Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- versace
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
току щто спечелих най накрая на Озеро турнирче за раци 1 място награда 150 000 рубли и подарак макара от най хубавата и ощте 30 000 рубли

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кажи някаква подхранка за тия змиорки,и какъв лиценз трябва,щото аз съм с 1-ви а ми скъсаха гъза от глоби на Паша. 

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Лценз най-големия,10 000 рубли. Ловиш и пущаш веднага,печелиш само точките опит,ако подлежи на оценка,веднага бягаш в базата и продаваш за да вземеш някой лев. Захранка няма,тя е хищник.drebens написа:Кажи някаква подхранка за тия змиорки,и какъв лиценз трябва,щото аз съм с 1-ви а ми скъсаха гъза от глоби на Паша.
По въпроса с глобите съм писал в по-предни постове,прочети го!
Наслука!!

- versace
- вече хвърля и на тежко
един сериозен проблем стана моита жена сащто играе играта обаче спечели на един турнир бачва сас бира и сега се алкохолизира рибарчето и неиска да яде преди да пие и само му се вие свят и така неможе да яде иска само да порка и след това да яде и като хапне поврщтаа някой ако знае какво да направим.... 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Това е от кармата, не от виното. Направила си е кармата отрицателна. Трябва да я оправи.....versace написа:един сериозен проблем стана моита жена сащто играе играта обаче спечели на един турнир бачва сас бира и сега се алкохолизира рибарчето и неиска да яде преди да пие и само му се вие свят и така неможе да яде иска само да порка и след това да яде и като хапне поврщтаа някой ако знае какво да направим....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- versace
- вече хвърля и на тежко
а някой знае ли как може да се откажем от алкохола който имаме защтото бачвата е с 60 бройки бира и като има забрани за алкохол щте ме глобяват а искам да го махна сичкия си алкохол

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Този алкохол е подарък /не те касаят забраните/. Проблем имаш ако е купен алкохол.versace написа:а някой знае ли как може да се откажем от алкохола който имаме защтото бачвата е с 60 бройки бира и като има забрани за алкохол щте ме глобяват а искам да го махна сичкия си алкохол
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- versace
- вече хвърля и на тежко
аха ясно а има ли начин да махам продукти, и ако някой лови сомчета да ми помогне малко че сам на турнир и почти не калват на живец

- Николай Неделков
- учете се от него
Спечелих ТРИАДА на Константиново: плотова 1770 г , речна пъстърва 0 гр , шаран 32 759 гр
Някой ще даде ли едно рамо
Писна ми да ловя шарани на Константиново , платики в Москва и змиорки на Паша , кажете къде да хвана нещо , което ще ме изтреля по-бързо до 30 разряд , сега съм 23 разряд и имам 700 000 рубли и 2000 карма и 3 въдици с 40 кг акция и 65 % мощност 

Някой ще даде ли едно рамо

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Ти вече си налучкал правия път.....триади, триади, триади. На този етап читав опит се прави и от пъстърви на Рьибхоз константиново......две въдички на плувка /дълбочина 1 см/ в ляво и дясно на локацията /Дальнее Русло/. И с една блесниш между тях /малки въртящи...бърз ход/. Не е кой знае какво, но разнообразява и се прави добър опит. Също можеш да пробваш на Красивая меча- Елецкое колесо за черен амур. Дава доста пари, но риболова му е забранен...пускай дори зачетните веднага.....дава добър опит.Николай Неделков написа:Спечелих ТРИАДА на Константиново: плотова 1770 г , речна пъстърва 0 гр , шаран 32 759 гр![]()
Някой ще даде ли едно рамоПисна ми да ловя шарани на Константиново , платики в Москва и змиорки на Паша , кажете къде да хвана нещо , което ще ме изтреля по-бързо до 30 разряд , сега съм 23 разряд и имам 700 000 рубли и 2000 карма и 3 въдици с 40 кг акция и 65 % мощност
- Николай Неделков
- учете се от него
Мерси , сега ще пробвам 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
искам да попитам ако си купа най-големия лиценз всички риби ли мога да ловя дори и тези в забраните 

-
- новобранец
колеги имам вапрос моля помогнете на турнир-пивной рак за да ловиш раци трябва ли лиценз