Плувки Colmic

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Пера Colmic

Мнение от krokibg »

Ето да видите решението на проблема,в един от случаите !!!

Изображение

Ето и рибите които хващам с плувките на Ризов,за които говоря,като ползвам от 0.75гр до 1.5гр при тихо време.При вятър,слагам от 2 гр до 3-3.5гр максимум !!!

Изображение

Рибите говорят,аз няма да казвам нищо повече,само това че за себе си съм намерил оптималните плувки и само от любопитство,бих пробвал и други модели,защото може да има и изненади с някои плувки от новите модели или направени по нова технология -2009г ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

P.S Длъжен съм да поясня,че визирам само опраделени модели на Ризов,като потвърждавам че има и от неговите плувки,които не са и за градската тоалетна ИзображениеИзображениеИзображение
Последно промяна от krokibg на Сря Дек 31, 2008 3:23 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

off:

Любак,то там аз и без плувка ша ги хващам! :lol:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

sapuna написа:off:

Любак,то там аз и без плувка ша ги хващам! :lol:
Къде е това "там" :roll: 8)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти нали си от онези - превилегированите / както каза един бивш колега/.......... с връзкиИзображениеИзображениеНали бях ти пуснал оня с аквалангите да ти ги закачаИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Колеги благодаря на всички които изказахте мнения по въпроса ще изпробвам и колмика и тези на ризов.Искам да ви пожелая весело изкарване на вечерта и едно наздраве
mitko instruktora
новобранец
новобранец

Re: Плувки Colmic

Мнение от mitko instruktora »

Здравейте колеги, искам първо да ви поздравя с новата година и да ви пожелая трофейни риби през новата 2009 .
Днес видях че сте нищили една от мойте любими теми "ПЛУВКИТЕ" и понеже става дума за моят фаворит в производството на плувки фирма РИЗОВ реших и аз да се включа ,тъй като прочетох доста абсурдни твърдения .Например, че плувките на фирма Ризов били от пенопласт или там каквото и да е ,всичките тези модели, които сте ги снимали, ги имам и мога да ви гарантирам че са от балса, която можете лесно да разпознаете по шуплите от самото дърво, но боята им е толкова хубава, че мн. хора си мислят ,че те са направени от пластмаса.Искам да ви кажа и нещо друго-
незнам дали знаете но фирма Ризов работи за доста известни фирми в чужбина.И понеже аз съм пристрастен към тази фирма ползвам само техни плувки които си ги купувам от един магазин в София кв. Слатина .Там има винаги най- новите модели на фирма Ризов ,дори преди десетина дни си купих два нови модела ,които са правени за износ .Плувките са уникални пак са преходни с шлаух в тялото, но този път шлауха е встрани .Тези плувки ги няма дори и на фирменият им саит http://www.rizovfloats.com .Сега ще се пробвам да ви кача няколко снимки.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Бе,че са добри плувките-добри са...,ама ти ебати и рекламата направи :D .Като си вманиячен в моделите на фирмата,аре да ми кажеш кой ВИ мисли моделите? :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

До колкото чета, темата е " Плувки Colmic" и достатъчно се разводни :idea: Ми пуснете една " Плувки Rizov" ,пък да ги разнищим и тях :idea: :mrgreen:
Изображение
Заключено

Обратно към “Риболовни такъми”