руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от valat »

чнг на всички че съм индианец такъв съм ама чак толкова невярвах аз пуснах тази тема и чак сега видях че вие късате рибите а аз незнам колко време се мъча да я истегля тази игра и нестава исчетох де що има и нестава и нестава моля ви помогнете че иначе ще се побъркам
мразим гадните и шибани мангали АЗ СЪМ БЪЛГАРИНИзображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

valat написа:чнг на всички че съм индианец такъв съм ама чак толкова невярвах аз пуснах тази тема и чак сега видях че вие късате рибите а аз незнам колко време се мъча да я истегля тази игра и нестава исчетох де що има и нестава и нестава моля ви помогнете че иначе ще се побъркам
Добре дошъл в твоятя си тема!! :D
Отиваш Тук Регистрираш се.Отиваш Тук Търсиш ""Ссылки на скачивание:" > СКАЧАТЬ С RAPIDSHARE.COM.Като влезеш в сайта на Рапида натискаш бутона "Free uzer" под левия часовник,изчакваш около 40 секунди,излиза ти бутона "DOWNLOAD",натискаш и си готов!
Успех!! :smt023
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

живи и здрави вече е на компа само немога да извадя още нито една риба :drinkers: :drinkers:
мразим гадните и шибани мангали АЗ СЪМ БЪЛГАРИНИзображение
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

спас щте качиш ли новата локация и да кажеш какви риби има на байкал че не ми дава да вляза в сайта който колегата даде мерси предварително
Изображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

versace написа:спас щте качиш ли новата локация и да кажеш какви риби има на байкал че не ми дава да вляза в сайта който колегата даде мерси предварително
Направи си регистрация във форума и ще влизаш без проблем,линка работо но иска регистрация.От там ще дръпнеш и новата база.Мога да я кача,не е проблем имам я и ловя на нея,но нека някой по-печен да ми каже къде да я кача.Защото там където качвам линка работи определено време и после аз съм виновен,че не работи.
А какви риби има на Байкал или трябва да установиш сам или да четеш във форума кой какво лови,друг начин няма,тя именно затова е интересна,защото трябва да експерементираш.Аз например там на "Голубая вода" ловя много хубав бял хариус на плувка и на блесна,Дават хубави точки,а и парички падат.
piperchi
новобранец
новобранец

Мнение от piperchi »

spas48 написа:
valat написа:чнг на всички че съм индианец такъв съм ама чак толкова невярвах аз пуснах тази тема и чак сега видях че вие късате рибите а аз незнам колко време се мъча да я истегля тази игра и нестава исчетох де що има и нестава и нестава моля ви помогнете че иначе ще се побъркам
Добре дошъл в твоятя си тема!! :D
Отиваш Тук Регистрираш се.Отиваш Тук Търсиш ""Ссылки на скачивание:" > СКАЧАТЬ С RAPIDSHARE.COM.Като влезеш в сайта на Рапида натискаш бутона "Free uzer" под левия часовник,изчакваш около 40 секунди,излиза ти бутона "DOWNLOAD",натискаш и си готов!
Успех!! :smt023
Спасе толкова ли неможа да изведеш играта от Рапида на директен линк, че караш хората да се регистрирват в руския сайт, за да могат да видят темата, че третата отгоре надоло и после да търсят от всички пък Рапида.
Всички които започват сега теглете от Тук
Просто десен клик на СКАЧАТЬ С RAPIDSHARE.COM. , 'отвори в нов прозорец' , веднага стопа след това, копирване на линка и пастване тук. Така се спестява цялата тази процедура по регистрирване търсене и т.н.
http://rapidshare.com/files/151221185/r ... 4.exe.html
Иначе и аз от Рапида я дръпнах. пс: никой ли не може да отговори на моите 5 въпроса?
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

@ piperchi
Ами некадърен съм,какво да правя. :roll: А ти като си толкова умен,защо не прочетеш Руския форум и да намериш отговор на въпросите си?
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

много тапо бях на турнир за черен амур и хфанах един 22 килограмов и на секи час ме глобява нали сам на турнир поне да сварши турнира да спечеля и тогава да си почва забраната много тапо е измислено
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

versace написа:много тапо бях на турнир за черен амур и хфанах един 22 килограмов и на секи час ме глобява нали сам на турнир поне да сварши турнира да спечеля и тогава да си почва забраната много тапо е измислено
Хващаш го и го пускаш виднага! Зачита ти го независимо че не е в теб вече....важното е че си го хванал по време на турнира...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

колеги някой знае ли какво означава това на патеводителя кадето е на релеф дна не червените точки а чертичките които са сини по леко сини бледи и направо бели ?
Изображение
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Това ако не се лъжа е просто дълбочината . Колкото по -дълбоко толкова по наситено е синьото, така можеш лесно да видиш къде има някакви друпки примерно или плитчини
piperchi
новобранец
новобранец

Мнение от piperchi »

spas48 написа:@ piperchi
Ами некадърен съм,какво да правя. :roll: А ти като си толкова умен,защо не прочетеш Руския форум и да намериш отговор на въпросите си?
spas48 не съм искал да те обидя.... sorry....но не разбирам руски...

Да се похваля ето една рибка и от мен прясна прясна.........
Изображение

А когато имате алкохол от награди, когато клъвне е добре да се сръбне една две глътки, дава много повече точки опит, но трябва да се следят забраните.......
По принцип следващата стъпка след Леща, е база Амур, на локация Богачево за Верхогляд дава много пари и опит. На блесна се лови.
А след като се съберат пари от там, а също и от турнири, крайната цел е къща на Золотая рибка.
Там вече са наистина големите пари..
Аватар
kiipo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kiipo »

Здравеите колеги и честито на именниците, :drinkers: свалих си и двете нови бази но не мога да си ги монтирам :oops: ,може ли някои да обясни по-подробно,предварително благодаря,а ако някои иска ще му ги пратя по скаипа (rar)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Здравейте колеги. И аз вчера си инсталирах играта със напътствия от Николай Недялков, за което съм му благодарен. Но имам проблем. Правя си акаунт. Отивам на под сеню клена, меткам 2 въдици, 1-на хлеб, 1- на червей, но ми излиза някакво прозорче с х, от Net framework, на което пише, че има някакво несъответсвие и не ми кълве изобщо. Незнам как да го кача като снимка за да го видите. Някой ако има идея да помага.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Като ти излезне това прозорче натискаш Print Screen SysRQ - пада се от дясно на Enter , после влизаш в програма Paint натискаш CTRL + V , после File -> Save Аs , ама го запамети като JPG фаил , после качваш снимката някъде и даваш линк за да я видиме и който знае ще ти помогне :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”