Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Организират чрез интернет протест пред парламента!
Darik news
Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации „Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем пред парламента, за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!" е само един от призивите, които се разпространяват в интернет пространството.
Засега заявка за участие в протеста са заявили асоциациите на млекопроизводителите, на зърнопризводителите, Ин Витро, Зелените, Учителски синдикат, футболни фенове на различни клубове.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317981
Долу в лнка има малко разяснения.....
На самото "Народно събрание" пише "Обединението прави силата"
http://noviniteb.com/index.php?newsid=3267
Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации „Датата, на която депутатите се връщат от едномесечна коледна ваканция, ние, българите ще бъдем пред парламента, за да им покажем, че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!" е само един от призивите, които се разпространяват в интернет пространството.
Засега заявка за участие в протеста са заявили асоциациите на млекопроизводителите, на зърнопризводителите, Ин Витро, Зелените, Учителски синдикат, футболни фенове на различни клубове.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317981
Долу в лнка има малко разяснения.....
На самото "Народно събрание" пише "Обединението прави силата"
http://noviniteb.com/index.php?newsid=3267
Последно промяна от AL KAPONE на Съб Яну 10, 2009 11:04 am, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
Хубаво е да има и наши представители,но няма да коментирам по темата,понеже съм далеч и нямам възможност да присъствам.Иначе колегите ще кажат:отдалеч е лесно 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

"Че ни пука, че не спим и че няма да ги търпим!!!" То хората са го написали... ма!

Ако пусна тема със заглавие "Искам акъл" или "Търся си кола" или "Пърди ми се" ще се изпишат тонове писъници и мисли от сърцето и душата.

Ако пуснеш тема, която засяга очедушието, себелюбието, личното дастойнство и тн. се подминава или се отрязява от неколцина човека със мъничко съхранени ценности.

Колко от живущите в София биха помолили работодателите си да ги освободят за час и да покажат на съвеста си, че искат "Бъдеще за своите ДЕЦА".

Колко от нас могат с желание да си помогнат сами... а не чакат някой да им помогне?

