Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неуспешно откриване на Овчарица
Re: Неуспешно откриване на Овчарица
много добър въпрос, и аз се присъединявам към питането?val написа:Поздрави и от мен . То за мирната риба го разбрахме , но я кажи каде се крият хищните в туй време.
иначе, голямо браво за упоритото висене, пъ и си е откриване, все пак!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

На 8 и 9 бях на Овчарица на 1 скендер ...battihos написа:сори на кое място бяхте
Браво все пак не сте капо хванали сте 1 шаранче а за другия път данод а е много успешен.
Февруари Брат,Февруари......Jechev написа:много добър въпрос, и аз се присъединявам към питането?val написа:Поздрави и от мен . То за мирната риба го разбрахме , но я кажи каде се крият хищните в туй време.
иначе, голямо браво за упоритото висене, пъ и си е откриване, все пак!

- велчев62
- ще става разбирач
За хищник не съм пробвал,другите въртяха на воблери и силикони,но резултата е незадоволителен.
Видях да уловят 2-3 сулки но дребни и то пълни с червеи
Видях да уловят 2-3 сулки но дребни и то пълни с червеи
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе дявол го взел, аз от студеното бяла не съм вадил. Имам въпросче: Защо бялата и щуката от топлото нямат този червей, а в студеното го има?????
- велчев62
- ще става разбирач
Вальо от топлото(на моста),също съм ловил бяла там няма червеи,а на скендера е бъкана с червеи,нали в скендерите се влива топлата водаval написа:Абе дявол го взел, аз от студеното бяла не съм вадил. Имам въпросче: Защо бялата и щуката от топлото нямат този червей, а в студеното го има?????

Тенко , поздравление и от мен за новите такъми.Сигурен съм ,че в най-скоро време ще им направиш сефтето с добри екземпляри.А колкото до откриването на новия сезон дали с риба или без - важното е , че си бил с въдица и добра компания.Чао от даскала.
- велчев62
- ще става разбирач
Забравих да добавя,че пътя ми излезна безсплатен
,защото извадих два чудесни воблери за бяла риба,закачени на въдицата ми

-
- сериозен играч
Само един въпрос-прелива ли Топлото през стената?Защото преди десетина дни беше като Ниагарски водопад!
- велчев62
- ще става разбирач
Само в началото и в края не е преляла,иначе има около 10см вода по целия мостgrandal_331 написа:Само един въпрос-прелива ли Топлото през стената?Защото преди десетина дни беше като Ниагарски водопад!
- S.Koychev
- разбира нещата
Колега я и аз да питам досега несъм ходил никога на Овчарица, мн ми се ходи може ли малко инфо -платено ли е, и ако е колко се плаща ,може ли всеки да ходи или само определени хора пускат... и ако може да кажете каде е най добре да се лови там
Мерси ..

Ribarche
-
- разбира нещата
[quote="Benicio"]Колега я и аз да питам досега несъм ходил никога на Овчарица, мн ми се ходи може ли малко инфо -платено ли е, и ако е колко се плаща ,може ли всеки да ходи или само определени хора пускат... и ако може да кажете каде е най добре да се лови там
Мерси ..[/quote]
Платено е на топлото таксата е 10лв за 24 часа за три пръчки, на останалите места е 20 или 30 лева, но за там ти трябва и някой да те вкара!

Платено е на топлото таксата е 10лв за 24 часа за три пръчки, на останалите места е 20 или 30 лева, но за там ти трябва и някой да те вкара!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- учете се от него
NO COMMENTkamen написа:Benicio написа:Колега я и аз да питам досега несъм ходил никога на Овчарица, мн ми се ходи може ли малко инфо -платено ли е, и ако е колко се плаща ,може ли всеки да ходи или само определени хора пускат... и ако може да кажете каде е най добре да се лови тамМерси ..