Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Темата е тук не случайно !!!Вижте за кво говорим!
Модератор: dantho.mihov
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Темата е тук не случайно !!!Вижте за кво говорим!
Ей тука не си прав,в България отвсякъде все някой нещо дига.Вдигаш рибарския билет и ти гарантирам,че ще се откажат да плащат много хора,таксата си е добра и има събираемост,не че отива по предназначение.И 100лв да стане пак няма да отива ,където и е мястото.Искаш да дадеш повече пари?събери още 4-5 човека отделете по 50лв. и зарибете язовир във вашия раьон,поне е сигурно,че парите който си решил да отделиш ще отидат за това ,което ти искаш.Пък и репортаж със снимки ще направишNemezis_ss написа: То па един билет плащамеее....25 лева...с едно ходене на пясъчник си го избиват 5 пъти хората.... Билета трябва да се дигне поне двойно според мен. Глезим се с какви ли не въдици и салтанати....да дадем малко и за зарибяване.

А сега де? 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Няма язовир в моя район, който да е свободен....всички арендовани и съсипани. Евентуално някой от резерватите или реката... Но съм мислил за това...малко сериозни риболовци има тук, но все ще се съберем 20-тина... Има хляб в тая идея....Моряка написа:Ей тука не си прав,в България отвсякъде все някой нещо дига.Вдигаш рибарския билет и ти гарантирам,че ще се откажат да плащат много хора,таксата си е добра и има събираемост,не че отива по предназначение.И 100лв да стане пак няма да отива ,където и е мястото.Искаш да дадеш повече пари?събери още 4-5 човека отделете по 50лв. и зарибете язовир във вашия раьон,поне е сигурно,че парите който си решил да отделиш ще отидат за това ,което ти искаш.Пък и репортаж със снимки ще направишNemezis_ss написа: То па един билет плащамеее....25 лева...с едно ходене на пясъчник си го избиват 5 пъти хората.... Билета трябва да се дигне поне двойно според мен. Глезим се с какви ли не въдици и салтанати....да дадем малко и за зарибяване.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Николай Неделков
- учете се от него
djokoriboloveca написа:Ама хич не ми се иска част от моите пари и част от парите на всички риболовци в България да отиват за премии...
Абе не съм сигорен , че мислиш за останалите риболовци в България , не говоря конкретно за ТЕБ , а общо , като цяло за всички. На днешно време всеки гледа първо себе си

а ако случайно се намърдаш в тази агенция , ТИ или който и да е от форума , се съмнявам , че изобщо ще мисли първо за риболовците , вместо за себе си.
Казвал съм го много пъти , като направят билета 100 лева , не говоря за повече , защото не сме Испания , Германия , Англия и т.н. да имаме претенции. А сега с тия 25 лева , толкова.
25 лева е един 7-8 часов излет , ебати , а повечето хора тук правят поне 40 на година.
Усещам завист тук , не нещо друго. Могли , взели по 2500 , кой няма да ги вземе ако може ... както вече казах парите за зарибителен материал , не са от същото място от където идват парите за премии.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Според мен тези пари са от икономии ( не закупени материални средства, коли, екипировка, оръжие,горива ...).
Съгласен съм че добре заплатения човек работи по-добре но и съм на мнение че за да получи
трябва да дадеш сиреч да свършиш нещо.
Ако не за зарибителен материал то пак можеха да ги дадът на хората работещи в агенцията
но под форма с която те да си ги изкарат.
1. По-високо заплащане на събитно-неделни дежурства
2. Добро заплащане на нощни дежурства.
3. Премий за хора които си вършат работата (списък на ежедневно проверените
риболовци, хванати браконери и т.н.), а не на калпак.
Ако се повиши КОНТРОЛА на водоемите и се подпомогнат популациите
на ценните видове риба (тук и ние ще помогнем) положителните
емоции на риболовците ще преобладават.
АЗ съм ЗА да се съберем пред агенцията и да искаме сметка от де и кой е
решил, че това е най-правилния начин да се разпределят парите.
В сряда съм пред парламента с или без познати и приятели
"Стани стани юнак балкански ........
Съгласен съм че добре заплатения човек работи по-добре но и съм на мнение че за да получи
трябва да дадеш сиреч да свършиш нещо.
Ако не за зарибителен материал то пак можеха да ги дадът на хората работещи в агенцията
но под форма с която те да си ги изкарат.
1. По-високо заплащане на събитно-неделни дежурства
2. Добро заплащане на нощни дежурства.
3. Премий за хора които си вършат работата (списък на ежедневно проверените
риболовци, хванати браконери и т.н.), а не на калпак.
Ако се повиши КОНТРОЛА на водоемите и се подпомогнат популациите
на ценните видове риба (тук и ние ще помогнем) положителните
емоции на риболовците ще преобладават.
АЗ съм ЗА да се съберем пред агенцията и да искаме сметка от де и кой е
решил, че това е най-правилния начин да се разпределят парите.
В сряда съм пред парламента с или без познати и приятели
"Стани стани юнак балкански ........
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Проблема не е в цената на билета,а в това,че повечето по водоемите са БЕЗ БИЛЕТИ!!! Особено миналата седмица репортажа по една телевизия за едни "хора",дето бяха напълнили по 3 чувала таранки с парашутите....!!! Защото всеки от нас си мисли,че е много умен и слага другите на оная си работа....Няма оправия ! 

