Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
Re: Да постнем някоя снимка
gmurkacha написа:Местоположението ми в момента е София иначе съм от Ахтопол.Гмуркам се за риба от 9 годишен и никога не съм парадирал че съм добър,просто влизам, плувам ,наслаждавам се на природата под водата и това ми доставя най-голямо удоволствие.20 години се гмуркам вече
Бялата коса не винаги е признак на мъдрост,в повечето случай означава,че остарявяме

този охтопод го хванах на 27 метра и излезе лесно като исклучим,че ми счупи маската

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Косата не ми е бяля колега на 29 съм.НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО ПИТАЙ ПАТИЛО!!!!!Цяла зима ще си разказваме,сега ще поспя малко че сутринта отивам на Дунав за риба.
gmurkacha написа:Косата не ми е бяля колега на 29 съм.НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО ПИТАЙ ПАТИЛО!!!!!Цяла зима ще си разказваме,сега ще поспя малко че сутринта отивам на Дунав за риба.
ще очаквам със нетърпение да раскажеш как мина риболова

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега ходих на Дунав само красотата и величието на реката ми остана.Риба не хванах.Реката носеше огромни дървета и риболов не се получи.А и малко екстремно беше падна мъгла и замръзваше по камъните та имаше падане ставане
- Диканаров
- кандидат преподавател
Емо, колко кила излезе този октопод? Един подобен преди много години ме насини като чели съм бил бичуван. Писъл съм в "спомени и случки под водата". Това е много хубав екземпляр!Аз на такива дълбочини не съм ловувал! Моят го прострелях на 3м. дълбочина. Боже, каква вкусотия е!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Ей ги деса ,,,за 15 минути ги улових,с полиангисро и за стръв сардела по 2,5 кг всеки.ЛОКУМ
Итова са последиците 

Диканаров написа:Емо, колко кила излезе този октопод? Един подобен преди много години ме насини като чели съм бил бичуван. Писъл съм в "спомени и случки под водата". Това е много хубав екземпляр!Аз на такива дълбочини не съм ловувал! Моят го прострелях на 3м. дълбочина. Боже, каква вкусотия е!![]()
![]()
![]()
![]()
към 9 кила колега диканаров излезе,но истината е ,че на тази дълбочина не съм търсил охтоподи дори и през главата не ми е минавало,просто търсех тази прословута риба орфос.Охтоподо беше нещастен случай

зимата ме обхваща носталгията и почвам да ровя из старите си албуми , днес попаднах на тея снимки , правени преди 12 год. - първите ми снимки под вода :

- те това съм аз , да си кажа без бой - щот не си личи , хем водата беше мътна , хем снимките бяха на лента
...

- а тва е моят авер Миро Калмара - автора на рисунките с делфините дето бях качил по-рано...

а това са първите "стъпки" на сина ми с маска и шнорхел преди 12 години , стига да не ме лъже паметта ...
-научих го да се гмурка и да бие риба , ама за сега учението е по-важно ....

- те това съм аз , да си кажа без бой - щот не си личи , хем водата беше мътна , хем снимките бяха на лента

- а тва е моят авер Миро Калмара - автора на рисунките с делфините дето бях качил по-рано...

а това са първите "стъпки" на сина ми с маска и шнорхел преди 12 години , стига да не ме лъже паметта ...

-научих го да се гмурка и да бие риба , ама за сега учението е по-важно ....
Последно промяна от Булти на Чет Яну 08, 2009 9:05 pm, променено общо 2 пъти.
Занемарих го подводния напоследък
. Това е единствената риба, която харпунирах миналата година. Тази обаче ще гледам да наваксам

@ Петко , мерси !И твоите в галерията ти не са лоши ....Румци горе некакъв радар се забелезва , туй ши да е под некоя казарма

- Диканаров
- кандидат преподавател
Що ми се струва, че Румчо е пред един лиман? 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти, на каквото си го научил твоят юнак, за цял живот ще му е! Дано да пропише и той един ден във форума!