Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

моля инфо за ТЕЦ Гълабово
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
моля инфо за ТЕЦ Гълабово
моля ако, някой колега има инфо да сподели, кво е положението. мисля тези дни да се поразходя и инфото ще е от полза, за да не остана само с разходката. благодаря предварително.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: моля инфо за ТЕЦ Гълабово
здравей колега. първо да ти е честита новата година. ще се опитам да прикача снимки за да видиш къдеточно се ходи. от неделята са.
хващатсе тлъсти червеноперки и каракуди, но ако им намериш дипката. рибата не мърда и един метър. пускаш малко по в страни и не пипа. топлата вода явно не върви, защото м/у канала и дигата има само пеликани и всякакви пилци. ако искаш да питаш повечко потърси в в скайпа olderon6, сега едвам гледам вече. хайде на слука
хващатсе тлъсти червеноперки и каракуди, но ако им намериш дипката. рибата не мърда и един метър. пускаш малко по в страни и не пипа. топлата вода явно не върви, защото м/у канала и дигата има само пеликани и всякакви пилци. ако искаш да питаш повечко потърси в в скайпа olderon6, сега едвам гледам вече. хайде на слука

-
- вече хвърля и на тежко
колега рибата на галабьво е в реката на обручеще.под моста.
- ShoyShek
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги бях чул,че на ТЕЦ Гълабово е забранено.Вярно ли е или аз нещо не съм в час
-
- разбира нещата
Размина се забраната, поне за сега.Май няма да го дават под аренда, но това все пак е България и нищо не се знае,важното е че в момента е разрешено.ShoyShek написа:Колеги бях чул,че на ТЕЦ Гълабово е забранено.Вярно ли е или аз нещо не съм в час
-
- научил се да хвърля
благодаря колеги! живи и здрави