руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от fishingmania »

Значи колеги имам няколко въпроса.
1.Защо когато отидох на Паша след като не бях видял забраната за 1-та въдица получих 20000 след това от някъде ми се появиха още 2 по 4500 и ме изгониха от Паша :axe:
2.Какви лицензи ни трябват за Паша
3.Ще може ли колегата спас48 ,ако не му коства големи усилия да качи отново онзи оказател за рибите на коя локация каква и тези подобни пък ще :drinkers: :drinkers:
Благодаря и наслука и наРибалка :lol:
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Колегата spas48 е качил Клевалка-та на страница 11.Постарай се да прочетеш всичко в тази тема и ще ти станат ясни много неща.За лицензите-препоръчвам като за начало втория.По нататък като събереш пари (10 000) рубли за пследния най-добре.Гледай си забраните дали няма запрет на алкохол,донная снасти,или само за една въдица. Наслука
piperchi
новобранец
новобранец

Мнение от piperchi »

Здр и 4НГ! И аз съм нов в играта. Имам 5 въпроса:

1. Има ли пътеводител, ако някой го има за 2.0 естествено да даде линк, защото е мн важен. Да се знае на всяка база и локва какви риби има на какво се ловят и т.н.
Например играя турнир КВ за някаква риба и не я знам на коя локва е. Също и другите видове къде са? Затова мисля че е мн важен.
foest написа:Колегата spas48 е качил Клевалка-та на страница 11.
линка не работи. Изписва ЕRROR This limit is reached. Трябва да се качи наново...

2. Кой е сайта за рекордите? Дайте някакъв линк, поне да гледам какви са рекордите за всяка риба и ако хвана рекордна да я пратя. А и в играта не мога да намеря личната таблица с рекорди?

3. Много ми стърже хард диска като се играе и по точно когато е на локвата, когато извадя прозорец върху локвата спира, и от време на време ми излиза тази грешка като на: от versace на Сря Дек 31, 2008 5:51 pm , от стр 18.

4. Играя турнир КВ-Конкретний вес, и в живарника имам тази риба, ще се зачете ли след като не съм я хванал по време на турнира, но я имам? По същия начин и за Количество, ако имам много бройки в живарника преди да се запиша на турнира, накрая ще се зачетат ли?

5. Който може и има желание да преведе всяка риба на български, да знам какво ловя, кой които видове знае да ги изреди, по ще е добре да знаем какво хващаме, за красноперка знам че е червеноперка, сом и щука се знае, обаче другите не ги знам :D , не съм рибар, не защото не искам а по др причини, а играта е мн яка :lol: :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

За малко да поставя Световен рекорд :cry:
Хванах Бял Амур 43.543 кг , а проверих в руския сайт и офицялния рекорд е 43.984 кг :(
Искате ли снимка , ако не вярвате :D
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

е само така продалжавай и аз хфанах някой друг бял амур красавец но с три килограма ме водиш
Последно промяна от versace на Съб Яну 03, 2009 11:50 pm, променено общо 1 път.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

foest написа:Колегата spas48 е качил Клевалка-та на страница 11.Постарай се да прочетеш всичко в тази тема и ще ти станат ясни много неща.За лицензите-препоръчвам като за начало втория.По нататък като събереш пари (10 000) рубли за пследния най-добре.Гледай си забраните дали няма запрет на алкохол,донная снасти,или само за една въдица. Наслука
Да де ,но вече не става за сваляне.Изтекъл е срокът. :axe: :?
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

даи си скайпа и щте ти я пратя
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

foest стига си се вживявал на голям рибалкаджия има много по опитни играчи от нас нека да не палним темата с глупави постове
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Добре бре.Айде давай акъл тогава ти като си по вещ.То се вижда кой пише постове за щяло и нещяло.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Добре колеги стига спамихме.Ще помоля колегата спас48 ,ако е възможно да прекачи отново Клевалката.Ще му бъда много благодарен :drinkers:
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

няма лошо да се опитваме да помогнем но малко прекаляваме има каде каде по опитни играчи от нас които имат правото да дават савети и уроци на колегите ние кадето се учихме от тях сега тука да се правим на рибалкаджий нестава Изображение
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

Тук най опутни са spas48 и nemizis_ss по-добре те да дават съвети защото ние найстина само оспамваме темата и ако може и аз ще помоля колегата spas48 да прекачи файла .
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

fishingmania написа:Добре колеги стига спамихме.Ще помоля колегата спас48 ,ако е възможно да прекачи отново Клевалката.Ще му бъда много благодарен :drinkers:
Вярно е,че линка не работи,но какво да се прави,без пари толкова. :smt102
Качил съм я другаде,терлете от Тук.Мисля,че няма да има проблеми.
Теглете и наслука!!Изображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

piperchi написа:Здр и 4НГ! И аз съм нов в играта. Имам 5 въпроса:

1. Има ли пътеводител, ако някой го има за 2.0 естествено да даде линк, защото е мн важен. Да се знае на всяка база и локва какви риби има на какво се ловят и т.н.
Например играя турнир КВ за някаква риба и не я знам на коя локва е. Също и другите видове къде са? Затова мисля че е мн важен.
foest написа:Колегата spas48 е качил Клевалка-та на страница 11.
линка не работи. Изписва ЕRROR This limit is reached. Трябва да се качи наново...
Мислех да се въздържа от коментар,но все пак ще си позволя един малък съвет към колегата piperchi,защото най-малкото е неетично да се регистрираш в един форум и още с първия си пост да почнеш да нареждаш кой какво да качи,кой какво да преведе,кое е естествено и кое не.Колега,бих те посъветвал щом имаш толкова въпроси да почетеш повечко и евентуално да ползваш едни неща наречени "Търсачки"
А по въпроса кое е естествено и какво трябва да кача,за себе си решавам аз!!!
Щастлива нова година и успехи в живота!!
P.S. И "лока" не значи локва,а локация
Последно промяна от spas48 на Нед Яну 04, 2009 9:50 am, променено общо 1 път.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

piprchi написа:Да се знае на всяка база и локва какви риби има на какво се ловят и т.н.
Е колега ти ме застреля с това :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”