Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Простотия,но не извинение
Модератор: dantho.mihov
Re: Простотия,но не извинение
ЖоРО!!!!!! От Кипар до Крит има голяма разлика бе малкия.malkia_joro написа:vasilev написа: И със самолет да тръгнете до мене няма да стигнете![]()
знаете ли ,защо,,,,,,,,защото съм на о. Крит ,,,,бре,гамото
![]()
![]()
![]()
![]()
Като го писах бях малко

malkia_jorochapara написа:Малкия е на 35 шест години,не му се връзвай,ма ние докат си тролиме ще разбереме къде е грешката в дестинациятаЖоРО!!!!!! От Кипар до Крит има голяма разлика бе малкия.![]()
![]()
![]()

- malkia_joro
- разбира нещата
Я това много добре го знаемvasilev написа: ЖоРО!!!!!! От Кипар до Крит има голяма разлика бе малкия.![]()
![]()

Ама утре ще си купя Гинко билоба,та като тръгнеме да не забравиме името на дестинацията

Красотата на живота е в това,че продължава.

- malkia_joro
- разбира нещата

Не вярвам да съм те обидил,,,,,Георги(Жоро).malkia_joro написа:vasilev написа: malkia_joro![]()
![]()
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8F#p260780

- malkia_joro
- разбира нещата
Ще ти се сърдя до края на живота сиvasilev написа: Не вярвам да съм те обидил,,,,,Георги(Жоро).![]()

п.п.шегувам се

-
- кандидат преподавател
Василев,нещо манипулираш населението-за твое сведение още през м.септември 1990 стигнах със самолет до Крит - Ираклион /две бронирани машини го пазеха от двете страни от терористи,предполагам /и то с младата си булка за следсвадбено е..о....детайлно и подробно опознаване.И знаиш ли с кво-с една аеро-шейна за 40 полуидиота Як-40!А Чапара и без снимки ша му приема на доверие лакардиите-да даде сал отчет за усвоения алкохол,щот съм запознат детайлно с въпроса.
INCUBUS написа:Василев,нещо манипулираш населението-за твое сведение още през м.септември 1990 стигнах със самолет до Крит - Ираклион /две бронирани машини го пазеха от двете страни от терористи,предполагам /и то с младата си булка за следсвадбено е..о....детайлно и подробно опознаване.И знаиш ли с кво-с една аеро-шейна за 40 полуидиота Як-40!А Чапара и без снимки ша му приема на доверие лакардиите-да даде сал отчет за усвоения алкохол,щот съм запознат детайлно с въпроса.

- malkia_joro
- разбира нещата
Става въпрос,че аз вместо Крит,бях написал Кипър.Та ако хванеме самолет и идеме до Кипър,няма да намериме Василев тамvasilev написа:....
ще разбереш за какво става въпрос![]()
![]()

Ха така,,,,,,,,, цветно обяснениеmalkia_joro написа:Става въпрос,че аз вместо Крит,бях написал Кипър.Та ако хванеме самолет и идеме до Кипър,няма да намериме Василев тамvasilev написа:....
ще разбереш за какво става въпрос![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
То това пиене кога помага,кога пречи-вече и аз не мога да са ориентирам ама айде -здраве да е и наздраве!