Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

наистина успех
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
наистина успех
В събота с авери отидохме на канала между Новоселец и Ковачево който е вързан ТЕЦ2 излезе добра червенопера както на солото така и на спининга.Използвах бял и торен червей.Просто не предполагах че ще направя такова сефте за2006.В последствие главата ме болеше от МЪЖЕТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО пържена червенопера.А самата тя беше около -450-500гр парчето(общо32бр на 3ма човека)
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изкефил си се явно доста ама да се кефиш на червеноперки пък били и те големи явно си насъбрал много капота през зимата и ся на сяква риба се кефиш
!
Тука до Варна на 30 километра има един язовир Венелин там има най мно таранка червеноперка бабушка тук там слънчак тук там амур и тослтолоб ама мно рядко наистина и има легенди за шаран
!
Така де аз ни съм веждал просто толкова много плевелна риба ама като ти казвам много така че и на морски червей и не само кълвеше ами са късаше да кълве немаше празно слагам 5 куки за 3 секунди и петте куки са пълни с риба и не се сменяше червея по 30 минути просто неможеха да го свалят
! За 3 часа изкарахме 15 кила дребна плевелна риба после едвам едвам сме я мъкнели не че ще я ядеме ами за котките то там има толкова много че и 1 тон да зема нема да се усети
!

Тука до Варна на 30 километра има един язовир Венелин там има най мно таранка червеноперка бабушка тук там слънчак тук там амур и тослтолоб ама мно рядко наистина и има легенди за шаран

Така де аз ни съм веждал просто толкова много плевелна риба ама като ти казвам много така че и на морски червей и не само кълвеше ами са късаше да кълве немаше празно слагам 5 куки за 3 секунди и петте куки са пълни с риба и не се сменяше червея по 30 минути просто неможеха да го свалят

За бракониерите само слънчаци
!