Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Пръчка за мач с акция до 10гр.?
Модератор: sapuna
Пръчка за мач с акция до 10гр.?
Колеги, каква мач пръчка, която да не е по къса от 4.20м. и с работен диапазон до 10 гр. ваглери? За две марки с удивително съвпадащи модели мачове се сещам
, ама да видим какво ще каже Колективният разум!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Пръчка за мач с акция до 10гр.?
Освен за двете които се сещаш,аз имам на мичел
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Нормарк титан 3000-удивително добра пръчка!
Благодаря, ако може малко повече ТТД и къде може да се види, тръсне, купи.
NORMARK TITAN 3000 има отзиви за изключително класна пръчка. Доколкото разбрах, около 800 лв. идва в Бг има ли го това животно.
Ице, Мичел - предполагам е външна доставка, щото не го откривам по нашите ширини?
NORMARK TITAN 3000 има отзиви за изключително класна пръчка. Доколкото разбрах, около 800 лв. идва в Бг има ли го това животно.
Ице, Мичел - предполагам е външна доставка, щото не го откривам по нашите ширини?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не е,но го няма в страницата на Видракс сега.Но е 3.90,а Нормарк го няма у нас.
-
- вече хвърля и на тежко
В България е трудна за откриване-доставка от Англия е вариант.Когато споменах за Нормарка не говорех наизуст-ловя с такава и е наистина голямо удоволствието с такава пръчка.Пръчката не е точно на 4,20м.,а 3,9м. с екстеншън на 4,5м. налага се използването на две макари,за по-добър баланс.Дори дребен уклей предава вибрациите върху дръжката и във всеки един момент усещаш рибата директно.Не съм сигурен,но мисля че цените вече не са тия които споменаваш.Ако проявяваш по-голям интерес-давай на Л.С.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега,нас ни интересуват неща които може да си купим от тук.В Англия има и по-добри мачове от цитирания.И за изясним нещата,For иска мнение кое от двете-Колмик или Тика,с акция която е посочил по-горе.Разликата е в цената,а дали да купи по скъпия 

-
- вече хвърля и на тежко
Чичо Веско е в Пловдив и сервиза му е по-добър от на Сашо,така че аз бих заложил на Колмик.Относно покупката на Нормарк има начини това да стане от България.Интересуват ме по-добрите от Нормарка,изключая Дайвата-дай да ги погледна,може и да им скоча.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Знам за Веско,чувал съм за него,но разликата е близо 200лв,а тя си е сериозна цифра.А да не дава Господ да прибягваме до него,сервиза имам предвид.До 10-12 гр.не бих се замислил и да е 3.90,аз имам такъв,добре вади и уклеи и шарани по 3-4кг с повод 0-128мм,Ксило.Още един колега има като моя мач и може да потвърди думите ми-предвид рибите които сме вадили с тях.
http://fishermanbg.com/articledetails.php?ArticleID=218 или http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=2 - ARTAX ATTIVA - 4,25 м. (202гр.) 390.00 лв.
Тиката е без цена на сайта на вносителя - някой знае ли цената и дали имат наличност? Писах им - ама не ми отговарят вече втора седмица
Ако разликата е само в надписите на двете пръчки и тиката е на значително по-добра цена - не виждам никаква причина да взема тази на колмик
В Пловдив май при Тошко трябва да питам - нали той им е представител тук?
Тиката е без цена на сайта на вносителя - някой знае ли цената и дали имат наличност? Писах им - ама не ми отговарят вече втора седмица

Ако разликата е само в надписите на двете пръчки и тиката е на значително по-добра цена - не виждам никаква причина да взема тази на колмик

В Пловдив май при Тошко трябва да питам - нали той им е представител тук?
Колега препоръчвам ти Perseverer,имам го и съм много доволен от него.Взел съм го за 130лв.Виж сайта на TICA http://www.ticaglobal.com/eu/products/? ... ing&sid=76
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Коце,около220 лв. е Тиката ,знам къде може да япоръчаме,ако искаш да я пипнеш имам приятел с такава,ще го уредя.
Стига с тези модератори.Винаги са най-разбиращи и компетентни.Нека и други съфорумници да се изказват мненията си по темите.Тези майни се опитват цяла България да поучават.До кога бе майни.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
COLMIC ARTAX ATTIVA или SHIMANO SPEEDMASTER.Аз съм за тези двете,защото ги имам и са уникални.

-
- учете се от него
Ама и ти вземи чети заглавията- темата е "до 10гр" , а не "...от 10гр, нагоре", тоя мач на ТИКА, дето си го постнал, е за съвсем други работи....haga написа:Стига с тези модератори.Винаги са най-разбиращи и компетентни.Нека и други съфорумници да се изказват мненията си по темите.Тези майни се опитват цяла България да поучават.До кога бе майни.

п.п. аз не съм "майна" , ако това те удовлетворява