Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: руская рибалка 2.0
Уважаеми колеги! За майсторите и любителите на експерименти от днес има качена нова експериментална база "Днепър".Базата има 5 прекрасни локаций.

Най-нетърпеливите могат да си ги свалят от Руския сайт.За останалите ще измислим нещо.
Какви риби има там знае само авторката на локацията Оксана (ksushka). За сега още никой не е ловил там.Аз мам малко работа и като я свърша ги подпуквам.
Внимание!!Преди да качите база "Днепр" трябва задължително да имате качена база "Озеро Байкал"
Наслука!!

Най-нетърпеливите могат да си ги свалят от Руския сайт.За останалите ще измислим нещо.
Какви риби има там знае само авторката на локацията Оксана (ksushka). За сега още никой не е ловил там.Аз мам малко работа и като я свърша ги подпуквам.

Внимание!!Преди да качите база "Днепр" трябва задължително да имате качена база "Озеро Байкал"
Наслука!!

Спаске ти си бил много чувствителна нежна и ранима душица бе... Защо ли?!
1-во Думата ЕСТЕСТВЕНО е към първата част на изречението, ако някой има за 2.0 естествено...
защото преди това търсих на google и излизаха само за 1.6, затова писах естествено за 2.0 защото и темата е все пак за 2.0!!!! А това че ти си го свързал с втората част на изречението си е твоя работа!
2-ро Не знам дали линка е с изтекъл срок, но ми изписа error, и значи вместо трябва да бях писал би било добре да се качи наново, или желателно е да се качи наново? м?
А за въпросните търсачки... търсил съм много, аз играта едва намерих че камоли тия въпроси. Така че може да се отговори точно в такъв форум, в който хората играят тази игра. И бях писал който може и има желание.
И Спаске нищо не съм казвал да качваш точно ти! Някъде да съм писал че точно ти трябва да качиш нещо?!?
Аааа и мерси за клевалката с вирусчето,... после да не кажеш че не съм ти благодарил за вируса и да се разсърдиш нидей ва ...хе...хех...хе.....хеееее!!!
1-во Думата ЕСТЕСТВЕНО е към първата част на изречението, ако някой има за 2.0 естествено...
защото преди това търсих на google и излизаха само за 1.6, затова писах естествено за 2.0 защото и темата е все пак за 2.0!!!! А това че ти си го свързал с втората част на изречението си е твоя работа!
2-ро Не знам дали линка е с изтекъл срок, но ми изписа error, и значи вместо трябва да бях писал би било добре да се качи наново, или желателно е да се качи наново? м?
А за въпросните търсачки... търсил съм много, аз играта едва намерих че камоли тия въпроси. Така че може да се отговори точно в такъв форум, в който хората играят тази игра. И бях писал който може и има желание.
И Спаске нищо не съм казвал да качваш точно ти! Някъде да съм писал че точно ти трябва да качиш нещо?!?
Аааа и мерси за клевалката с вирусчето,... после да не кажеш че не съм ти благодарил за вируса и да се разсърдиш нидей ва ...хе...хех...хе.....хеееее!!!
Който може да помогне за тия 4 въпроса:
2. Кой е сайта за рекордите? Дайте някакъв линк, поне да гледам какви са рекордите за всяка риба и ако хвана рекордна да я пратя. А и в играта не мога да намеря личната таблица с рекорди?
3. Много ми стърже хард диска като се играе и по точно когато е на локвата, когато извадя прозорец върху локвата спира, и от време на време ми излиза тази грешка като на: от versace на Сря Дек 31, 2008 5:51 pm , от стр 18.
4. Играя турнир КВ-Конкретний вес, и в живарника имам тази риба, ще се зачете ли след като не съм я хванал по време на турнира, но я имам? По същия начин и за Количество, ако имам много бройки в живарника преди да се запиша на турнира, накрая ще се зачетат ли?
5. Който може и има желание да преведе всяка риба на български, да знам какво ловя, кой които видове знае да ги изреди, по ще е добре да знаем какво хващаме, за красноперка знам че е червеноперка, сом и щука се знае, обаче другите не ги знам
И за клевалката, дадена риба като е 100 броя примерно, това това означава ли че повече от 100 бройки няма да се хванат? Ако се запамети излезе от играта и после се влиза на същата локация нови 100 бройки ли ще има, или няма да има? Също и когато е количество 1 на дадена локация?
2. Кой е сайта за рекордите? Дайте някакъв линк, поне да гледам какви са рекордите за всяка риба и ако хвана рекордна да я пратя. А и в играта не мога да намеря личната таблица с рекорди?
3. Много ми стърже хард диска като се играе и по точно когато е на локвата, когато извадя прозорец върху локвата спира, и от време на време ми излиза тази грешка като на: от versace на Сря Дек 31, 2008 5:51 pm , от стр 18.
4. Играя турнир КВ-Конкретний вес, и в живарника имам тази риба, ще се зачете ли след като не съм я хванал по време на турнира, но я имам? По същия начин и за Количество, ако имам много бройки в живарника преди да се запиша на турнира, накрая ще се зачетат ли?
5. Който може и има желание да преведе всяка риба на български, да знам какво ловя, кой които видове знае да ги изреди, по ще е добре да знаем какво хващаме, за красноперка знам че е червеноперка, сом и щука се знае, обаче другите не ги знам
И за клевалката, дадена риба като е 100 броя примерно, това това означава ли че повече от 100 бройки няма да се хванат? Ако се запамети излезе от играта и после се влиза на същата локация нови 100 бройки ли ще има, или няма да има? Също и когато е количество 1 на дадена локация?
- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Защо ли съм "ранима" душица,ми вероятно си имам причини,но иначе не се сърдя и нямам навика да се заяждам.piperchi написа:Спаске ти си бил много чувствителна нежна и ранима душица бе... Защо ли?!
Относно "вирусчето" за което ми благодариш съм писал само два поста по-нагоре.Впрочем виждам,че си печен компютърджия ето ти сайт за онлайн-сканиране,виж какво показват различните антивируси и си го сканирай архива сам.
http://www.virscan.net/report/642a50443 ... c09e4.html
А другите ти въпроси,отговор имат,разбира се,но ще оставя колегите да ти отговорят,за да не бъда обвинен пак.Пък и на повечето ти въпроси има отговор в темата,просто трябва да се прочетът.
Успехи в живота!!

