Рилийз на маломерни прасета.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Рилийз на маломерни прасета.

Мнение от Николай Неделков »

Като прочетох заглавието и бях сигорен , че пръст в това имат или Чируса или Неделчо :lol:
Браво на компанията. Виждам , че добре се грижите за милите животинки - хем на солариум ги водите , хем ги обезкосмявате. А да Ви попитам аз сега: Като ги клахте , бяхте ли ги сложили на дюшече , че да им е удобно и да не си наранят кожичката и пяхте ли им приспивни песнички , за да не се стресират и в следствие на това месото им да загуби 50 % от вкусовите си качеста ?
А ?
Питам аз и отговор не искам :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Еи, живуркате си вие :D
Една завист ме е налегнала,малииииии :D
А наздраве за убавата работа :drinkers: :drinkers: :drinkers:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
петър василев

Мнение от петър василев »

Делевввввв, :cry: напрао ма разби.Знаш ли колко години не съм го правил тва нещо :roll: ,пък навремето аз бях касапина за моите приятели,бая шопарчета съм гаврътнал .Браво приятели добре сте си прекарали.Ей тази част от коледа е най-важната,но тук при нас липсва,точно тази обстановка на село,,,,,,студ,ревящи прасета,миризмата на чисто домашно свинско от скарата и разбира се домашно винце и ракийка да се лей.Още веднъж БРАВО и ей така да си помагате и да колете шопари за много години наред. :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

BZI написа:Делеффффффффффффффф!! Да си жив и здрав! Този репортаж направо ме изкърти! Направо ми напълни душата коледно и предновогодишно!!!!!!!!!

А питаш ли ни нас колко драго ни стана.Стах ме беше да не лепна някоя гнойна ангина с това студено вино и топли пържолки. :D Делев благодаря ти и за лимончетата. :smt081 :smt081 :smt081 :smt081
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Николай Неделков написа:Като прочетох заглавието и бях сигорен , че пръст в това имат или Чируса или Неделчо :lol:
Браво на компанията. Виждам , че добре се грижите за милите животинки - хем на солариум ги водите , хем ги обезкосмявате. А да Ви попитам аз сега: Като ги клахте , бяхте ли ги сложили на дюшече , че да им е удобно и да не си наранят кожичката и пяхте ли им приспивни песнички , за да не се стресират и в следствие на това месото им да загуби 50 % от вкусовите си качеста ?
А ?
Питам аз и отговор не искам :lol:

Ооох,кво до ти кажа Ники,не дюшече ами направо легло им предоставихме,не пяхме а приказки от братя Грим им разказвахме а Пената ги приспа със божето благословение и Неделчова греена ракия :drinkers:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

HARRY77 написа:[ Делев благодаря ти и за лимончетата. :smt081 :smt081 :smt081 :smt081

И аз ти благодаря за топлото посрещане и че се запознах с един невероятен човек и бих казал приятел вече :partyman:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

ДелеФ...ти що не ме викна бе дееба,четри дена се чудих кво да прайм. Моеше и я да фанем некой заден калник,и а се питате после некой дали ме е виждал...Да знаеш че мнооо съм сърдит,прокисна ми шкембето от тоа боб бе дееба и боба дееба... Моеше да блажнем покрай вас... ееее мноо съм сърдит,ееее май... му аааа... посиньех...

П.п Е тетека се прай... Гоуема група гоуемо нещо... :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Квото и да ми говориш,месарска работа :lol: :lol: :lol: Ама арна е мръвката :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Еий това се казва хубава коледа! Голяма борба ще да е било :D
Много ги накъсвам... кордите!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Месарска,не ами напр. касапска работа! А кой беше майстор на мезетата!Като почнаха едни уши,зурли и разне прижоли,скарата и са взе акъла-и на мене също!Най убавото на мезеджията е,че първи опитва мръвкалъка! А за притоплената ракия никой нищо не казва?На някои им са накъдриха мустаките и веждите-ма пак никъв коментар!ГЬОРГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....................
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Браво, браво е те това е КОЛЕДАТА - добри приятели, добри мезета и добри питиета - кво още му требе на рибаря :D :D :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Голяма приказка сте спретнали . Живи и здрави да сте :drinkers: :drinkers: И още дълги години да само там да намирате троики :axe:
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

голям екшън е било , трябваше и аз да дода :lol:
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Nedeltcho Delev написа:
Изображение
Кво го гаделичкаш тва прасе та се е ухилило така бе :lol:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Имаше една чалга-ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”