Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

втора употреба марково от EU или чисто ново от бг магазин
Модератор: sapuna
втора употреба марково от EU или чисто ново от бг магазин
Здравейте колеги,искам да видя мнения за това кое е за предпочитане?- маркови такъми втора употреба запазенки от европа..или чисто нови от магазините ни в бг по-малко класни?! Ако цените са горе-долу еднакви,кое ще си купите???

- stoianoff
- научил се да хвърля
Re: втора употреба марково от EU или чисто ново от бг магазин
И у нас има качествени неща. Предпочитам новото.
Едри!
-
- вече хвърля и на тежко
Марката винаги е за предпочитане, ако разбира се е в добро състояние и добър вид. Мое мнение.
аз лично предпочитам втора ръка маркови нещица,но това си е мое мнение.Примерно едно SHIMANO CATANA мач 4,20см за 70 лв...или един FISHERMAN 4,20СМ пак за 70 лв. ????

-
- научил се да хвърля
До сега не съм купувал нищо втора употреба (освен кола , но това е защото няма друг начин) , нямам и намерение. А за всичко друго смятам , че като ти продават втора употреба с 50 лв (примерно) по евтино , не можеш да бъдеш сигурен за качеството. А 50 лв си ги дал каде ли не , че за нови такъми ли няма да ги дадеш.
п.с. Не ангажирам никого с това мнение. То е мое и само мое.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
така е,но как да не съм сигурен в качеството на шимано или дайва...примерно...то си се знаеvanov написа:До сега не съм купувал нищо втора употреба (освен кола , но това е защото няма друг начин) , нямам и намерение. А за всичко друго смятам , че като ти продават втора употреба с 50 лв (примерно) по евтино , не можеш да бъдеш сигурен за качеството. А 50 лв си ги дал каде ли не , че за нови такъми ли няма да ги дадеш.

Може да си сигурен в качествата , но не може никога да си сигурен в експлоатацията и съхранението. Затова взимай ново
. Ако нямаш възможност в момента изчакай, събери някой лев и тогава се набутвай 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колега revox,изплюй камъчето на края!Две теми с една и съща насоченост-видно е,че има причина!
-
- вече хвърля и на тежко
Много често след това следва пост в "магазин на риба" където новозакупената маркова стока се обявява за продан с по-ниска цена и с обяснението, че виждатели не съм я ползвал или ползвал съм я два пъти и не е това което ми трябва. И хайде на нова сметка за следващата покупка.Красимир Кюрпеков написа:Може да си сигурен в качествата , но не може никога да си сигурен в експлоатацията и съхранението. Затова взимай ново. Ако нямаш възможност в момента изчакай, събери някой лев и тогава се набутвай
-
- вече хвърля и на тежко
Да допълня нещо. Мнението ми за марката втора употреба е, че винаги при покупка можеш да получиш инфо за това как стоят нещата със стоката. Правиш си преценка и ако те устройва състоянието, информацията и цената вземаш и бягаш на гьола. Е има и рискове разбира се. Когато колегата продавач не е искрен и коректен
, ама това е живота.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Дрън , дрън , ярина ! Повечето неща където се появяват в магазина с това обяснение са си купени чисто нови от Ибейката средно от два до три пъти по-евтино от тук и съответно се продават с малка надценка което пак ги прави значително по-евтини ако си ги купиш от тукашен магазин
Инак отговора ми на въпроса - чисто ново но въдици , макари , линии и примамки от Щатите , Англия , Сингапур , Канада , Малайзия , Япония , Австралия а не от Европа като общо понятие еле па още по-малко България с изключение на случайте коги има яки примоции !

Инак отговора ми на въпроса - чисто ново но въдици , макари , линии и примамки от Щатите , Англия , Сингапур , Канада , Малайзия , Япония , Австралия а не от Европа като общо понятие еле па още по-малко България с изключение на случайте коги има яки примоции !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Чисто ново от магазина,но не винаги ми достигат парите и понякога се случва да се ограничавам с неща 2-ра употреба. 

- carpsliven2
- сериозен играч
и аз предпочитам ново.. и все пак опира въпроса до финансите .. 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Ще изплюя камъчето,ок
Понеже живея хем в Германия,хем в България,имам възможност да си купувам макари от ибей,а като се прибера в бг гледам по магазините че една средна класа макара например tubertini, са на една и съща цена с един Страдик втора ръка от Германия.Та затова питам за мнения.

-
- научил се да хвърля
Точно това имах предвид.Красимир Кюрпеков написа:Може да си сигурен в качествата , но не може никога да си сигурен в експлоатацията и съхранението. Затова взимай ново. Ако нямаш възможност в момента изчакай, събери някой лев и тогава се набутвай
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!