Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Леките наркотици
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Леките наркотици
Четиридесет и четири години бяхподвластен на един от наркотиците -тютюна

Слава богу, спасих се
Остана ми само едно пороченце, но то е обща болест, и наистина нямам намерение да се лишавам от ракийката
П.С. Те затова си смених и аватара с папиросата
Крайно време е модератора да извади секирата

Слава богу, спасих се

Остана ми само едно пороченце, но то е обща болест, и наистина нямам намерение да се лишавам от ракийката

П.С. Те затова си смених и аватара с папиросата

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- кандидат преподавател
Не знам кой хахавелник го е измислил туй нещо "леки"наркотици.Нема такова животно.За справка - преходните и заключителни разпоредби на Закона за контрол над наркотичните вещества и прекурсорите,а след туй кратък преглед на Наказателния кодекс - чл.353а и следващите.За тез,дето ги мързи или са позабравили да четат,давам резюме : Канабисът /марихуана;джойнт;Мери Джейн и т.н./щом има определено процентно съдържание на тетрахидроканабинол,е високорисково наркотично вещество .За придобиването му по какъвто и да е начин,за пренасянето,пазенето,държането,даването му на друго лице за употреба,ако е за първи път или героят няма предходни осъждания,в Смолянска област им даваме лишаване от свобода/условно/и мярката изобщо не е в полза на употребяващите- примерно за 2 цигарки с общо 3 грама суха маса в тях 6 месеца лишаване от свобода,с три години изпитателен срок.Не дай си боже да има повечко цигарки и да е продавал или раздавал на поне двама абдали;или да му набараме везнички,пликчета,изобщо разпределяне на дози и пр.доказателства за наличието на намерение за разпространение,жална му майка-и да не е осъждан,още от първия път отива поне за година да си оплаква младините в бюджетноплатения "пансион".И изобщо не ме интересува как е в Щатите или в Холандия.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От личния ми опит досега с хора употребяващи дрога, па било то и "една цигарка след работа" е че за нищо не стават.
Просто са празни хора без идей, стремеж за нещо или воля.
Стават само за тестване на нови лекарства, оръжия, зарази и т н.
Темата трябва да се изтрие
Просто са празни хора без идей, стремеж за нещо или воля.
Стават само за тестване на нови лекарства, оръжия, зарази и т н.

Темата трябва да се изтрие

еееее тая зима с тоя сняг и студ ще ни расипе нали няма риба ся и от тук от там изкача по някой индивид с някоя щуртия
хора бадете по хуманни и добри не се занимавайте с глупости и още повече не пишете тапотий а по добре четете и си малчета ако няма кво умно да напишете защото както и аз така и по голямата част от вас сме тук за да научим нещо което ще ние от полза а не от вреда

Ми като пускате теми ПУШИЛНЯ ЗА РИБА той човека си е казал тия щом и рибите напушват начи са от наще

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
интересно му било във форума дали имало наркомани ........... ето ти малко

-
- учете се от него
Страхотна тема , браво!!!!! Сигурно ще понапълни още десетина страници, или двадесетина страници, или стотина страници.................... Може да стане и бестселър ( форумен, разбира се) 

- SILVESTER
- ще става разбирач
Няма ли кой да я изтрие тая простотия(тема) 

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- разбира нещата
Ае тва е пълен смях
доживяхме да видим и подобна тема
Модераторите да изтрият темата и да се замислят дали подобни хора са нужни на форума
Дрогата никому добро не е направила....

Модераторите да изтрият темата и да се замислят дали подобни хора са нужни на форума

Дрогата никому добро не е направила....

- barutchiata ©
- Администратор
Някой ще яде хурката!!! 

