Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
snegk написа:Точно за това мее яд.Хубави хора но със старите комунистчеки разбирания държат фесовете,комунягите и др.гадове на власт

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
опааааа
спрехме ние с ангел!започнаха по вьзрастните ТИТАНИ

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Кой възрастен бе пенсио,по дърт си от мене5кила написа:опаааааспрехме ние с ангел!започнаха по вьзрастните ТИТАНИ
![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Четох,четох ,та чак ми потекоха сълзите от срам и яд.......чудя се как не сме почнали да раждаме,то не беше е..н то не беше чудо,не виждате ли,че дойде Виденов ден-какво още трябва да се случи,та да ни дойде акълът в главата-ама то акъл с акъл не си приличат,оплакваме се-Ох! Ах!.....и какво?......Трябва някой да извади картофите от огъня-КОЙ!- а а бе, няма да сме ние.......нека децата да се оправят \някой го спомена\...........Майка му мечешка,няма време момчета,аз съм на 50,истървал съм влака от всякъде,и на мен ми се ходи за риба (ощемисеживеи)..........Ако някой има на сърце,да мине да ме вземе за София! (акоминавапрезсилистраестно} http://vbox7.com/play:9ea5b21e ..........
-
- кандидат преподавател
Може ли включване за първи път?Зае...е го и парламента,и интернет пространството,и организирания протест ,и спора кой е "дърт комунист"и кой не е -нека си огранизират квото си искат.Не се подавайте да участвате в сценарии,които се пишат с едничката цел -някой да си уреди без работа и усилия кариерката за синекурна длъжност,да си живурка над нашите проблеми и да дава телевизионни интервюта колко голям го вади.А бе,помислете малко -що да протестирате срещу правителството на трипосраната клоакалиция сега /вижте ми старите мнения отпреди година,все така си я именувам/,като и без това след 5 месеца идат избори.Точно там е времето и мястото ,където с минимални усилия ще се рещи въпроса както със състава на парламента,така и със следващото правителство,така и с бъдещата политика и управление на нещастната ни Родина. Диканаров, Ал Капоне - совите не са това,което са !
-
- ще става разбирач
Ти в BG ли живееш?
-
- кандидат преподавател
Точно в това същото подобие на европейска държава,даже сме близки набори,ама явно мислим различно.Карай да върви-това,че вижданията ми се различават от твоите,изобщо не означава,че съм по-малко патриот от тебе и пр.Ако не можеш да приемаш различна гледна точка за тъпата политика,прости ми заблужденията и дай да пием още по едно.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
инкубус абе и си и не си прав!Вярно идват избори!Ама ако сега не се направи нещо пак ще има отишли за гъби!Пак ще има рейсове от Анадола и кебапчета за ромиганите!И пак пред ТВ-то,ще се тюхкаме за ток,парно,вода,цени и недоклатени закони!Пак ще има мрежи и бомби,пак ще си приказваме колко кофти живеем!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Верно не са стока сегашните....спор няма. Преди да развалим нещо...трябва да сме подготвили материалите за новото. Сме ли? Кой и какво ще направи за страната след това? Преди миналите парламентарни избори бях отчаян от очертаващата се тенденция .....Станишев-премиер, сега съм в потрес пред мисълта Борисов+Сидеров да ни "владеят". Не че съм заобичал Станишев, но тия са като от "вечерно куклено шоу" извадени. Да приемем че въпреки миналото си Борисов е идеалист.... партията му беше сформирана "ударно", припряно и без особен подбор на "активистите". Кандидатите за общински съвети и кметове им се избираха след търг /според кой колко предлага/ и сега си избиват вложенията. Един посредствен и необразован човек е неспособен да се справи с проблемите ни, а и лесно маниполируем.
Когато някой ви обещае нещо....примерно 200% увеличение на заплати и пенсий, хубаво е дали има дори минимален шанс .....това да го бъде. Истината е че вярваме на това, което ни се иска да чуем. Ако някой излезе и каже: "Ще ни бъде трудно, трябва твърдо и постоянно да работим за стабилизирането на икономиката, за да може след 10-15 години да имаме сегашният стандарт на Италия /примерно/. Че ефекта от стореното сега ще се прояви явно в ерата на децата ни, че магически пръчки няма и трябва да сме реалисти."....този човек няма шанс! Защото ние искаме! Колкото до Доган -Станишев-Сакскобурготски....ние ги събрахме! Мислите ли че Сидеров не би се коалирал с Доган, ако това е единствения му шанс да вземе власта? Докато си пръскаме гласовете по партий като "съюз на дупнишките феминистки" и "партия на месар-колбасарите"....така ще е... От наивитета си си патиме. Спомнете си какво беше преди 15, 10, 5 години! Факт е, че в началото на 2008г. живеехме 2 пъти по-добре от преди 5 години, 3 пъти по-добре от преди 10 и 5 пъти по-добре от преди 15 години. Какво свърши батко ви Бойко като полицейски шеф? Един арестуван мафиот? Чупи стойки и впечатлява жените ви. Какво свърши като кмет? Боклука....ще си приказваме след 2-3 години...доколко е решен проблема с боклука? Но ще е черна точка за този който го замени...той- герой. И за наша сметка....вашия проблем се отлага в времето, а и ние си имаме един бъдещ /след 5 години ще търсим ние къде да си изнасяме боклука/. Сега се вайкате че работите само за 2000 лв., а забравихте че доскоро и на 300 се радвахте. Трябва да изгоним ДПС от министерството, но това няма да стане с подскачане пред парламента, а с едно следващо "некоалиционно" правителство.
Когато някой ви обещае нещо....примерно 200% увеличение на заплати и пенсий, хубаво е дали има дори минимален шанс .....това да го бъде. Истината е че вярваме на това, което ни се иска да чуем. Ако някой излезе и каже: "Ще ни бъде трудно, трябва твърдо и постоянно да работим за стабилизирането на икономиката, за да може след 10-15 години да имаме сегашният стандарт на Италия /примерно/. Че ефекта от стореното сега ще се прояви явно в ерата на децата ни, че магически пръчки няма и трябва да сме реалисти."....този човек няма шанс! Защото ние искаме! Колкото до Доган -Станишев-Сакскобурготски....ние ги събрахме! Мислите ли че Сидеров не би се коалирал с Доган, ако това е единствения му шанс да вземе власта? Докато си пръскаме гласовете по партий като "съюз на дупнишките феминистки" и "партия на месар-колбасарите"....така ще е... От наивитета си си патиме. Спомнете си какво беше преди 15, 10, 5 години! Факт е, че в началото на 2008г. живеехме 2 пъти по-добре от преди 5 години, 3 пъти по-добре от преди 10 и 5 пъти по-добре от преди 15 години. Какво свърши батко ви Бойко като полицейски шеф? Един арестуван мафиот? Чупи стойки и впечатлява жените ви. Какво свърши като кмет? Боклука....ще си приказваме след 2-3 години...доколко е решен проблема с боклука? Но ще е черна точка за този който го замени...той- герой. И за наша сметка....вашия проблем се отлага в времето, а и ние си имаме един бъдещ /след 5 години ще търсим ние къде да си изнасяме боклука/. Сега се вайкате че работите само за 2000 лв., а забравихте че доскоро и на 300 се радвахте. Трябва да изгоним ДПС от министерството, но това няма да стане с подскачане пред парламента, а с едно следващо "некоалиционно" правителство.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- krokibg
- учете се от него
Майна,ако сега ме светнеш,кое ще да е това "некоалиционно"правителство,направо ще дойда да те черпя едно уиски или квот кажеш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
1997-ма точно това каза Иван Костов 2 дена след като Добрев върна втория мандат на президента.После доиде царот и май вече не помним кво стана с 800-те дена,нали?!И повЕрвахме на ВАЦ и учиндолеца че Костов е виновен за глобалното затопляне,за намаляването на популацията на червени голи охлюви в Перу и за нискокачественото мляко на ламите в Андите!А аз питам:при условие,че договора подписан от Костов с Газпром беше за 80$ за 1000 кубика сега след новия супер изгоден договор на Р.Овч е 400$??????Nemezis_ss написа:. Ако някой излезе и каже: "Ще ни бъде трудно, трябва твърдо и постоянно да работим за стабилизирането на икономиката, за да може след 10-15 години да имаме сегашният стандарт на Италия /примерно/. Че ефекта от стореното сега ще се прояви явно в ерата на децата ни, че магически пръчки няма и трябва да сме реалисти."....този човек няма шанс! .
-
Колеги,митингите не трябва да се правят обезателно с цел свалне на правителството(макар,че това заслужават).Митингите трябва да се правят за да разберат,че не сме съгласни с водената от тях политика и всички останали простотии които вършат.Относно партиите,видяхме ги всичките,останаха АТАКА и ГЕРБ аз въпреки,че съм националист не искам на власт да дойдат хора с нацистки разбирания.Единствените които остават са герб. 

