не разбираш от този риболов 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- сериозен играч

- indalo
- фен клуб-скобар

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Браво Ивак,наистина си наскубал много добри риби,завиждам благородно! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво ивак...Къде ги лови ....?
-
- фен клуб-скобар
Как къде ,не четеш ли .То си пише ....на Аркатаeminem94 написа:Браво ивак...Къде ги лови ....?

- genoty4
- научил се да хвърля
Тъкмо се чудех, утре как да организирам деня, но ти ми помогна.
Накисвам захранката и утре за риба (ако мога да изкарам колата от снега).
Чудесен риболов си направил.
Майстор си!
Весели празници!
Накисвам захранката и утре за риба (ако мога да изкарам колата от снега).
Чудесен риболов си направил.
Майстор си!
Весели празници!
Спрете Земята! Искам да сляза!
браво колега.
- RUZBATA
- ще става разбирач
Браво Ивак
При теб знам че няма празно ,но нищо не пишеш за колегата с които сте спорили как се чуства след тва показно ловене на кефали
Все толкова и все случаини да ги дърпаш

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хем не им разбираш,хем си хванал,е.ати касмета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!