касапница на скобари на с.Виница

Модератори: bobopeli, sapuna

revox
разбира нещата
разбира нещата

касапница на скобари на с.Виница

Мнение от revox »

Здравейте,колеги.Днес бях за риба на един ръкав на р.Марица между с.Виница и Първомай.Периодично си излизаше по някой скобар и морунаж, и то бая големки..към 400-500 гр.Имаше доста народ и всеки си хвана по 10-15 рибета.Неприятното се случи по обяд,когато пристигна една бригада от 5-6 човека пияни,като прасета.Те най-спокойно си разпънаха такъмите с ТРОЙКИТЕ и ги зачесаха.Ама така брутално ги чесаха,че ги съсипаха.За два три часа,докато бях там,извадиха над 100 риби.А рибата,като че ли беше една върху една на това място,под едни дървета.Крещяха,викаха,хилиха се...и ги трепеха на 5 метра от тях.Много хора им направиха забележка,но без резултат.Така,като си мисля ако няколко пъти се появат такива прасета на това място,няма да остане помен от рибите там.Аместенцето е уникално,за доста хора става и е на завет.Ако някой има познати риболовни в тоя район,нека ги помоли от време на време да проверяват за касапи.
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: касапница на скобари на с.Виница

Мнение от Nikola Polizovski »

Много жалко :evil: По кои ли пат се питам,има ли маж да ги спре,мамката им :evil:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Винаги трябва да ти е под ръка телефона на ИАРА,поне на първа ръка.
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

обаждаха се...но точно днес никой не искаше да дойде,отговаряха...утре ще дойдем.След дъжд качулка.С едното прасе щяхме да се изтрепем,ама аз сам а те шест.
Изображение
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

Колега,там е така от няколко години насам!Всяка зима едно и също-или парашути или тройки! И най-лошото е че никой нищо не прави,ако се обадиш или няма да ти вдигнат или казват че ще дойдат да проверат и до там си остава! Тъжно,но такава е реалността в нашата мила страна!
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

Защо се ядосвате все пак живеете в БГ
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

то затова все ходим на майната си за риба и пак е слабо,щото пари за билети взимат,ама по реките и гъоловете е мъртвило.Или щото не зарибяват,или не идват на сигнали,или щото си пият винцето събота и неделя и не им дреме.От 10 риболова,я веднъж ще намериш место и ще кълве,я не.Минавам на седмица по 500 км да ходя за риба,а резултат почти никакъв.Колко са парашути по магазините,колко даракчии по реките,не е истина.Ами...ще гледаме по телевизията по франция как дънат трофеи,и като идем после мераклии по наще места...ще ловим по 2-3 припаднали къорави рибета и това е.Толкова рядко ги напипвам някаде да си кълве хубаво и все нещо ще се усере после,я водата падне,я парашутисти,я даракчии,я мътилки във водата,я местата ще са изринати от багери и т.н.
Изображение
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

за ИАРА ако найстина са казали че този ден немогат да дойдат НЯМАМ ДУМИ а за пияниците(бракониери) дано се одавят в реката.
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

revox написа: едното прасе щяхме да се изтрепем,ама аз сам а те шест.
Много пъти съм го казвал и Ше повторя за неразбралите... :idea:

НЕ се правете на безсмъртни и не влизаите в конфронтации за "глупости" , че бой и е...не
не се връщат . :!:

НЕ се правете на велики природозащитници - че някъде ще "отнесете" плувката много яко ... :!:

Врътнете един телефон , за да ви е чиста съвеста и толкова :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

На ИАРА изобщо не може да се разчита.Това си е едно поскомунистическо ведомство,където си кютат безхаберни чиновничета в очакване на следващата заплата.Лично съм бил свидетел на Струма-5 човека с парашути,тия минаха на проверка,полафиха си с "парашутистите" и си тръгнаха,а пичовете си продължиха "риболова" необезпокоявани.И тъй като почти всеки колега тук е бил свидетел на "работата"на ИАРА,предлагам някой мод.да организира подписка ,която да се представи на институциите ,контролиращи работата на въпросното ведомство.
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

организирайте се една бригада вие и ги утрепете тия копеленца...следете ги кога ходят на реката и ги спипайте...избийте им зъбите на място и си тръгнете...повече няма да стъпят там :evil:
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от takezo »

dalgia написа:организирайте се една бригада вие и ги утрепете тия копеленца...следете ги кога ходят на реката и ги спипайте...избийте им зъбите на място и си тръгнете...повече няма да стъпят там :evil:
"Леж ти на това ухо..."

Ако си мислиш че си струва да влизаш в ръкопашни боеве ...

И че си отишъл "там" за да се правиш на нинджа - помисли кой би могло да стои срещу теб.
А и повечето "колеги" ходят , "въоражени" - да не те търсят из водоемите теб.
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
АмАтЬоРа
новобранец
новобранец

Мнение от АмАтЬоРа »

Няма отърване от тези гадове.Около Благоевград е същото положение,даже мисля че се размножават.
eх да можеше всеки ден да съм на риба
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,като хлебарките саИзображениеИзображениеИзображение Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображение Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”