Ще те спукам,рибо!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
1-во да Ви обясня нещо много ВАЖНО, което пропускате:
ИАРА - е държавна институция и бюджета се определя не от нея ... а от тези дето сме ги избрали у парламента....
ИАРА не може да си земе и лев от държавната хазна... приходите отиват в каза и всеки месец се прашат към държавната хазна...
И НЕ са виновни, че взимат по 2500 лв. заплати ,... виновните са онея дето си купуват коли за по 200 000 лв от наще пари...
И Драги ми Дами и Господа.... не като дойде избори да се криеме под Юргана.. а да ходим да гласуваме... за да няма следващия път... Онези измамници крадат от наще пари...
Когато си гласувал за някого - той ще бъде ОНЗИ ИЗМАМНИК, КОЙТО АЗ ИЗБРАХ... МИ ВЗЕ ПАРИТЕ.
ИАРА - е държавна институция и бюджета се определя не от нея ... а от тези дето сме ги избрали у парламента....
ИАРА не може да си земе и лев от държавната хазна... приходите отиват в каза и всеки месец се прашат към държавната хазна...
И НЕ са виновни, че взимат по 2500 лв. заплати ,... виновните са онея дето си купуват коли за по 200 000 лв от наще пари...
И Драги ми Дами и Господа.... не като дойде избори да се криеме под Юргана.. а да ходим да гласуваме... за да няма следващия път... Онези измамници крадат от наще пари...
Когато си гласувал за някого - той ще бъде ОНЗИ ИЗМАМНИК, КОЙТО АЗ ИЗБРАХ... МИ ВЗЕ ПАРИТЕ.
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Бивш шеф: Агенцията е на автопилот
“В Агенцията по рибарство и аквакултури (ИАРА) има множество финансови нарушения. Освен това нецелесъобразно се разходват средства, и то в момент на финансова криза.” Това каза пред “Труд” инж. Николай Кисьов, директор на Националната асоциация по рибарство и аквакултури. Неправителствената организация от години критикува непрозрачната дейност на ИАРА и следи под лупа свършеното от нея.
Кисьов посочи нарушения по време на последния конкурс, проведен от агенцията. През декември м.г. е трябвало да бъдат избрани фирмите, които ще доставят зарибителен материал през 2009-а. Според него по-скъпите оферти са спечелили за сметка на по-евтините. По закон 700 000 лв. от членския внос на любителите рибари се заделят за зарибяване. Кисьов твърди, че протоколът на комисията не е бил публичен, както и че нямало заповед на изпълнителния директор. “Агенцията от 6 месеца е на автопилот, нищо че има нов шеф”, твърди той
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е па ти откаде знаеш че тея 2500 лв са от заделените за зарибител
Айде глупости сега... тоя зел - аз не зел
Като сте големи математици и финансисти.... земете им направете Бюджета за 2009

