Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Леките наркотици
Модератор: dantho.mihov
Леките наркотици
Колеги здравейте и честита нова година защото не сам писал тук от много време.Искам да знам какво ви е мнението за леките наркотици говоря за тревата само и единствено.Нека ставим на страна другите лаина.Та има ли некои да и се кефи на марихуаната.
За бракониерите само ЦАРИЦИ
Re: Леките наркотици
Тука влизат много малки деца,които ходят за риба вместо да се друсат!Тази тема трябва да бъде изтрита.Нека децата да тренират спорт и да ходят за риба ,а не да им се натяква за наркотици,било то леки или не!!!!
TICA FAN
SONY написа:Тука влизат много малки деца,които ходят за риба вместо да се друсат!Тази тема трябва да бъде изтрита.Нека децата да тренират спорт и да ходят за риба ,а не да им се натяква за наркотици,било то леки или не!!!!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
А ходи си пафкай на друго място... 

Абе брато ти да не обърка форума с клуба на анонимните наркозависими а? Това е рибарски форум така че и аз ще помоля админа да трие че аман от дроги у таа държава бе ,уж нямаме пари за хляб пък за тревица , кока , бонбонки шаренки разни, се се намират левчета. Бравос Примера ти е безупречен
П.П. МРАЗЯ ДРОГЕРИТЕ БИЛИ ТЕ ЛЕКИ ИЛИ ТЕЖКИ ИЛИ КАКТО ТАМ СИ ВИКАТ “

П.П. МРАЗЯ ДРОГЕРИТЕ БИЛИ ТЕ ЛЕКИ ИЛИ ТЕЖКИ ИЛИ КАКТО ТАМ СИ ВИКАТ “
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Батко баш тревата е "лайно'
Друго си е белото 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
TRANSKI RIBAR написа:Батко баш тревата е "лайно'Друго си е белото

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- maycal
- ще става разбирач
Наистина е под въпрос мястото на такава тема във форума!... От друга страна безспорен научен факт е,че алкохолът е един от най-сериозните и тежки наркотици! Безусловен наркотик е, но с не толкова драстично действие е и никотинът! Това също е безспорен научен факт!...О тези позиции, марихуаната, каквато аз ,между другото, никога не съм опитвал, наистина изглежда по-малкото зло в много отношения!?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Безпорен Факт:
Алкохола е забранен за употреба от лица под 18 години !
Наркотиците са забранени за употреба от лица под и над 18 години !
НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ, ДА НА РИБОЛОВА!
Алкохола е забранен за употреба от лица под 18 години !
Наркотиците са забранени за употреба от лица под и над 18 години !
НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ, ДА НА РИБОЛОВА!

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
По-добре си преименувай темата :"Леките наркотици и практическото им приложение в риболова". А моето мнение за тях е ,че са лайна, които ти изпържват и малкото останал мозък.Алкохола върши същото, но за мен това е по-приятния начин. 

Баце,по-малките от тебе си викат,щом една бира не ми вреди значи и един масур също нема да ми навреди.. и така лека по-лека ден след ден стъпалата се изкачват и един ден се озовават в черна дупка!Евала за примера дето даваш!maycal написа:Наистина е под въпрос мястото на такава тема във форума!... От друга страна безспорен научен факт е,че алкохолът е един от най-сериозните и тежки наркотици! Безусловен наркотик е, но с не толкова драстично действие е и никотинът! Това също е безспорен научен факт!...О тези позиции, марихуаната, каквато аз ,между другото, никога не съм опитвал, наистина изглежда по-малкото зло в много отношения!?
TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Пием ,пушим за риба ходим-три в едноAzoriS написа:Колеги здравейте и честита нова година защото не сам писал тук от много време.Искам да знам какво ви е мнението за леките наркотици говоря за тревата само и единствено.Нека ставим на страна другите лаина.Та има ли некои да и се кефи на марихуаната.

-
- ще става разбирач
Абе кви са тия глупости бе?
Кви са тия леки наркотици, кви пет лева.
Също е вярно, че доста хора говорят и за алкохол, което също не е правилно, пак заради малолетните.
Тва е сайт за риболов.
Според мен ключ.
Кви са тия леки наркотици, кви пет лева.
Също е вярно, че доста хора говорят и за алкохол, което също не е правилно, пак заради малолетните.
Тва е сайт за риболов.
Според мен ключ.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хаха колега под лек наркотик разбирам цигари и алкохол незнам твоето мислене какво е.... 

Без риболов няма любов !