Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
ако не мислех по абсолютно сьщия начин...и аз бих участвал.ама некак си така...БАШ преди избори да се организират ПРОТЕСТИ срещу правителството . знаеме ги тияDedy написа: Аз пък много държа да знам кой точно ме организира!? Пределно ясно е, че все някой ще извлече политически дивиденти от мероприятието, даже мисля, че се досещам за какво иде реч.

и са-ест някой ще попита-"ми като толкова лаеш-КАКВО предлагаш ти"?
веднага отговарям:ми дайте да си караме по изпитаната от вековете СХЕМА и да си тьрсим ЧУЖДЕСТРАННО правителство.явно бьлгарин за рьководна роля не ства.а и историята показва,че на практика след цар симеон(ма не ТОЯ) само пришьлци ни управляват-то не беха гьрци,то не беха турци,то не беха германци и австрийци,то не беха руснаци....а сега-как сме си вече в нато що не си изберем БАРАК ОБАМА за дьржавен глава?само от африканския континент не сме имали управляващ!!всьщност..като гледам накьде отиват нещата с Хамерика-ВЕЧЕ май си имаме

това е единия начин-другия се изразява в следното:референдум и бой по шарото,ама не ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИ
и сега и друго ще изтькна.само си псуваме правителствата,че нищо не могат да организират,че никакви решения никой не взима и всеки бяга от отговорност....ами те са ни тия хора ОГЛЕДАЛНИЯ образ бе-НИЕ,потьрпевшите ЩО НЕ МОЖЕМ И НИЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ?по сьщата причина-всеки винаги бяга от отговорност.генетически заложена мутация от близо осем века секви робства. тя,майката природа си знае работата
не ми е смешно де-аз ще участвам.или ще са десет човека,или ще са 10000 и все ще се намери отнякьде да се докарат автобусите с провинциалната милиция(дето са синове на сьщите тия млеко/грозде/зьрно/месо производители-дето протестират) да изпотрошат главите на МАЙКИТЕ и БАЩИТЕ си

кучето си лае-кервана си вьрви.с идиализьм нема да стане.
Мнението Ви съдържа прекалено много усмивки. Максималния позволен брой усмивки е 5.-а пьк ТОВА ВЕЧЕ МЕ РАЗБИ ТОТАЛНО!!!!!!!евала-нема да се хилите вече-ей-сериозно ще се действа вьв форума-петеливо-по 5(хихи)и по две кила банани и портокали за НОВА ГОДИНА!!!!заеби-как бях побеснял заради тия правителства-те това с ограничения брой усмивки ме довьрши.не знам чия е гениалната идея,но в горния ми пост немаше ни една "усмивка"-само показване на средни прьсти и сконфузни физиономии.да ви е честита 2009 г.успех.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Milena
- вече хвърля и на тежко
Къде си бе бастун?
/едно хи хи/
Искрено се забавлявам с тебе и винаги да поднасяш истината с чувство за хумор, че по не боли...

Искрено се забавлявам с тебе и винаги да поднасяш истината с чувство за хумор, че по не боли...

Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
- Milena
- вече хвърля и на тежко
Цитат от писмото на Левски до Любен Каравелов, писано в ония не по-малко съдбовни години от сегашните:
Байо Либене, дочувам, че ти и онази луда глава Ботьова искате да докарате миризливият казашки ботуш в Булгорско! Ако туй е тъй то аз с мойте кунки ще ви отрежа чепките! (Васил Лъвский)
Дерзайте..
Байо Либене, дочувам, че ти и онази луда глава Ботьова искате да докарате миризливият казашки ботуш в Булгорско! Ако туй е тъй то аз с мойте кунки ще ви отрежа чепките! (Васил Лъвский)
Дерзайте..
Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
-
- и господ не е толокова добър
Жал ми е за тази държава,за хората в нея,но май си заслужаваме всичко

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Че,нали ние си го направихмеsnegk написа:май си заслужаваме всичко

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Темата е пусната на рождения ден на Ботев!Milena написа:Цитат от писмото на Левски до Любен Каравелов, писано в ония не по-малко съдбовни години от сегашните:
Дерзайте..