- foest
- научил се да хвърля
Да напреднах и затова прочетох в по предните страници ако някой иска да се напишат по горните разреди да свирне.Затова поисках да се напишат ако не е била голяма трудност.Благодаря за отзивчивостта Спас.
- versace
- вече хвърля и на тежко
spas ако обичаш би ли качил новата база и да обясниш как се инсталира като предишната ли и предварително мерси
-
- разбира нещата
Зачетох се в един по-стар пост та реших и аз за постна мойта плотва.Сигурен съм, че има колеги с по-големи плотвиНиколай Неделков написа: Хванах плотова 1.250и ми дадоха 4000
![]()

- versace
- вече хвърля и на тежко
интересни са плотви над 2килограма, които са голяма рядкост мойта най-голяма плотва е 2.089
- Николай Неделков
- учете се от него
Мойта най-голяма е 1.900 и са доста често срещани на турнирите за Количество
И една фатка да Ви обесним
Като сте пили Ви дава и повече точки и повече пари за рибите... ама Ви се намалява кармата и доста по-трудно вадите рибата. Едното за сметка на другото.
Та за това за оная плотова 1.250 ми дадоха 4000... разбрах го в последствие.

И една фатка да Ви обесним

Като сте пили Ви дава и повече точки и повече пари за рибите... ама Ви се намалява кармата и доста по-трудно вадите рибата. Едното за сметка на другото.
Та за това за оная плотова 1.250 ми дадоха 4000... разбрах го в последствие.
няма нужда мерси все пак ще я ъпдейтна и ако не стане ще я сменя.spas48 написа:ВИРУС НЯМА Има калпави антивирусни програми,Явно твоята не потдържа NSPack или WinRAR-а ти е стара версия.Но да не задълбочаваме темата и да не навлизаме в софтуерни води,за тия неща има други форуми.MuTaKa написа:Колега пише че има някакав вирус в неяspas48 написа: Вярно е,че линка не работи,но какво да се прави,без пари толкова.![]()
Качил съм я другаде,терлете от Тук.Мисля,че няма да има проблеми.
Теглете и наслука!!
Специално за теб,ако неможеш да се оправиш,дай координати къде да ти я изпратя разопакована и ще ти я пратя!
Успех!!
Последно промяна от MuTaKa на Пон Яну 05, 2009 8:04 pm, променено общо 1 път.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Колега, дотолкова ти е грешен потхода, та чак ми е чудно....искаш или неискаш да ти се помогне? Казваш, че искаш, а демонстрираш друго.. Изясни си това самичък, а после може и да ти обърнем внимание....piperchi написа:Спаске ти си бил много чувствителна нежна и ранима душица бе... Защо ли?!
piperchi
на теб незнам дали искаш да ти се помогне! [спас48 на всички ни е помогнал с много за въпросите помачи се и сам можеш да си отговориш с това поведение незнам дали някой ще ти помогне] ...
на теб незнам дали искаш да ти се помогне! [спас48 на всички ни е помогнал с много за въпросите помачи се и сам можеш да си отговориш с това поведение незнам дали някой ще ти помогне] ...
- foest
- научил се да хвърля
Колеги днеска не ловя защото имам рожден ден и е малко трудно че не ми действа забраната "Запрет ловли алгохол"
:D:D Всичко най-хубаво и ше пия едно и за вас айде очквайте включване утре сигурно.Поздрави на всички и Наслука 

Ч.Р.Д. много успехи (не само в руская ръйбалка разбирасе) и най важното да си жив и здрав и каквото си пожелаеш да се сбядва.foest написа:Колеги днеска не ловя защото имам рожден ден и е малко трудно че не ми действа забраната "Запрет ловли алгохол":D:D Всичко най-хубаво и ше пия едно и за вас айде очквайте включване утре сигурно.Поздрави на всички и Наслука