Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Под елхата
Модератор: dantho.mihov
Re: Под елхата
А ти от къде знаеш ,че нямамSONY написа:Па как един не се сети да остави вибратор SONY!Amarena написа:от мама - 100 лв. + сешоар PHILIPS
от баба - 50 лв.
от сестра ми - епилатор BRAUN (същия,като предишния ми ,който счупи) , 2 пуловерчета и несесерче за гримове
от братовчедите - кожени ръкавички
Очаквам още подаръци хи хи
А,и паричката се падна на мен (за първи път в живота ми )

аз пак цяла сутрин тарсих под елхата ама нищо не намерих
та си помислих че дядо коледа е пропуснал моята каща ама жената ме успокой и каза че е идвал и е оставил подараци ама неги тарся на правилното място,попитах каде са а тя ми каза в хладилника,оставил е храна,
еми кво да се прави колеги в тая криза и на такива подараци ще се радваме 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
...хм...че постите не свършиха ли?Amarena написа:...Така или иначе в близкия месец няма да ми потрябва![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Local
- учете се от него
Аз намерих само пепел.... явно дядо коледа не е излезнал от камината... казвах аз на баща ми да не слага вратичка... 

Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
Хм,парфюм "Контрадикшън"на "Калвин Клайн"-това беше под елхата,пък за въдиците и пособията не разчитам изобщо на смахнатия старец,ми сам си ги купувам ,от скромност няма да споменавам за стойността на покупките.

едно spro precision 2.40 10-40 и една shimano catana 2500 fa ма ми ги донесе в понеделник в голямото междучасие като раздадоха стипендиите и като пребърках джобовете за златен фонд "и аз съм човек"

- Павел Иванов
При мене понеже закъснех с писането на писмото добрият дедо ми обеща най-късно до две седмици да ми донесе от Япония около 200 фофлеретки , от Англия едно Харди Ангел четвърти клас на девет фута и от Канада едно макаре Харди Ангел 2/3 клас щото по-големите идат тежички за гегата
Още у понеделник обаче пращал едно от джуджетата си откъм Москва натоварено с водка тип Белуга , Юрий Дългорукии и пр. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В къщи беше голям купон, много подаръци се раздадоха ма за мен само едни слипове и чорапи, а аз подарявах блузки якета и други. Купона настана като решихме да правим ревю с поадаръците, но разделно. Е със слиповете се справих ама само по чорапи пред тъщата беше зор ???

Колегите beis, INCUBUUS и Локи, много мъ разчувствуваха, кой с капото си на и откъм подаръци, кой със скромността си, ама вие господин Павел Ив. направо мъ разплакахте с вашето закъснения за написването на писмото...представям си как щеше да съ допълни глобалното ви въжделение, ако бехте го изпущили и написали в срочност...пустото писмо...да упостей!Павел Иванов написа:При мене понеже закъснех с писането на писмото добрият дедо ми обеща най-късно до две седмици да ми донесе от Япония около 200 фофлеретки , от Англия едно Харди Ангел четвърти клас на девет фута и от Канада едно макаре Харди Ангел 2/3 клас щото по-големите идат тежички за гегатаОще у понеделник обаче пращал едно от джуджетата си откъм Москва натоварено с водка тип Белуга , Юрий Дългорукии и пр.

Искрено ви съболезновавам, колега/и!За мъка сме родени, ей!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- krokibg
- учете се от него
Jechev написа:Колегите beis, INCUBUUS и Локи, много мъ разчувствуваха, кой с капото си на и откъм подаръци, кой със скромността си, ама вие господин Павел Ив. направо мъ разплакахте с вашето закъснения за написването на писмото...представям си как щеше да съ допълни глобалното ви въжделение, ако бехте го изпущили и написали в срочност...пустото писмо...да упостей!Павел Иванов написа:При мене понеже закъснех с писането на писмото добрият дедо ми обеща най-късно до две седмици да ми донесе от Япония около 200 фофлеретки , от Англия едно Харди Ангел четвърти клас на девет фута и от Канада едно макаре Харди Ангел 2/3 клас щото по-големите идат тежички за гегатаОще у понеделник обаче пращал едно от джуджетата си откъм Москва натоварено с водка тип Белуга , Юрий Дългорукии и пр.
![]()
Искрено ви съболезновавам, колега/и!За мъка сме родени, ей!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Явно само аз съм бил непослушен през годината
. На 35 години баш за коледа да се разболея от варицела. Други ми бяха очакванията за празниците ама нейсе
.

- КИРО
- Обратна връзка:
Обиколих цялата борова гора,рових под всеки бор,нищо.
Ама кът се прибирах,се сетих,
абе серсем,цяла унучка ти подари белобрадатия,кво още искаш.
Та по-голям подарък,здраве на всички.
Ама кът се прибирах,се сетих,
абе серсем,цяла унучка ти подари белобрадатия,кво още искаш.
Та по-голям подарък,здраве на всички.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА