Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капо от Гърция :(
-
- научил се да хвърля
Капо от Гърция :(
Днеска в 2 сутринта тръгнахме за гръцко . Пристигнахме на мястото около 5:30 и се наложи да чакаме да съмне. Имаше много гаден вятър и се надявахме да спре като светне , но нямахме късмет. Времето може би не беше толкова студено , но когато духа вятър ти се струва два пъти повече отколкото е . Но явно е било доста студено

Гонихме само щука , но така и не я намерихме , дали заради вятъра дали и беше прекалено студено не знам .
На тези и още няколко изкуствени примамки мъчихме без резултат. Имаше и различни монтажи на тапа и дънен монтаж , но без успех. Явно е било прекалено студено или ветровито.
Но пък вечерта като пътувахме натам разгледахме украсата на гръцките села и беше много красива , но не се сетих да снимам . Само на връщане се опитах в движение от колата , но не се получиха.

Пак ми са малки снимките научете ме как да ги оправям или поне някои да ги оправи. МОЛЯ!!

Гонихме само щука , но така и не я намерихме , дали заради вятъра дали и беше прекалено студено не знам .

На тези и още няколко изкуствени примамки мъчихме без резултат. Имаше и различни монтажи на тапа и дънен монтаж , но без успех. Явно е било прекалено студено или ветровито.
Но пък вечерта като пътувахме натам разгледахме украсата на гръцките села и беше много красива , но не се сетих да снимам . Само на връщане се опитах в движение от колата , но не се получиха.

Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
-
- разбира нещата
Re: Капо от Гърция :(
Е поне ви е останала разходката 

-
- кандидат преподавател
Пък и вече като знаете мястото,винаги можете да потърсите реванш относно щуките,че и другите риби-зер,времето няма все да е студено и ветровито,я.Важното е,че сте проверили нова риболовна дестинация.Успех!
-
- разбира нещата

Поне добре сте си изкарали и не сте си седяли в къщи.

Една разходка - няма лошо.Важното е ,че сте опитали! 

- carpsliven2
- сериозен играч
Браво .. и на мен ми се ходи там 

-
- научил се да хвърля
Мерси todoroshko! Сега ако ми напишеш на лично как да си ги правя и сам , ще съм ти много благодарен.
Удоволствието от излета винаги остава , макар и с повече студ отколкото трябва.
Удоволствието от излета винаги остава , макар и с повече студ отколкото трябва.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Убаво сте се разшетали да Гръцко ама поне кажи и дека сте били 

-
- научил се да хвърля
По принцип не съм такъв да крия къде ходя за риба , обаче човека , който ме закара там ме помоли да не казвам мястото. Аз лично не виждам защо да го крия след такова КАПО , но ме помоли и не върви.... съжалявам.