Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Дядо коледа дойде за 2-ри път
Модератор: sapuna
- yancho
- ще става разбирач
Дядо коледа дойде за 2-ри път
здравейте колеги, днес докато се опитвах да сменя една поостанала без зъби зъбчатка на най-първата ми макара с много голяма сантиментална стойнос, ми дойде на гости комшията от отсрещния апартамент и като ме видя с какво се занимавам се измете към тях и след няколко минутки се върна с подаръци... става въпрос за 2 макари, един телескоп и една двуколенна пръчка.
Макарите са SERT CELITIK 5003 RD с 3 лагера и няква си MASTER 440 A с 4 лагера, телескопчето е 3 метра OKUMA 3000,а двуколинната сопа е също 3 метра ZEBKO TOPIC с акция 60-80 грама. Е не са кой знае колко сносни с изключение на серта който е много добар- в класа си разбирасе. Утре съм решил да открия годината с риболов на щука и смятам да включа и зебкото и серта.
Ето и малко снимки
серта

другата макара

телескопчето което сигурно ще подаря на братчедчето ,че не знам ко да го прая

и зебкото

Макарите са SERT CELITIK 5003 RD с 3 лагера и няква си MASTER 440 A с 4 лагера, телескопчето е 3 метра OKUMA 3000,а двуколинната сопа е също 3 метра ZEBKO TOPIC с акция 60-80 грама. Е не са кой знае колко сносни с изключение на серта който е много добар- в класа си разбирасе. Утре съм решил да открия годината с риболов на щука и смятам да включа и зебкото и серта.
Ето и малко снимки
серта
другата макара
телескопчето което сигурно ще подаря на братчедчето ,че не знам ко да го прая
и зебкото
Re: Дядо коледа дойде за 2-ри път
Честито колега 

Ей братче такъв телескоп Okuma ми беше първия прът за 15 лева с макарата барабар ама и бая шарковци изкарах с него единият даже беше към 5 кила иначе 2ките не ги усеща.Айде със здраве да си ги ползваш и дано са кадемлийки!!!ВНГ 

честито колега 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дай Боже всекиму такъв комшурлук
Черпи ли го 1-2-3 ракиджоса ? 

-
- разбира нещата
Фен съм на СЕРТ - благородно завиждам 

- yancho
- ще става разбирач
че той за тва дойде да пием по една ракия следпразничноsandista написа:Дай Боже всекиму такъв комшурлукЧерпи ли го 1-2-3 ракиджоса ?

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Важното е че всичко е от сърце - на харизаното магаре петалите\подковите\ не се гледат
Да са ти честити и да ги ползваш със здраве и успех

Да са ти честити и да ги ползваш със здраве и успех

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе на мен се ми се чини че това второто е било дедо Мраз , още повече и датите съвпадат
Честито и много рибки с тях !

Честито и много рибки с тях !
-
- кандидат преподавател
Както в друг вариант бе казано по-горе,на харизан кон зъбите не се гледат.И друго-евтинджосите по неква фатална закономерност /поне при мен /са довели до изваждането на най-красивите и качествени рибки за сега.На скъпите и квалитетни джаджи също ловя рибки,но не се кефя по същия начин.Радвай се и ги ползвай яко!