какъв боклук си купихте?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: какъв боклук си купихте?

Мнение от sandista »

Аз за малко да си купя нещо от едно буклоджийско мини-магазинче с риболовни принадлежности ментаци и тамън да вляза и продавачката ми вика " Ако няма да купуваш не влизай само да те варя!". Изсмях се на глас. Че как да купя без да вляза да огледам .... ОфцЪ ! Щях да й направя някой лев оборот , мернах няколко воблера ... Та , днес съдбата бе на моя страна и не успях да си купя боклук ... :)
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

carpsliven2 написа:аромат на лимон да си направя стръв :lol:
Сериозно? Има ли такива? Аз съм забелязал, че много животни имат непоносимост към аромата на цитросови плодове, а използването на такива есенции за ароматизатор не са никак ефективни.

Иначе.....столче /подарък за комшийчето/, прашки, сонди и куп други дреболии....и най важното... маркова бака за захранка, че четох че ако не пишело сенсас или колмик на баката....рибите не я харчат... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Лъчо33
новобранец
новобранец

Мнение от Лъчо33 »

....и най важното... маркова бака за захранка, че четох че ако не пишело сенсас или колмик на баката....рибите не я харчат... :lol:[/quote]

Хехехе хе хе хе, направо ме смаза с тази Реклама ...
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Nemezis_ss написа:....и най важното... маркова бака за захранка, че четох че ако не пишело сенсас или колмик на баката....рибите не я харчат... :lol:
Шемет си ти Немезис, шемеееееет.... , ма те кофите са едни и същи бре, 17литрови и са на принципа " за голяма глава-голяма каска" :D Само им сменят цвета , ма ако не си и далтонист, вземи си мини и очилата на аватара със ситна шкурка че да не ти удря цвета по мозака :D :D :D
Аз те мислех за сериозен опонент, неакъв.... пък той четел кво пишело , че пише на кофата :roll:
Сега ако кажеш що е 17 литрова , ами не е 10, 15 или 20...... :D 8)
Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Ха,ха,ха ама то и аз прочетох онзи ден един надпис"жени"сурнах се а то било тоалетна беее! :D
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

toxin34 написа:Ха,ха,ха ама то и аз прочетох онзи ден един надпис"жени"сурнах се а то било тоалетна беее! :D
аьхахьхахьахьхахьхахьхахьха ти па и ти ма утрепа с тва уе човек :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt044 :smt071 :smt119

И по темата ми бях си взел хранилки за фидера а те се оказаха такива л***а че си нямате на прдстава хварлям още първия път пада оловото зад мен взимам го слагам го после замятам пак този път беше върха цялата хранилка се разглоби... просто боклуци в България колкото си щете :axe:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Миналата година,като ходих в Англия си купих една лъскава мухарка Флекстек 9 фута,84 грама,клас 7/8.
Ама като се прибрах и започнах да преглеждам мухарския подфорум,установих че съм допуснал голяма грешка.
На всякъде пишеше,че над 5/6 клас въдица е непрактична за българските условия.Сега си стои у нас като сувенир и само бърша прахта на луксозната дървена кутийка(тубус).
Ама кой ми е виновен,че не съм чел преди да купувам :wink:
Другото,което не прецених е,че нямам и достатъчно свободно време да се уча на този вид риболов.
Изображение
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

malkia_joro написа:Миналата година,като ходих в Англия си купих една лъскава мухарка Флекстек 9 фута,84 грама,клас 7/8.
Ама като се прибрах и започнах да преглеждам мухарския подфорум,установих че съм допуснал голяма грешка.
На всякъде пишеше,че над 5/6 клас въдица е непрактична за българските условия.Сега си стои у нас като сувенир и само бърша прахта на луксозната дървена кутийка(тубус).
Ама кой ми е виновен,че не съм чел преди да купувам :wink:
Другото,което не прецених е,че нямам и достатъчно свободно време да се уча на този вид риболов.
Ами използвай услугите на магазина-за всеки влак си има пътник. С парите пък си вземи нещо което ще използваш. Какъв е смисъла да събира прах :wink:
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

rumci написа: Ами използвай услугите на магазина-за всеки влак си има пътник. С парите пък си вземи нещо което ще използваш. Какъв е смисъла да събира прах :wink:
И това съм го мислил,но може след време и в България да стане практична.А може да отимам и повече свободно време.
За сега мисля да си я пазя,защото поне на външен вид много ми харесва.В магазина ми казаха,че ирландските национали ловят с такива.Това ме навежда на мисълта,че и по време на риболов ще се справя добре.
Чудил съм се и друго!Дали евтините мухарки клас 4/5 или 5/6 отговарят на класа си :roll:
Изображение
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

колега много лъскав тоя тубус,можеш лш да ми пуснеш някакви по детайлни снимки
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

fisherman72 написа:колеги мисля, че темата е необятна и всеки може да се "похвали" с нещо интересно.
ма не разбрах-за риболова ли говориш или в ГЛОБАЛЕН мащаб :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

milo69 написа:колега много лъскав тоя тубус,можеш лш да ми пуснеш някакви по детайлни снимки
Не съм я снимал.Тази снимка е от официалния сайт.Имаш и ЛС
Изображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

IDA написа:
Nemezis_ss написа:....и най важното... маркова бака за захранка, че четох че ако не пишело сенсас или колмик на баката....рибите не я харчат... :lol:
Шемет си ти Немезис, шемеееееет.... , ма те кофите са едни и същи бре, 17литрови и са на принципа " за голяма глава-голяма каска" :D Само им сменят цвета , ма ако не си и далтонист, вземи си мини и очилата на аватара със ситна шкурка че да не ти удря цвета по мозака :D :D :D
Аз те мислех за сериозен опонент, неакъв.... пък той четел кво пишело , че пише на кофата :roll:
Сега ако кажеш що е 17 литрова , ами не е 10, 15 или 20...... :D 8)
В кръга не шегата беше колега, иначе.... ясно ми е че е все кофа, но не ми се обикаля да търся обикновенна да пасне на ситото. И не е 17, а 40 литрова....като за на малки прасенца да бъркаш... Па и...това не ми е просто аватара...снимката за лична карта...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”