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Хм,абе той бат Бойко добре говори и умее да омайва,ама 2001-ва дойде един дето ама хич неможеше да говори ама така ни омая,че още ни се върти свят!Пожарникар,охрана на Тато,шеф на мутренска фирма,охрана на Кобурготски,после кмет дето с един боклук не можа да се справи и тоя ще ни управлява?!?А да забравих,че беше и нещо в полицията преди кметството ама нейсе запуши я.
-
Боклуците ви ги е оправил,но вие искате за една година да намери пар,място и т.н.Да не говорим,че го мотат с документите нарочно.Мислете малко по напред,ако мислим със стомасите си и от днеска за утре нема да стане.За тази абсурдна държава тъкъв държавник ни трябва.Писнами от комунисти които се боядисват в различни цветове,даже и чалма сложихаtoxin34 написа:Хм,абе той бат Бойко добре говори и умее да омайва,ама 2001-ва дойде един дето ама хич неможеше да говори ама така ни омая,че още ни се върти свят!Пожарникар,охрана на Тато,шеф на мутренска фирма,охрана на Кобурготски,после кмет дето с един боклук не можа да се справи и тоя ще ни управлява?!?А да забравих,че беше и нещо в полицията преди кметството ама нейсе запуши я.

-
- учете се от него
В момента от политическите еквилибристики и очевадните или очеизвадните пазарлъци и чудесии, мозъка ми на тази тема е станал колкото аспиринче, като дойде и Бате Бойко- ще стане като аспиринче без чертичка. На последните няколко парламентарни избори не съм гласувал, и на следващите- пак няма да гласувам!!!!! Дано след двадесетина години, тези които са след мен да гласуват по нормален начин и за не предварително скалъпени и спазарени, срамни за нацията и националното ни самоопределяне, схеми