- krokibg
- учете се от него
Ами те затова в холандия,половината се е.....т а другата половина по-рядко.Да вземат да се застрелят,та по бързо да се отървават от това.Тук ги има едни из Пловдив,половината бяха хора с пари и разни деца на баровци.Вървят като отвеяни и просят пари за цигари а бяха милионери.Гонят ги разни параной,разведоха се,абе голяма трагедия.Аз на времето отървах едно хлапе,син на един баровец/няма да споменавам имена/ мъкнах го с мен неотлъчно 24 месеца и постоянно беше под конвой.В началото бега,бега и като го намерих и трите пъти за нула време,спря да бяга.Вързвах го два пъти за една топола при мен,че направо откачаше като няма какво да взима.Техните му купуваха разни лекарства за да понася по леко липсата на това чудо но направо бях втрещен първия път когато го видях да се тресе отгоре на масата,да се въргаля по земята,скачаше в язовира,абе,няма да ви казвам какво ми мина през главата за две години.Сега,баща му почина а малкия вече е женен,има си наследник и се занимава с бизнеса оставен от баща му.Малко хора успяват да се откачат от това нещо и винаги,винаги са с единия крак готови да се люшнат пак в тази посока,стига да им се появи някакъв по сериозен проблем или в семейството или в бизнеса.Е,на никой не пожелавам да минава по този път и дано младите колеги да се позамислят над това.Тези дето говорят че намало проблем и винаги можели да спрат,просто се самозалъгват и още със ставането,веднага мислят за тази работа и тръгват да търсят.ако нямат пари,диларите им дават и после ги карат да крадат за тях и т.н и т.н.ако ваш приятел или роднина е загазил,просто го грабвате сериозно,никога не трябва да го оставяте да отива където и да е без вас,дори и да припада и да говори сладки приказки.Дори през ноща трябва да се наблюдава,защото стават,обаждат се на дилари,донасят им онези нещо и човека,понеже е естественно да не му давате да се доближава до пари,започва да пуска през прозореца телевизори,ДВДта и каквото му попадне пред очите,за да си набави желаното.Първите три месеца са най-страшни и най-важни.ако успеете цялото семейство да го блокирате така че да го гледате 24 часа - всяка секунда,ще го отървете и после само остава да не допускате до него старите му познати,защото те са само познати и немогат да са му приятели а врагове и на него и на вас.Най-добре е моментална смяна на местоживеенето и то в град далече от вашия и по възможност по-малък.Задължително му се намира занимавка -работа и по възможност пак с вас и така,докато се убедите че наистина сте го измъкнали.Дано,никой от вас да няма нужда от моите съвети,и само да ги прочетете информативно и да знаете и да съветвате хора с такива проблеми,за да си спасят детето.Трябва да знаят,че ако е започнал веднъж,колкото по-дълго е взимал,толкова по-трудно ще им бъде да го спрат.Ат тази момент на татък,когато тръгнат да му помагат,трябва да знаят че те поне две години,няма да имат личен живот а ще живеят,ядат,спят и ще правят сичко под часовник и по график.Дано да съм бил полезен.Ако някой има нужда от съвет,просто да пита,ще му дам точни наставления,какво да прави и т.н.Комуните,просто за някой,които сами са пожелали да се оправят и все още имат мозък -работещ,успяват да се измъкнат,но моя метод,просто няма лабаво и работи на 100%,но може да се прилага само на един човек и немогат да са двама или повече.Просто,хората които ще се занимават,няма да имат сили да се справят.INCUBUS написа:Не знам кой хахавелник го е измислил туй нещо "леки"наркотици.Нема такова животно.За справка - преходните и заключителни разпоредби на Закона за контрол над наркотичните вещества и прекурсорите,а след туй кратък преглед на Наказателния кодекс - чл.353а и следващите.За тез,дето ги мързи или са позабравили да четат,давам резюме : Канабисът /марихуана;джойнт;Мери Джейн и т.н./щом има определено процентно съдържание на тетрахидроканабинол,е високорисково наркотично вещество .За придобиването му по какъвто и да е начин,за пренасянето,пазенето,държането,даването му на друго лице за употреба,ако е за първи път или героят няма предходни осъждания,в Смолянска област им даваме лишаване от свобода/условно/и мярката изобщо не е в полза на употребяващите- примерно за 2 цигарки с общо 3 грама суха маса в тях 6 месеца лишаване от свобода,с три години изпитателен срок.Не дай си боже да има повечко цигарки и да е продавал или раздавал на поне двама абдали;или да му набараме везнички,пликчета,изобщо разпределяне на дози и пр.доказателства за наличието на намерение за разпространение,жална му майка-и да не е осъждан,още от първия път отива поне за година да си оплаква младините в бюджетноплатения "пансион".И изобщо не ме интересува как е в Щатите или в Холандия.
Темата направо да се заключва и да не коментираме тази гадост вече.На здраве на здравите и да живее ракийката и салатката,към която се надявам да си падате и вие

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!