Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Червен бряг - скобар ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Червен бряг - скобар ?
Утре студ, не студ , ще ходим там ... Има ли някакви отзиви като цяло ... ? Кефал, скобар илиза ли ?
-
- ще става разбирач
Re: Червен бряг - скобар ?
Съжелявам нямам информация но реших да те похваля за проявения кураж и да ти пожелая успех! 

-
- вече хвърля и на тежко
Има там 2 риболовни магазина(доколкото знам)- питай-единия е на ъгъла до градската градина а другия е преди да излезеш за "Смесите"-демек преди да слезеш на втичалото на Панега и Искъра-питай некой местен за Тапата-ако питаш на правилен Северозападен
щи кажат къде да идеш,а вервам че шса справиш
Питай заТапата...

аз за там разбрах че ловиат морунажи до 500гр.от онзи ден но предполагам че излизат заштото преди малко говрих с диадото които ми каза че комшиата им е хванал 7-8 м/у 500 и 800гр. но не знае какви таи като не е рибар и не се интересува от модела само обича да ги лопка с бирица или винце.Пич мога да ти пожелаиа успех,сигурен сам че ако изберете хубаво място и захранка щте ги мачкате.На мен ми се ходи та ми се реве но ниама как роди ми се синче преди 2 месеца и не ми се рискува че то и едни пътишта мани мани.Наслука и по от рано че старетса разправа че 20-ина колеги са били окупирали брега.: Уто4ниавам че става вапрос за село. Чомаковци което е на 5 км. от Червен бриаг .Аиде ще разправяте.Успехи,успехи и много късмет!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Километрите са 2,ама иначе и аз подсмърчам....
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
браво Санде и ние с колегата MIR4EV тръгваме след десетина минути ,ама ще я търсим по Скъта или Огоста при Хайредин.ако има резултат ще пишем.Дочух ,че ги ловят на сланина,ама ти сигурно вече си там
- dancho11
- новобранец
- Обратна връзка:
на 2-ти януари цял ден на този ссъщият мост при Чомаковци беше панаир.....
и доколкото видях като минавах много от колегите там дърпха тройки.....
...за улов обаче незнам, мойте познати от селото казаха че на са чували някой да се е похвалил с риба!
дано да сам помогнал
и доколкото видях като минавах много от колегите там дърпха тройки.....
...за улов обаче незнам, мойте познати от селото казаха че на са чували някой да се е похвалил с риба!
дано да сам помогнал