Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Направих и аз сефтето
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Направих и аз сефтето
На 30 и на 31 сефтосах леда на Мирковския язовир.За 2 дена 75 бабушки 4 костура и 7 слънчака господ да ги убие
Леда е около 12 сантиметра.На мормишка слабо .На плувка с бял червей много по добре даваше.

Re: Направих и аз сефтето
Еее браво.Много добре започва тази година.Доста колеги направиха сефтето
Дано така да продължава 

- ivan_yo
- разбира нещата
ЧНГ много здраве, любов и риболов!georgi_sarafov написа:На 30 и на 31 сефтосах леда на Мирковския язовир.За 2 дена 75 бабушки 4 костура и 7 слънчака господ да ги убиеЛеда е около 12 сантиметра.На мормишка слабо .На плувка с бял червей много по добре даваше.

Ако нее срещу заплащане риболова на тоя язовир, ще ми се да го посетя. Обаче ми е необходимо да ми обясниш как да го намеря тоя гьол.

- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Ако знаеш бензиностанцията на Петрол преди ханче Мирково от твойта посока веднага след нея завиваш на дясно на-горе по пътя и като стигнеш жиците на високото напрежение завиваш пак на дясно и си на язовира. Не е платен и кълве екстра.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Снимки, снимкииии? 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
като каза мирково...нещо не дочу ли за жеков вир и душанци,че от 6-7г не сьм ходил по подледен и тая година сьм се запалил за там някьде?georgi_sarafov написа:Ако знаеш бензиностанцията на Петрол преди ханче Мирково от твойта посока веднага след нея завиваш на дясно на-горе по пътя и като стигнеш жиците на високото напрежение завиваш пак на дясно и си на язовира. Не е платен и кълве екстра.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".