Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

какъв боклук си купихте?
Модератор: dantho.mihov
- fisherman72
- новобранец
какъв боклук си купихте?
колеги мисля, че темата е необятна и всеки може да се "похвали" с нещо интересно.
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: какъв боклук си купихте?
аромат на лимон да си направя стръв 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- fisherman72
- новобранец
не може да е само това, от опит го знам
- Живко Василев
- разбира нещата
Много боклук сам си купувал
.Последния беше гумени ботуши по неволя от един от малкото отворени магазини преди нова година.Дадох 23 кинта носих ги 2 часа и ги подарих,щото бяха тежки,студени,неудобни.Много от така наречените боклуци са ми помогнали всъщност да разбера какво искам 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мани купуването,ма има и ПОДАРЬЦИ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- ще става разбирач
Като се изключат някой нелепи подаръци както спомена 5кила съм си купувал китайски воблери които се въртят като бургии във водата.

-
- ще става разбирач
Ам бургии дето вървят като воблериpivkoto написа:Като се изключат някой нелепи подаръци както спомена 5кила съм си купувал китайски воблери които се въртят като бургии във водата.

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Веднъж си купих някакво подобие на въдица.Беше телескопче за на плувка 2,70м. и ми хвана окото веднага.Още първия ден, когато отидох да я пробвам, при първото замятане се счупи, и то тази част, втората по дебелина след дръжката.Въдицата беше направена от вестници
Бах ти нещастниците
Свалих си макарата, а останките от пръта заминаха директно в гьола 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
asini написа: Свалих си макарата, а останките от пръта заминаха директно в гьола

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- ще става разбирач
Воблер от един магазин във Велико Търново. Адски боклук. Подарих го веднага на един аматьор да се учи. Благородна постъпка.Ха ха ха ха ха.
-
- кандидат преподавател
Ех,колеги,скъпи колеги-не можах да си купя никакъв риболовен "боклук".Любимите ми два магазина дадоха пълен отбой още по Коледа,та чак до след Нова година-в единия прекратиха всичко риболовно /прибраха всьо и вся риболовно и отказаха да доставят такова,като започнаха да продават сал бомбички и фойерверки/,в другия - чорбаджията забегна и не зареждаше с нищо и аз си останах само с мераците.Е,скритите мангизи си чакат реализацията.Ама си купих един друг чудесен боклук - DVD "NEO",кво му плащаш-49 лева,обаче "чете" всичко.Не кат предишното ми - да му таковам фирмата /от яд няма да я споменавам /,което не само,че струваше 200 лева,ми и най-перверзно искаше само "лицензирани"дискове.Подарих го на един сноб,дет по 60 пъти в месеца гледа само "Отнесени от вихъра" и "Казабланка"на "лицензирани"дискове.
-
- ще става разбирач
Ahahahahaha....asini написа:Веднъж си купих някакво подобие на въдица.Беше телескопче за на плувка 2,70м. и ми хвана окото веднага.Още първия ден, когато отидох да я пробвам, при първото замятане се счупи, и то тази част, втората по дебелина след дръжката.Въдицата беше направена от вестници![]()
Бах ти нещастниците
Свалих си макарата, а останките от пръта заминаха директно в гьола

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз за малко да си купя нещо от едно буклоджийско мини-магазинче с риболовни принадлежности ментаци и тамън да вляза и продавачката ми вика " Ако няма да купуваш не влизай само да те варя!". Изсмях се на глас. Че как да купя без да вляза да огледам .... ОфцЪ ! Щях да й направя някой лев оборот , мернах няколко воблера ... Та , днес съдбата бе на моя страна и не успях да си купя боклук ...