Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Добро начало на годината
Re: Добро начало на годината
Уауууу, браво бе колега
направо си ги одрал, меко казано 

- stoianoff
- научил се да хвърля
Браво Rumci, реката е невероятна и вие сте пичове! Така трябва да се почва годината!
браво колега 

Добър риболов се получи
В началото не смятахме да разчитаме на захранка,но после тъкмо храната увеличи качествените бабушка за сметка на нахалните бибани.
Накрая си мисля, че за четиричасовия риболов добре сме наловили 5-6 кила, а Румката вика, че кофата е 20 литра
Дано реката да издържи на опоскването.

В началото не смятахме да разчитаме на захранка,но после тъкмо храната увеличи качествените бабушка за сметка на нахалните бибани.
Накрая си мисля, че за четиричасовия риболов добре сме наловили 5-6 кила, а Румката вика, че кофата е 20 литра

- каридата
- учете се от него
И аз миналата година така се унесох и после се наложи да викам багер да ме дърпа.За риболова няма какво да се добави,Успех и през новата година.Захласнати в риболова не усетихме кога времето омекна и на връщане за малко не попаднахме в капана на калта. След сериозни премеждия по пътя все пак се прибрахме благополучно
- Local
- учете се от него
Да не би захранката да беше тайната едро-структурна ярма на Бат'РумциБоцмана написа:Добър риболов се получи![]()
Накрая си мисля, че за четиричасовия риболов добре сме наловили 5-6 кила, а Румката вика, че кофата е 20 литра![]()

С Ярма отдавна не работим-не е ПРОфесионалноLocal написа:Да не би захранката да беше тайната едро-структурна ярма на Бат'Румци. Браво момчета , лъха PROфесионлизъм от вас

ЧНГ Румба. Страхотен излет сте си спретнали. Направо ви завиждам, че имате възможност за такъв риболов през този сезон.
-
- разбира нещата
Много добър риболов,като се има в предвид че и рибата се дръпна!!!