Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Истината !!!
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Истината !!!
Искам да изкажа и покажа, моето уважение,към Митака и Ицо от магазин Риболовен Свят в Пловдив.Искам да ги помоля,винаги да си останат такива каквито са - прекрасни колеги и приятели !!!Искам да им кажа,изобщо да не се вързват на разни недоброжелатели - конкуренти,които явно завиждат за многото клиенти които имат и се опитват да вкарат интриги и да ги оплюят явно-тенденциозно.Искам да им благодаря,за разбирането и вниманието което ни отделят,когато пазаруваме от тях и да кажа пред всички от форума,че това което колегата Крумофф е написал,просто не отговаря на истината.Нямал съм случай да не съм бил посрещнат от момчетата както трябва.Нямал съм случай,да заваря там клиенти на които да не им се обръща нужното внивание.Нямало е случай,да не са ми направили отстъпки.Нямало е случай,когато се обадя и помоля да бъде изпратено нещо,на другия край на България за колега от форума,това да не е било направено и още много,много неща за които думите са малко и няма да ми стигнат да го изпиша.Много бях изненадан от гадостите,изписани по този начин от колегата Крумофф.Колега,аз съм правил покупки от тези момчета за много по-големи цифри и се надявам,скоро пак да имам възможност да го направя и не само при тях.Няколко са хубавите и заредени магазини в Пловдив и техния е един от тях.Много се учудих на простотийте изписани от други колеги,който с две ходенета до тези магазини,дават мнения и квалификаций за хора които не познават и явно и нагло лъжат с някаква цел.Митак,Ицо,ние си Ви познаваме,и се надявам още дълги години да ни посрещате и обслужвате така,както до сега.Мойте уважения момчета и поздрав !!!
Моля Барутчията,ако прецени че темата не трябва да я има,нека я заключи.Почувствах се длъжен да напиша това,което знам и съм видял за тези прекрасни момчета а темата на колегата Крумофффф беше много бързо заключена,преди да успея да се изкажа.Ако моята е за ключ,моля - да се заключи !!!
Моля Барутчията,ако прецени че темата не трябва да я има,нека я заключи.Почувствах се длъжен да напиша това,което знам и съм видял за тези прекрасни момчета а темата на колегата Крумофффф беше много бързо заключена,преди да успея да се изкажа.Ако моята е за ключ,моля - да се заключи !!!
- danail kacarov
- научил се да хвърля
Re: Истината !!!
аз лично един път сам пазарувал от там всичко си е на ниво
не знам защо някои се се оплаква,пичове са супер
не знам защо някои се се оплаква,пичове са супер
Аз вече казах мнение по-въпроса ,но ще го направя пак.Понеже ич ме няма в спининговия риболов,направих много приятни консултации с продавачите за брейд и воблери.Всичко си е било на ниво.Много свестни пичове ми се видяха.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Само мога да подкрепя казаното от Любо ,но за магазина в София/при Дария/.Любезни и компетентни продавачи ,а и шефката също.Познавам ги от години.
Понеже и в Манията имаше същата тема,там казах какво мисля,тук само ще кажа,че подкрепям с две ръце написаното от Krokibg .По-добре темата да не се заключва защото
Първата тема беше много бързо заключена и колегата остана с убеждението ,че го подкрепяме 
Става въпрос за този форумkroumoff написа:
Само казвам, че съм разочарован от магазина на Филстар в Пловдив, и колеги ме подкрепиха аргументирано в другия форум.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Освен глупостите които се написаха от Крумофф,имаше и пловдивски риболовци,изказали се негативно за нашите си магазини,колеги,вие не знаете какво да купувате.Десет години бях в този бранш и въпреки,че магазините са ни малки като площ,винаги си намирам каквото ми трябва.Ако някой не знае къде да пазарува,да пита,а за магазина на Филистата и специално за момчетата Любо е писъл достатъчно ясно и за което го подкрепям.А който не е работил с Филиста или Филстар,както искате,не знае колко коректни са те.
-
- учете се от него
Аз периодично пазарувам и от този магазин, и то от както е открит там
. Поне петдесетина пъти до сега ( като се има в предвид че не съм от Пловдив), и напълно подкрепям колегите изказали се в тази тема. Дори като препоръчвам магазини на мои познати от тука и изреждам 4-5, този задължително е единия от тях 