За половин час темата е прагледана от 60 човека и коментари 0 .... супер а!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
А кво да коментирам?Немога да съм в София за протеста.Кво помага на протестиращите моето мрънкане пред компа?
Ми, хайде някаква организацийка да поспретнем тогава?Някакво място да си уговорим за предварителна среща, и който може да дойде?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предлагам да се организираме по местожителство!Надявам се по този начин да се съберем повече хора.Ако всеки си стои у тях и казва,че не може да помогне пак до никъде няма да я докараме.Аз също съм на работа а и на 14 ти трябваше да съм на преглед с бременната си съпруга,но искам да дойда и ще се постарая.Все пак точно заради децата си го правим.Дайте да се организираме.Айде войводи,пушката ще пукне пък ние сме по бели гащи още.Стягайте се да видим каква ще я измислим!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, много се чудих дали да пиша в тази тема, понеже темата за гражданското общество е много болезнена за мен.
По своята същност Гражданското общество е онази форма на обществото, в която частният интерес и личната сфера на човека са основата на системата от отношения. Частната собственост е материалната субстанция на гражданското общество, а свободата – Духовната. Социални регулатори в гражданското общество са ПРАВОТО и МОРАЛЪТ, като важна роля играе МОРАЛЪТ. В широк смисъл под гражданско общество се разбира самоосъзнатостта и самоинициативата на гражданите на националната държава.
За съжаление, обаче в България нещата не стоят така. За какво гражданско общество говорим, когато Ние самите ,,граждани на София” сме против идващите от провинцията протестиращи???
Не само софиянци, но и всички останали българи сме свикнали да говорим за политика и да си отстояваме интересите на маса, в кръчмата, в таксито, пред телевизора и т.н.
Вината за това е не само наша (личността), тя е унаследена. Не съм голям на възраст и моля да ме извинят по-възрастните колеги от форума, но факта си е факт. Българина е свикнал да си мълчи, да го тъпчат и с извинение шибат с камшика.
Аз лично съм ЗА да протестираме, защото определено има за какво. Не само на мен, но и предполагам на повечето от Вас, ако не на всички ни е омръзнало с извинение да ни правят на глупаци.
Но тук има още едно НО, а именно няма ли за пореден път тези протести да бъдат политизирани и отново да станем на глупаци.
Независи от написаното аз съм оптимис за бъдещето и то евро бъдещето на България. Някой може би ще каже какво евро бъдеще, но неможем да очакваме за две година да направим неща и да свикнем на определени правила на поведение, които останалите държави членки (по-голямата част) са градили с векове.
И не на последно място, право да се оплакват към момента имат само тези, които преди четири години са си размърдали зад….. от дивана в къщи и са отишли да гласуват, защото ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО е АКТИВНОТО ОБЩЕСТВО интересуващо се от това кой и по какъв начин го управлява не само в кръчмата, а по всяко едно време.
По своята същност Гражданското общество е онази форма на обществото, в която частният интерес и личната сфера на човека са основата на системата от отношения. Частната собственост е материалната субстанция на гражданското общество, а свободата – Духовната. Социални регулатори в гражданското общество са ПРАВОТО и МОРАЛЪТ, като важна роля играе МОРАЛЪТ. В широк смисъл под гражданско общество се разбира самоосъзнатостта и самоинициативата на гражданите на националната държава.
За съжаление, обаче в България нещата не стоят така. За какво гражданско общество говорим, когато Ние самите ,,граждани на София” сме против идващите от провинцията протестиращи???
Не само софиянци, но и всички останали българи сме свикнали да говорим за политика и да си отстояваме интересите на маса, в кръчмата, в таксито, пред телевизора и т.н.
Вината за това е не само наша (личността), тя е унаследена. Не съм голям на възраст и моля да ме извинят по-възрастните колеги от форума, но факта си е факт. Българина е свикнал да си мълчи, да го тъпчат и с извинение шибат с камшика.
Аз лично съм ЗА да протестираме, защото определено има за какво. Не само на мен, но и предполагам на повечето от Вас, ако не на всички ни е омръзнало с извинение да ни правят на глупаци.
Но тук има още едно НО, а именно няма ли за пореден път тези протести да бъдат политизирани и отново да станем на глупаци.
Независи от написаното аз съм оптимис за бъдещето и то евро бъдещето на България. Някой може би ще каже какво евро бъдеще, но неможем да очакваме за две година да направим неща и да свикнем на определени правила на поведение, които останалите държави членки (по-голямата част) са градили с векове.
И не на последно място, право да се оплакват към момента имат само тези, които преди четири години са си размърдали зад….. от дивана в къщи и са отишли да гласуват, защото ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО е АКТИВНОТО ОБЩЕСТВО интересуващо се от това кой и по какъв начин го управлява не само в кръчмата, а по всяко едно време.
Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
- krokibg
- учете се от него
Хайде майни,да идем да подскачаме !!! Мога да взема трима-четирима.Аз и без това съм по София по това време,нямам нищо против да повозя няколко човека !!!То,друго няма какво да се пише,само действия трябват и както бягахте от училище,ще се наложи да бягате и от работа !!!Казвайте къде ще сесъбираме и без много приказки 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- gloupan
- разбира нещата
Коментари по темата няма да правя,понеже съм един от потърпевшите и затова съм убеден в правотата на исканията.Изразявам готовността си за участие.Остава да уточним мястото на което ще се срещнем.Аз ще бъда там!А ВИЕ?
TRS70MLF2

"Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации"
Аз пък много държа да знам кой точно ме организира!? Пределно ясно е, че все някой ще извлече политически дивиденти от мероприятието, даже мисля, че се досещам за какво иде реч.
- gloupan
- разбира нещата
Не ме разбирайте погрешно!Моето присъствие не е свързано с някакви тънки политически игрички.Ще бъда там заради Ин Витро.Аз съм един от тези 270 000 ,които също желаят да имат дете.
TRS70MLF2
- crazybot
- фен клуб-скобар
Протеста го организират хора ,които нямат нищо общо с партии, политици и т.н !!!Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
"Общонационален протест пред парламента в първия му за годината работен ден – 14 януари, организират чрез интернет форуми представители на няколко неправителствени организации"
Аз пък много държа да знам кой точно ме организира!? Пределно ясно е, че все някой ще извлече политически дивиденти от мероприятието, даже мисля, че се досещам за какво иде реч.
crazybot написа:Протеста го организират хора ,които нямат нищо общо с партии, политици и т.н !!!

Не, че не вярвам в Дядо Коледа, просто искам да знам кои са!?
- crazybot
- фен клуб-скобар
Организира се главно от футболни фенове и студентиDedy написа:crazybot написа:Протеста го организират хора ,които нямат нищо общо с партии, политици и т.н !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Не, че не вярвам в Дядо Коледа, просто искам да знам кои са!?
- carpsliven2
- сериозен играч
Дано времето ни даде ръка .. иначе сливенската група сме там

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува