Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от glarusa »

Днес говорих с едни познати...оказа се че ще пътуваме за София да видиме дали ще се получи нещо...другото което ми направи впечатление е,че днес приказвах с един приятел...както им викаме-"мутри",само че се беше отказал ...днес говорих с него и той ми каза че пак се събирали и щели да вземат бухалките,щото май друго нямало да им остане.Щом откритите мутренски времена може би ще се завърнат,май сме в "европейския съюз" вече...Колкото до Доган и сие аз досега съм гласувал против тях и ще продължавам да гласувам.А относно протеста в София подочух нещо че Сидеров го е яхнал,вярно ли е това нещо?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Дали го е "яхнал" Сидеров или Борисов или дали ще има провокатори ,няма никакво значение.
Ако си седим в къщи на топло..... ще е същото.
Немезис пита "за какво се борим"........отговарям ....мислиш ли,че всичко е наред в тая държава.
Мисля ,че има сто причини за протест.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

saksi написа: Немезис пита "за какво се борим"........отговарям .....
:lol: http://www.zazz.bg/play:f9a02614 :lol: За Кирилицата, за Хляба на хората, които пак ще останат без работа, за децата, за майките от женските форуми които са по мъже от някои тука, за правото на достоен живот.... и все неща, които конституцията ти дава право... :lol:

клипа и доста агресивен и аругантен, но някои от кадрите маже да са ни за поука! :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нищо няма да кажа :o :shock: :lol: само леко инежно,ще добавя че и тук има правокатори,които съумяха ди ни накарат да се изпокараме.Стига сте писали,стига сте умували а се събудете и да ходиме до Софето на стачката.Казвайте къде ще се видиме сутринта и това е.Никой не слушам от тези дето ми обясняват за какво ставало дума и т.н.Сатвайте и към София.Ставайте,ако не искате цял живот да сте роби на шепа гадове,които искат точно това - да сме им роби.Не бъдете тъпаци,защото те това целят !!!
Създават интриги,убеждават Ви/Ни колко не сме прави,и се хилят когато започне караницата и раздора и се кефят на простотията Ни.Хайде към София и спрете да ми обяснявате скъпи другари,колко сме тъпи,ние ще се усетим един ден,повече от колкото сме сега и ще разберете какво е ярост.Точно,ще изядем няколко на чеверме/то,той глада до това води/ от многото изнудвачи от това правителство и то на бавен огън !!! Знам и имам търпение,че един ден ще си плати всеки,който се е гаврил с Българите и България.Всеки,който пише против това,ние да отидем и да си търсим правата/изключвам пишещите за мирно протестиране/са си техни подлоги.Не им четете долните подвеждащи и мазно-професионално написани убежваващи ни простотий,те на това цял живот са ги учили как се прави.Дано ние да се научим да ги усещаме и игнорираме.Поздрав и до среща в София пред парламента.Аз отивам да си искам полагащото ми се на мен и децата ми :axe: :axe: :axe:
Последно промяна от krokibg на Съб Яну 10, 2009 9:33 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:twisted: :twisted: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Krokibg написа:Нищо няма да кажа :o :shock: :lol: само леко инежно,ще добавя че и тук има правокатори,които съумяха ди ни накарат да се изпокараме.Стига сте писали,стига сте умували а се събудете и да ходиме до Софето на стачката.Казвайте къде ще се видиме сутринта и това е.Никой не слушам от тези дето ми обясняват за какво ставало дума и т.н.Сатвайте и към София.Ставайте,ако не искате цял живот да сте роби на шепа гадове,които искат точно това - да сме им роби.Не бъдете тъпаци,защото те това целят !!!
Създават интриги,убеждават Ви/Ни колко не сме прави,и се хилят когато започне караницата и раздора и се кефят на простотията Ни.Хайде към София и спрете да ми обяснявате скъпи другари,колко сме тъпи,ние ще се усетим един ден,повече от колкото сме сега и ще разберете какво е ярост.Точно,ще изядем няколко на чеверме/то,той глада до това води/ от многото изнудвачи от това правителство и то на бавен огън !!! Знам и имам търпение,че един ден ще си плати всеки,който се е гаврил с Българите и България.Всеки,който пише против това,ние да отидем и да си търсим правата/изключвам пишещите за мирно протестиране/са си техни подлоги.Не им четете долните подвеждащи и мазно-професионално написани убежваващи ни простотий,те на това цял живот са ги учили как се прави.Дано ние да се научим да ги усещаме и игнорираме.Поздрав и до среща в София пред парламента.Аз отивам да си искам полагащото ми се на мен и децата ми :axe: :axe: :axe:
Любо, евала.Ако поне 60% от българите мислеха така България нямаше да е на това положение до което я докараха тия хрантутници в Парламента.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Jechev написа:Ми, хайде някаква организацийка да поспретнем тогава?Някакво място да си уговорим за предварителна среща, и който може да дойде?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Любо,ще ти звънна една шайба утре да се разберем за 14 ако идваш в софия,пък вечерта можеш да пробваш от новата реколта гроздомицин,а може да посетим и 5-кила
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Нед Яну 11, 2009 6:32 am, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