Така е.
Бутника е много прав.
Няма как да намериш нещо, без да знаеш как да търсиш.
Повярвайте ми в пловдивските магазини има неща, които трудно се намират и в световен план.
Аз не съм останал недоволен от никой.
Във всеки магазин си намирам по нещо, което ми върши работа и едва ли има магазин от който не съм пазарувал в града.
Възхитен съм от отношението не само в Риболовен свят.
Между другото пазарувал съм от същия тарговец още докъто магазина им беше зад "Нева", там също получавах перфектно обслужване.
Перфектно обслужване в Пловдив човек може да получи и в магазина на Колмик, при Чичо Веско, магазина на Николай Райков на улица Родопи, магазин Сарфикс на бул. Марица близо до моста на Герджика, магазина на Шекспир на Васил Априлов, магазина на Томакс пак на Васил Априлов №13, при Деян и Митко до прелеза на Шести септември и една камара други по-малки магазинчета.
Порочната практика да се изнудват търговците за отстъпки не считам, че е нещо добро.
Всеки търговец е преценил каква да бъде цената, а дали ще ти направи отстъпка си е негов личен избор и не виждам ние какво право имаме да го коментираме.
Не смятам да говоря повече за Риболовен свят.
По добре от Кроки не мога да го кажа.
Това са хора обслужвали клиенти от всички краища на България и цял свят.
Ако някой твърди, че те не могат да работят с клиенти, тогава кой
Аз по скоро искам да им изкажа възхищението си от тях и да им благодаря, че търпят капризите ни.
Няма случай да съм ги помолил за услуга независимо от какво естество е и да не са направили всичко за да ми съдействат, както и на стотици риболовци от Пловдив.
Бутника е много прав.
Няма как да намериш нещо, без да знаеш как да търсиш.
Повярвайте ми в пловдивските магазини има неща, които трудно се намират и в световен план.
Аз не съм останал недоволен от никой.
Във всеки магазин си намирам по нещо, което ми върши работа и едва ли има магазин от който не съм пазарувал в града.
Възхитен съм от отношението не само в Риболовен свят.
Между другото пазарувал съм от същия тарговец още докъто магазина им беше зад "Нева", там също получавах перфектно обслужване.
Перфектно обслужване в Пловдив човек може да получи и в магазина на Колмик, при Чичо Веско, магазина на Николай Райков на улица Родопи, магазин Сарфикс на бул. Марица близо до моста на Герджика, магазина на Шекспир на Васил Априлов, магазина на Томакс пак на Васил Априлов №13, при Деян и Митко до прелеза на Шести септември и една камара други по-малки магазинчета.
Порочната практика да се изнудват търговците за отстъпки не считам, че е нещо добро.
Всеки търговец е преценил каква да бъде цената, а дали ще ти направи отстъпка си е негов личен избор и не виждам ние какво право имаме да го коментираме.
Не смятам да говоря повече за Риболовен свят.
По добре от Кроки не мога да го кажа.
Това са хора обслужвали клиенти от всички краища на България и цял свят.
Ако някой твърди, че те не могат да работят с клиенти, тогава кой

Аз по скоро искам да им изкажа възхищението си от тях и да им благодаря, че търпят капризите ни.
Няма случай да съм ги помолил за услуга независимо от какво естество е и да не са направили всичко за да ми съдействат, както и на стотици риболовци от Пловдив.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, прекалено лично го ударихте вече! Големи хора сте и трябва много добре да знаете, че винаги ще има и недоволни (в случая и аз)! Просто така е устроено всичко! Айде PEACE!
Regards: Аврионов
Regards: Аврионов
Да лично го приемаме колега.
Когато става дума за откровенни лъжи
Когато от тези хора сме повече от доволни.
Както Вие изразявате недоволството си, така и ние имаме право да изкажем уважението и възхищението си
Когато става дума за откровенни лъжи

Когато от тези хора сме повече от доволни.
Както Вие изразявате недоволството си, така и ние имаме право да изкажем уважението и възхищението си

-
- вече хвърля и на тежко
To нали затова е форум, за да се изказват мнения!
- петър власев
- разбира нещата
По същия повод съм спорил и дори дигнах грандиозен скандал в Метро/божурище/София,когато пред мен сърби пазаруваха куп неща без метро карта а на мен ми се направиха на интересни та се наложи да платя чрез картата на хората зад мен.
Иначе обслужването им били наистина супер.
Любо и Лорда може просто така да се е случило,не винаги човек е в настроение,и понякога и най-дребното му се струва голям дразнител.Говоря както от страната на продавача така и от страната на купувача.
Иначе обслужването им били наистина супер.
Любо и Лорда може просто така да се е случило,не винаги човек е в настроение,и понякога и най-дребното му се струва голям дразнител.Говоря както от страната на продавача така и от страната на купувача.
- krokibg
- учете се от него
Тези,които ме познават,много добре знаят че аз никога не бих ласкал някой.Също така обаче,никога небих толерирал и откровените лъжи.Просто се раздразних от факта че се плюе тенденциозно и то хора които няма за какво да се плюят.стотици клиенти минават на ден през магазина и кой за кукичка,кой за нещо друго,всеки си взима по нещо.останах с убеждение/и несамо/,че този колега,пише тенденциозно,защото и в двата форума/тук и в манията/е копирано едно и също нещонаписанов единия и прекопирано в другия.Единственното нещо на което се набляга е обслужването и отстъпките !!!И това се повтаря много пъти,без колегата да се замисли че никой няма право да прережда другия,дори и да иска да направи сметка 500лв.В случая,англичанина е купил нещо за 7лв но нали е клиент.Не знам просто как колегата реши че трябва да обслужат първо него,при положение че е влезнал след англичанина - това не разбрах.Аз,бих посъветвал този приятел,да се научи първо да спазва правилата и да си чака реда,без значение колко ще чака и дали има пари или не.Това е,което имах да казвам и много ми е чудно,дали се е замислил,поне малко че няма право да говори глупости,тъй като той в случая не е правия а има претенций че хората биле не културни.Айде,стига съм писал.Гарантирам за момчетата че са и добри познавачи на материята - такъми и консумативи.Гарантирам също така че и добри колеги - риболовци.Гарантирам че в магазина им се правят такива отстъпки че човек пак да се върне/не само заради отстъпките/ .И в другите магазини е така.На Наско Боянов в магазина също има от пиле мляко,как някой колеги решиха да говорят празни приказки и т.н и т.н.Спирам до тук,и ако някой от колегите тук иска и търси нещо,просто трябва само да каже какво и да даде адрез за да го получе веднага - гарантирам.Ето така работят момчетата !!!
- carpsliven2
- сериозен играч
евала на колегите 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
значи...прасета не може!!!!а кучета и котки-МОЖЕ
неподготвен сьм по вьпроса с КОНКРЕТНИЯ магазин,но не мога да не споделя,че тука не могат да работят и това си е.и не са виновни работниците,ми тия де ги назначават!отдавна спрях да се разправям по разни учреждения.и кво сте го нападнали човеко?може пьк верно да са са отнесли кофти с него.инак-що ще лае толкова против?МИР И ЛЮБОВ препорьчвам като
истина