Ето Ви и последното стихотворение на Ботев...
Днес нещата се повтарят...
ОБЕСВАНЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ
О, майко моя, родино мила,
защо тъй жално, тъй милно плачеш?
Гарване, и ти, птицо проклета,
на чий гроб там тъй грозно грачеш?
Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,
затуй, че ти си черна робиня,
затуй, че твоят свещен глас, майко,
е глас без помощ, глас във пустиня.
Плачи! Там близо край град София
стърчи, аз видях, черно бесило,
и твой един син, Българийо,
виси на него със страшна сила.
Гарванът грачи грозно, зловещо,
псета и вълци вият в полята,
старци се молят богу горещо,
жените плачат, пищят децата.
Зимата пее свойта зла песен,
вихрове гонят тръни в полето,
и студ, и мраз, и плач без надежда
навяват на теб скръб на сърцето.
Днес нещата се повтарят... Дерзайте..
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Моето решение: Политически борд! И без това не сме никаква държава! Най-добре е тази територия да се администрира от ЕС. То няма такъв прецедент, ама и такива с нашето дередже също няма.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- кандидат преподавател
Аз съм готов да участвам в протеста,четох внимателно темата, едните са прави ама и другите са прави,че и третите са прави....Едно нещо ще ви кажа поговорката приведена глава не я харесвам,защото наведеш ли се все хякои се наглася зад теб и почва едно проникване,болезнено ,дълго 

- glarusa
- кандидат преподавател
Айде де...аз съм готов...чакам някой само да каже кога тръгваме....само на приказки сме силни...това е...просто доста хора са дупедавци и... "К'во като къщата на комшията гори...аз съм добре"
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
- Моряка
- кандидат преподавател
Системата,мамка .....пастири преди Гергьов ден много5кила написа:и все ще се намери отнякьде да се докарат автобусите с провинциалната милиция(дето са синове на сьщите тия млеко/грозде/зьрно/месо производители-дето протестират) да изпотрошат главите на МАЙКИТЕ и БАЩИТЕ си![]()

А сега де? 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ей ТОВА вече.......Big^Fish написа:

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Клограмовия пациент на клометър5, не забелязваш ли?.... всъшност забелязваш сигурен съм, че като пуснеш пост и никой не пише след теб!!!5кила написа:ей ТОВА вече.......Big^Fish написа:.почна да ми прилича цялата работа на ИВАЙЛО ОВЧАРИНА на вьзстанието.нищо ново де.кой как иска да го тьлкува.аз други думи по вьпроса нямам.ше се обрьщат и Ботев,и Левски,и ЦСКА у гробовете.пьк ал капоне нека си пише ботевите стихчета
![]()
![]()
![]()

Всъшност приклони главица пред чашката, както са провили хъшовете на времето и както си е и днес.... и замълчи!
Нямаме Войводи, щото предатилите сте много!
Силни сме на масата! ма душите ни ги няма!
Ще дойде ден дето като погледнете назад и видите безгласното си поведение, нама да имате сила да погледнете децата си, които ще ги........ но ние самите ще сме ги научили на смиреност и овчедушие!

Евала, Машала, Аш олсун.... Българчета с 5колограмови глави!
5кила написа: по сьщата причина-всеки винаги бяга от отговорност.генетически заложена мутация от близо осем века секви робства. тя,майката природа си знае работата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
човече...не си у ред-толкова погрешно да схванеш баш па ТИ-не сьм очаквал.
все тая де-остава ми едната утеха,че деди винаги разбира какво всьщност искам да кажа,а и аз-него 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Що си мислиш, че съм те разбрал грешно!5кила написа:човече...не си у ред-толкова погрешно да схванеш баш па ТИ-не сьм очаквал.все тая де-остава ми едната утеха,че деди винаги разбира какво всьщност искам да кажа,а и аз-него

Поздрав и личното ми отношение спрямо теб, не се променя от това, че понякога не съм съгласен стеб.... смятъм си го разбрал???