Има ли риба в река Марица?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

s_mitko
новобранец
новобранец

Има ли риба в река Марица?

Мнение от s_mitko »

kolegi , iskam va6eto mnenie po tozi vapros .Ako mislite 4e ima - na kakvo dava , kade , kakvi ribi .6te vi pomolq ako ste ot Pazardjik da kajete to4noto mqsto . :D
NA SLUKA
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе,не сьм от пазарджик,ама-да има ДОСТА в марица-препорьчвам ти района на село маноле и с рогош,наслука!!!миналата година имам шаран 5,400кг от там и доста мряна и доста скобари и неколко КЬСАНИЯ дето не сметам да ги коментирам-стрьв:бял червеи,царевица и огромен земен... доволен ще останеш пич!!има сьщо сом(дето май ми кьса) и пр...много захранка!!!!ама сега зимата не знам-може би се косат на тройки..-не знам това от мене-говоря ти за нормалния период от пролет до кьсна есен...сега знам че ги ловят(и аз сьм ходил)на мрьснио канал -след пловдив в посока свиленград,бургас-там има едно ханче-рибарска нам си кво си..след него ще видиш колите.....успех!!!аз ходим засега само на вита и струма...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

s_mitko колегата 5 кила ти е дал правилен съвет аз риболовствам често по тези места и разочарован не съм останал до сега

колега 5 кила гледам че си от софия а си доста светнат за някои места около пловдив :smt023 :smt023
я чувствась себя очен хорошо
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”