Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Големия избор.
Модератор: dantho.mihov
- zapalen_92
- разбира нещата
Големия избор.
Здравейте и за много години.От доста време не съм писал,но ето че пак съм тук =]].Та искам да ми помогнете в един доста труден избор.Събрал съм 300 лева от коледните и новогодишните празници и стипендията е вклиючена към тези 300,която е 80 лева.Абе имам едни 300 лева с които се чудя какво да правя.Първият ми вариант е да си купя цифров фотоапарат с който да се снимам като уловя някой трофей(пък и не само),а другият ми вариант е да си купя макара за спинингарската ми въдица,че сега съм с една която не е точно за този прът и с останалите пари да си купя голям набор от блесни воблери и аксесоари за риболов.Доста труден избор защото хем искам цифров ,защото снимките ги правя с телефона който има едва 2mpx,а същевремнно исакм да се оборудвам добре за спининга по който съм се запалил много както знаете=]]].Ми помагайте кажете кое ще е по добре да си взема? 

-
- разбира нещата
Re: Големия избор.
Апарата !!!!
Като си купи6 скъпа макарата не значи че ще хване6 повече риба
Като си купи6 скъпа макарата не значи че ще хване6 повече риба

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Похарчи ги по птички ! На твойте години това ми се струва единственният разумен избор 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
..кво фото кви макари бре?оди ги пръсни по "долни" 

- drat
- разбира нещата
Естественно, че за макара, воблери, блесни и други такъми. Нема какво да се чудиш не си фотограф. 

- S.Koychev
- разбира нещата
Ако питаш мене по-добре сега си поживей малко и останалите задели за някоя макара 

Ribarche
- zapalen_92
- разбира нещата
Хахаха верно може и по "птички" =]]] 

Верно я
Оди ръгни чушката и не се занимавай с глупости 

-
- кандидат преподавател
Може и по долни и по птички ма ще ти остане само спомена от теа пари.Според мен купи си фото за 150-200лв.и другото макара .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- учете се от него
И аз така мисляivo75 написа:Може и по долни и по птички ма ще ти остане само спомена от теа пари.Според мен купи си фото за 150-200лв.и другото макара .

Това си е най-разумния вариянт.В момента има доста голям избор от фотоапарати на цени около 150 лв,е няма да е от най-добрите,но ще ти върши перфектна работа.Гледах наскоро Практика и Пентакс с доста пиксели и на доста ниски цени.За останалите пари си купуваш макара и някоя примамка.Поздрави.IDA написа:И аз така мисляivo75 написа:Може и по долни и по птички ма ще ти остане само спомена от теа пари.Според мен купи си фото за 150-200лв.и другото макара .![]()

TICA FAN
-
- разбира нещата
Приятелче наи-разумно ми се види това на ИВО75, штото са ше топнеш некаде ,ама като доиде лятото ше си гризеш прастите.А булките и без много кинти требва да ги мамиш.купи си фото за 200лв. има много свесни за тез парици(все пак верно е, няма да си фотограф я ) и макаритса и малко примамки и тетака.Успех и знаи че каквото и да избереш важното е да те радва.
-
- и господ не е толокова добър
Купи си апаратче отиди в някоя дискотека и направи фотосесия на някое гадже.Хем щете почерпи,пък и чушката може да топнеш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
те тва е приказкаsnegk написа:Купи си апаратче отиди в някоя дискотека и направи фотосесия на някое гадже.Хем щете почерпи,пък и чушката може да топнеш![]()
![]()