snegk написа: Колега,каво Кържали,каво присайденяване бе брат,да не викам танковете :lol:
Това за дедите много ма изкефи.Ти си престави как се чувстват роднините на загиналите от турско робство.Хората си дали живота за да живеете свободно а някой хора искат да на потурчат отново.Тези хора ще се обърнат в гроба.Прав е мафиоза,време е за ключ,че ми намирисва на лапланденски истории.
Веднъж като стане панайра....те и сърбите ги викнаха....и ? Къде им е бостна и херцеговина, хърватска, косово?
Тия хора са ги учили бабите им че мирна глава сабя не я сече.
А на лапландско ти бие, понеже необичаме да се вглеждаме в себе си. Ние сме най най....понеже сме ние....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Krokibg написа:Аз отивам да си искам полагащото ми се на мен и децата ми :axe: :axe: :axe:
Ти понеже си я закъсал сега...горкичкият....децата гладни, жената окъсана? :roll:
Искаме хляб....искаме хляб...само от пръжолки....накъртва... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

AL KAPONE написа:
saksi написа: Немезис пита "за какво се борим"........отговарям .....
:lol: http://www.zazz.bg/play:f9a02614 :lol: За Кирилицата, за Хляба на хората, които пак ще останат без работа, за децата, за майките от женските форуми които са по мъже от някои тука, за правото на достоен живот.... и все неща, които конституцията ти дава право... :lol:

