Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тунджа-Елхово
-
- и господ не е толокова добър
Тунджа-Елхово
Тази година тръгва много зле за мен,но аз не се отчайвам понеже след всяко зло идва и добро.Вчера минах през магазина на Локал и там един колега тройкаджия сподели,че на Елхово рибата давала.Аз реших веднага да направя проверка и след 1ч.бях там.Естественно место където ловяха другите нямаше,пък и те не проявиха желание да направят и ме пратиха срещу тях в едни водовъртежи.Захраних и започнах да пробвам,първо с 12номер кука и повод 0,8 но няма,после сложих14 номер кука и пак няма.Сложих манисто на единичката и неще.Стръв,троха,жълъдов,торен,бял.Понеже отидох на обед нямаше време за фидер.От всички колеги се извадиха 6 риби от които 4 натройка.Всички ловят на тройки.Присъствах на няколо разговора,а ето и малко от тях.Колегите си говорят как са вадели риба с чували и нямало какво да я правят понеже имала хайвер и била с много кости.Фризерите били пълни и като им потрябвало място се налага да я хвърлат понеже комшиите не я искали.Другия расправя колко буркана маринована е напрвил,сушена и даже носел на приятел в заведение,но и там нея поръчвали и пак била изхвърлена.Исъщите тези хора се чудят защо днеска рибата недавала.А аз се чудя как може да хващаш риба и после да я хвърляш в казана.Нямам думи за Българския манталитет.За капак на всичко един баровец с луксозен джип изхвърли бутилка от вино пред буса,и когато жена ми я хвърли под джипа,той на тръгване остана възмутен,че някой е хвърил бутилката под неговата кола.Резултата от двата риболова е че днес съм на антибиотици,но независимо от това днеска ще пробвам другаде.А за тези нещасници които хвърлят рибата в казаните,дано да четът,пращам много поздрави на майките им.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не се ядосваи нито за слабият риболов тои си е нормален за това време, нито за идиотите които срещаш и те са си нормални БГ идиоти, срещу които засега не е открит антидот, освен в рядки случаи. Надявам се за в бъдеще да го открием тогава и риболова ще потръгне постепенно.
Гледаи да оздравяваш бързо от настинката и да си изкарвате добре.
Гледаи да оздравяваш бързо от настинката и да си изкарвате добре.
- fish slavi
- разбира нещата
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Преди 5 години през 2002-ра зимата отивам с един комшия под смесито на Янтра в село Крушето и там какво да видя същата гледка наредили се 5 местни бабаита с рачила мятат ги от моста близо до колоната, на всяко вадене вътре по половин кило дребосък единия беше послал направо в багажника на колата си един найлон и директно мяташе рибетата вътре хвалейки се че предната неделя почти напълнил багажника. Представете си колко нещо е унищожил, а другия беше далече по скромен каза че две големи кофи по 20 кила му стигали и едната почти ч беше напълнил

-
- новобранец
Re: Тунджа-Елхово
Не ходете ха Тунджа неразумни. То май като гледам само пред клавиатурата я ловите тая риба и се възмущавате кой колко хванал. Никой не хваща повече от колкото може да изяде. Баровеца с джипа не е от Елхово и той е КОРМОРАН като всички вас.
Алоуууу модераторите ,нема ли кой да му отпере резето на тоя.................. 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- toko7
- вече хвърля и на тежко
ДО black-sabbath .АМАН ОТ КАВАЛИ В ТОЗИ ФОРУМЛ
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
- toko7
- вече хвърля и на тежко
Извинявам се за СПАМА.
-
- разбира нещата
del.
Последно промяна от Secret Carp на Вто Дек 30, 2008 9:49 pm, променено общо 1 път.
- carpsliven2
- сериозен играч
secret carp .. тя тъз тема от миналата година , някой са е ядосал дето му ходат по тунджата. Илийката сигорно е забравил кога е ходил вече. момчето си мисли че тунджа е негова .. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря за съдействието Боби,ама му бе отпрано доста преди твоя пост!bkd написа:Алоуууу модераторите ,нема ли кой да му отпере резето на тоя..................

-
- научил се да хвърля
Та като става въпрос за Тунджа при Елхово
вчера бях на реката като за последно тая година.Реката беше много спаднала а студа майката си трака.Реших 1 час да помятам за кеф
,между другото не бях пил много но студа ми дойде добре.За моя радост хванах 4 морунажа на жъладов(на колегите с тройките днес не им вървеше)а на мен си ми беше готино
и после обратно на масата

На всички колеги приятно изкарване на Новогодишната нощ