Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На разузнаване с колелото
-
- сериозен играч
На разузнаване с колелото
Здравейте ,темата не е ного за тука
риби нема ,ама те да драснем два реда за инфо ,на некой може па да му е от полза .Излезнах с колелото да се расодим малко
вир вода станах заеби.
те и малко снимки
Минах през язовир Дренов дол ,немаше никой

после минах през Николичевци ,откритио рудник ,и там немаше никой

колелото е ного убаво

после минах през мосто на Струма при село Копеловци,па немаше никой,водата е избистрила доста
Колелото е собирано час по час и има абсулютно сички екстри от хидравлични спирачки до дуал контрол скорости, сичко е шимано от доста висок клас ,общо ми излезна 2 100лв

после минах през Конявски мост ,там имаше некакъв ,каза че бил ловил на секакви сгоди ама не бил фанал нищо ,па го фанах да ме снима

избистрила е реката доста

и обратно

па тоя нашио кмет зема паяк ,па спрех да гледам как му дигат на некакъв пич колата ,таман я дигнаха пичо дойде и се разока ,и тия се спогледнаха и почнаха да му я спускат

газо и и обущата ми беа вир вода от небакареж да сложим калник

измих го ,па са че го бришем и че го смазвам

те и малко снимки
Минах през язовир Дренов дол ,немаше никой

после минах през Николичевци ,откритио рудник ,и там немаше никой

колелото е ного убаво

после минах през мосто на Струма при село Копеловци,па немаше никой,водата е избистрила доста
Колелото е собирано час по час и има абсулютно сички екстри от хидравлични спирачки до дуал контрол скорости, сичко е шимано от доста висок клас ,общо ми излезна 2 100лв

после минах през Конявски мост ,там имаше некакъв ,каза че бил ловил на секакви сгоди ама не бил фанал нищо ,па го фанах да ме снима

избистрила е реката доста

и обратно

па тоя нашио кмет зема паяк ,па спрех да гледам как му дигат на некакъв пич колата ,таман я дигнаха пичо дойде и се разока ,и тия се спогледнаха и почнаха да му я спускат

газо и и обущата ми беа вир вода от небакареж да сложим калник

измих го ,па са че го бришем и че го смазвам

Re: На разузнаване с колелото
Изкецана работа ,ама колелото е супер фетско! 

Последно промяна от SONY на Съб Дек 27, 2008 3:24 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
- Живко Василев
- разбира нещата
хубави снимки
Ей тва си е разходка

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Бравос.Благодарско,че ни разходи и нас макар и пред мониторите

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
е браво много готено колело и аз имамо почети същото пак сичко е на шимано но вече 1 година не сам го пипал шото взех книшка за мотор 

арна расодчица с арно колело 

честита придобивка колега,със здраве да си го караш. 

-
- кандидат преподавател
Е,кво-разузнаването си баш на място и както си требе,нали си разузнавал риболовните места.Па и убав фитнес си сторил,таман да ти са услади софрата и ичкията.
Честита придобивка, Венци! Някакви прикачни за риболовни принадлежности няма ли да му измислиш? 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А бре Венци,как ме разсмеваш с диалекта
страхотен.Викаш от небакареж а?
Туку ако те научат от Sensas,че си взел колело на Shimano, ебати изкецаната работа
а?Караи,екстра си 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч

Браво за екскурзията,Венци,куражлия си...щот кат гледам,няма парно колелото 

"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Много полезна информация приятелю. Жив и здрав да си, да радваш мен с хубавите излети и колегите с прекрасният български диалект 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
[quote="venci72"]

Ще хване риба на Конявски мост известни време след като спрат да изхвърлят гадости от асфалтовата база в реката. Демек ТОЧНО НИКОГА!

Ще хване риба на Конявски мост известни време след като спрат да изхвърлят гадости от асфалтовата база в реката. Демек ТОЧНО НИКОГА!