клипа и доста агресивен и аругантен, но някои от кадрите маже да са ни за поука!
:roll:
За първи път след "промяната" в България имаше почти нулево ниво на безработицата....допреди кризата. Дори имаше недостиг на работна ръка. За световната финансова криза....отидете пред Федералната банка да стачкувате. Това клипче мен би ме било срам да го постна, най- малко заради свастиката в края му. За "хляба" и ти горкия гладен...е не, ама проявяваш разбиране към тия, де не им се работи. Правото на достоен живот е доста разтегливо понятие... За майките...да...гавра с тях си беше....какво общо с правителството? Иначе за Доган съм съгласен...нетрябва да е в бъдещите правителства, само че с подскачане няма да го спрем. Виденов....може да е некадърен...незнам, бушон ли беше.....но с жельо желев стават двама, които влязоха голи и боси в българската политика...и така си излязоха....не като бачо Ваньо....
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Nemezis_ss минаваш на личностна основа,това е вредно за темата,казваш не се вглеждам в себеси.Така е защото ако се вгледам в себеси няма да си мръдна и пръста,постигнал съм достатъчно с двете си ръце и съм доволен от начина на живот който живея.Обаче тука идва въпроса,как ще живее моето дете в тази затъваща в корупция,кражби и убийства държава.Говориш,че нямало безработица,ти във кой свят живееш(явно в света на мама и тате,комунистически)Ако няма безработица няма стотици хиляди да бягат от България и да се местят от град на град,зарязвайки семейства дом и роднини."Тия хора са ги учили бабите им че мирна глава сабя не я сече"много ма изкефи,ами стой наведен цял живот и никой няма да та барне.От такива заблудени хора сме на това дереже,но ти не си виновен,още не си се сблъскал с живота,просто живееш на гърба на мама и на тати и мислиш,че всичко около теб е розово.Относно етническите въпроси,винаги съм бил толерантен с малцинствата,но не искам хора които живят в съседната държава да решават как ще живея аз и моето дете.Аз искам сам да си определя начина на живот,не Доган(Турция),не Серго(Русия),не Симеон(и той незнае къкъв е).Панимайш :lol: :lol: :lol: Успех в живота :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Извинявам се колега, ако си ме разбрал криво. Не съм нападнал никой от вас, просто отговарям на постовете ви. Казвайки че не се вглеждаме в себе си...имам впредвид не тебе....всички ние /Българите/. Радвам се че си успял да си дастигнеш добър стандарт на живот....продължавай все така. Така ще дадеш старт в живота на децата си, както и на теб са ти давали според възможностите си. Оттам как ще живеят си зависи само от тях. Просто трябва да проумеем че държавата се оттегля от социалните си функций и това е в реда на нещата....ние си избрахме социалния строй в който живеем. Само от нас си зависи дали децата ни ще получат качествено образование или не /частни или държавни училища/, дали ще получим качествени медицински услуги или не. Държвата трябва да си покрие един минимум на това качество, което мисля и прави. Пак да поясня че не съм нападал нито теб, нито кроки или друг....тук спорим и дискутираме всеки според разбиранията си. Прекалено навътре го взехме всички май май... Също не се мъчи да ме анализираш....да речем че "мама и тати" имат достатъчно, за да си живея бохемски живот и да не мисля за нищо, да бъда това, което описа ти. Аз обаче работя и се мъча да съм колкото се може по-малко зависим от тях. Виждам каква е ситуацията, всравнение с другаде, просто не съм съгласен че с това, което сте заченали ще постигнете нещо....най-много да я забатачим още.... Никъде в света и никой не е забогатял от работа "за някога", можеш да си постигнеш някакъв стандарт, но дотам. Нашия е доста по-нисък от западния, но това е нормално. "Прехода" е не толкова в държавата, а в главите ни. През 45-те години на предишния ни социален строй се оттърсихме от предприемчивостта си....сега ни липсва. За пример ще ти дам един колега, който взимайки полагащия му се дивидент за акцийте, които притежава...си купи хладилник. След 2 седмици го питам "как е новият хладилник"...."ааа...той старият има още 2-3 години живот....няма да го ползвам скоро". Това е доста показателно....незнаем как да си харчиме парите, камо ли да инвестираме. Хората не са свикнали с това че вече няма нужда да чакат някой да им каже какво да правят. Изключенията само потвърждават правилото....
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Имало прераждане бе,3-ма от колегите тук са преродените Тато,Гошо мастиката и Главинчев.Не ги търсете кой са,те сами ще си кажат.Ако зависеше от тях са щяхме да говорим на руски и да ядем борш.Нищо чудно че и 3-мата не дойдоха на Жребчево.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
snegk

Мнение от snegk »

Колега,аз не искам да давам старт в живота на моите деца.Аз искам те сами с помоща на държавата да започнат едно нормално развитие нагоре.Тези които им дават старт в живота ги виждам всеки ден,наркомани,престъпници,алкохолици идр.Как от мен зависи децата ми да получат качествено образувание или здравно осигуряване.За какво е държавата,за каво плащаме тези данаци.Социалния строй сме си го избирали-не не сме,избраха го хората с рейсовете от съседната държава и хората които стоят в къщи."Държавата трябвало да покрие минимум",що за глупости са това.Държавата трябва да се стреми все по нагоре и нагоре.Това беше през комунизма когато стояхме на едно място."Българина неможе да инвестира"-какво да инвестира а.МИзерните си заплати дето нестигат и за текущи нужди или да тегли кредити които са с такива лихви,че и децата немогат да ги върнат.Като чета написаното от теб ще взема да си помисля че съм в рая.Всеки има право на мнение и виждане,но да кажеш,че всичко е наред и е нормално това което правят политиците,меко казано е безумие.Нищо не е наред в тая държава и най вече народа е заблуден,апатичен,примирил се е с мизерния си начин на живот и се самосажалява в къщи и мрънка в кръчмата.Само за едно си прав,че трябва да си помогнем сами,но как--като ги вкараме всички сегашни и бивши политици в затвора където им е мястото.За какво ли-за злоупотреба със служебно полужение.Това са само общиприказки,ако взема да давам примери ще трябва години наред да пиша за нередностите в държавата.Всеки пита как ще се оправим :?: Има десетки развити държави от които трябва само да копираме,но някой трябва да прочете(да проследи историята на тез държави)А няма кой,те сазаети със собсрвения си бизнес и с това откъде да откраднт още и още....Спирам,че вече ми писва,да се мъча да обяснявам как постепено затъваме в лай...а :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”