FishMax-Знае ли някой нещо

Модератор: Paublo_Eskobar

Jemil
новобранец
новобранец

FishMax-Знае ли някой нещо

Мнение от Jemil »

Това е електронна примамка за риба.Ако някой знае каде може да се купи в България моля да каже.
Аватар
gorskia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gorskia »

Един колега преди време показа това:

http://marmaks.hit.bg/indexbg.html

Мисля че говориш за това. Успех
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Jemil
новобранец
новобранец

Мнение от Jemil »

Благодаря за информацията -това е един от уредите .Тези които гледах в интернета са много по малки и без кабели. Ще питам за този все пак.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бах бааа му :shock: И ко има тва общо с мухарлъка :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Павел Иванов написа:Бах бааа му :shock: И ко има тва общо с мухарлъка :roll:
Който не се е научил с въдица... :(
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Jemil
новобранец
новобранец

Мнение от Jemil »

Ами аз не съм само мухар имам си и някоя друга въдица различна от
мухарката , а това просто ми беше интересно дали ще има ефект и
за 25 лв маи си заслужава да се проба. Между другото дали има някои който да мухарства на река Лом.
Аватар
kalinborisov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalinborisov »

Здравей Jemil в района на село Сталийска махала познавам всяка изивка на реката, но не използвам мухарка. Ловя със спининг на плувка. За целта използвам щъркелово перо без утежнение. Освен с добри кленове на на малки жабки и черна мряна за друго не съм хвърлял. Лятото дето отмина си ходих само за няколко дни и установих, че рекичката се заталачва от наноси и боклуци.Дано в устието да е по-добре. Там не съм ходил никога.
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Jemil
новобранец
новобранец

Мнение от Jemil »

Точно на устието вече има дунавска риба Бяла мяна Червеноперка
Морунаш Бабушка Щука Скобар и въобще всичко което го има по Дунава и Клена го няма толкова много иначе и аз ходя на Сталийска
там местата са много готини. Ходя и много по на горе по реката до Фалковец нагоре има доста дълбоки вирове и като че ли има повече
риба по-големи кленове.
Аватар
kalinborisov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalinborisov »

Здравей, Jemil родителителите ми са от Сталийска махала. В момента живеем в Плевен. На реката съм израстнал :lol: . Бяха страхотни години. Много си прав за вировете и рибата в по- горното течение на реката, но там като, че ли от по-бързата водата и местата не се заталачват от наноси. Откакто съм в Плевен ходя да риболовствам по Дунава, Искъра и местните водоеми.
Ходил съм доста и на каналите в село Орсоя. Там има страхотни щуки, но на голяма таранка имаш по-голям шанс да извадиш трофеен екземпляр. В Лом имам роднини и преспивам при тях, така че някой ден през лятото когато се прибера можем да направим излет по Дунава или по Лома (както викат възрастните на река Лом). Преди седмица бях на Байкал но нямах успех. Нито бяла риба, нито мряна. Но със затоплянето очаквам и нвлизането на мряната в р.Искър. Миналата година имаше доста сполучливи излети, и се надявам и сега да е така.
ПП. Фалковец по-нагоре ли е от Руженци? Не съм ходил никога там. Ходил съм само до споменатото село.
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Jemil
новобранец
новобранец

Мнение от Jemil »

Фалковец е на 4-5 километра от Ружинци нагоре по течението там реката е по малка местата са разкошни за муха . Към 15-20 март започва да дава на воблери , на естествена стръв като че ли е по слабо.Мряна влиза в устието и при нас обаче като ли че се лови инцидентно просто правиш си захранка за друга риба пускаш червея да опипва дъното и ловиш ако удари я вадиш ако можеш - ловил съм по2-3 около 700-800 грама има и доста големи ама много късат.Иначе за излет по Лома или по Дунава няма проблеми .Може би трябва да бъде след забраната тогава реките са по спокойни .
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”