Като сте големи математици и финансисти.... земете им направете Бюджета за 2009

Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
Мен по ме дразни, че не мога да разбера от сайта на ИАРА, или по друг публичен начин, какви, колко, на кои места са извършени и се извършват проверки, на кои конкретни сигнали са се отзовали(например аз,или вие ако подадем сигнал, по какъв начин можем да разберем какво е развитието след това?!) и ей такива елементарни подробности , умело прикрити, относно дейността на тази агенция.... 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

...ще им го направим като не им платим билети тази годинаMaverick написа:Е па ти откаде знаеш че тея 2500 лв са от заделените за зарибител![]()
Като сте големи математици и финансисти.... земете им направете Бюджета за 2009![]()
![]()
![]()

- Николай Неделков
- учете се от него
петко стоянов написа: ...ще им го направим като не им платим билети тази година![]()
И какво ще постигнеш с това... най-много да дойдат и да ти нашибат акта , па после ходи да обясняваш , че протестираш

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ТИ какво искаш ... да пуснат публично:
ПУСНАХМЕ 100 тона шаран в Марица... и после ела да гледаш 1000 бразилци с търмъка
Тез неща не се опоменават НАРОЧНО, все пак искаме да опазим рибата в България доколкото е възможно.
А повярвай ми... вършат си работата доколкото могат. Част от колегите отидохме на среща с ИАРА Пловдив точно заради бракониерството.
Една окъртена зграда... 1 Нива и 4 човека отговарят за целия пловдивски регион... е извинявайте... ама й с хеликоптер да са
пак не могат да огреят навсякаде...
Бракониероте до такава степен са се изучили... че като решат да правят удар пускат 4-5 сигнала от различни телефони за 4-те края на Пловдив... и кво праим после ?
Оти не плюете Полицайте... заплатите им били малки... незнам си какво ... а на ден един магистрален не пада под 500 лв?
Държавата ни е калпава ... ама и БУНТ да напвавим пак ще дойдат следващите крадци.
ВЕРВАЙТЕ МИ !!!

Хахаха... наплюнчен те ще ти дадат когато не си с билет

ПУСНАХМЕ 100 тона шаран в Марица... и после ела да гледаш 1000 бразилци с търмъка

Тез неща не се опоменават НАРОЧНО, все пак искаме да опазим рибата в България доколкото е възможно.
А повярвай ми... вършат си работата доколкото могат. Част от колегите отидохме на среща с ИАРА Пловдив точно заради бракониерството.
Една окъртена зграда... 1 Нива и 4 човека отговарят за целия пловдивски регион... е извинявайте... ама й с хеликоптер да са

Бракониероте до такава степен са се изучили... че като решат да правят удар пускат 4-5 сигнала от различни телефони за 4-те края на Пловдив... и кво праим после ?
Оти не плюете Полицайте... заплатите им били малки... незнам си какво ... а на ден един магистрален не пада под 500 лв?
Държавата ни е калпава ... ама и БУНТ да напвавим пак ще дойдат следващите крадци.
ВЕРВАЙТЕ МИ !!!

Хахаха... наплюнчен те ще ти дадат когато не си с билет

Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
никои да не вади, билет !!!!!
ИАРА имат други "грижи", а не да зяпат за брой кукички и въдици...и бракониери.Мен за 2 години доживях 1 път да ме проверят, защото бях на традиционно супер посещавано място, удобно да си спрат колата до гъза ти......Неправителствената организация от години критикува непрозрачната дейност на ИАРА и следи под лупа свършеното от нея.
Кисьов посочи нарушения по време на последния конкурс, проведен от агенцията. През декември м.г. е трябвало да бъдат избрани фирмите, които ще доставят зарибителен материал през 2009-а. Според него по-скъпите оферти са спечелили за сметка на по-евтините.. ..
1 път за 2 години- и то в Русе-имат ресурс все пак...щом карат на автопилот в кабината (София), какво остава по места -става дума генерално.Има и изключения и си вършат работата колкото могат в този батак, който други са създали и поддържат
Аз знам кво искам-да си вършат работата,за която ВЗИМАТ ПАРИMaverick написа:ТИ какво искаш ...
Хахаха... наплюнчен те ще ти дадат когато не си с билет![]()
![]()