Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходка край Осъм
- stoianoff
- научил се да хвърля
Разходка край Осъм
Видях, че и други колеги са направили разходка край реките. И аз я свърших същата и обикалях цял час и повече, докато се уверих, че ще си остана със снимките. Срещнахме още 2-ма като нас - и те го бяха ударили на обиколка с въдици и такъми край Осъма. Разменихме няколко приказки и поехме обратно.
Ето и няколко снимки от замръзналия Осъм:

Където се виждаше вода, там беше дълбоко 30-40 см. и влачеше лед.

В този "гьол", който се вижда и на горната снимка извираше вода и не беше замръзнало навсякъде, виждаха се много водорасли и малки рибки, които при наща поява се скриха "вдън земя":

И накрая ето и участниците в следобедната разходка,това съм аз с леко бойно снаряжение:

а това е Иван:

Като няма риба и такива неща снимахме:

Хубава разходка си направихме при слънчево време и температура -6 градуса, в очакване на по-добри времена.
Ето и няколко снимки от замръзналия Осъм:

Където се виждаше вода, там беше дълбоко 30-40 см. и влачеше лед.

В този "гьол", който се вижда и на горната снимка извираше вода и не беше замръзнало навсякъде, виждаха се много водорасли и малки рибки, които при наща поява се скриха "вдън земя":

И накрая ето и участниците в следобедната разходка,това съм аз с леко бойно снаряжение:

а това е Иван:

Като няма риба и такива неща снимахме:

Хубава разходка си направихме при слънчево време и температура -6 градуса, в очакване на по-добри времена.
Едри!
Re: Разходка край Осъм
това е добре . поне си направил расхотка 

-
- ще става разбирач
Ех тоя Осъм бе. И аз имам спомени от него. Хубава река е.
- carpsliven2
- сериозен играч
снимките са красиви и без риби .. браво за излета колега 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- научил се да хвърля
Невероятни снимки си направил и добра разходка
Ще дойде и това време 

Голяма красота!!! БРАВО 

- 100yan
- вече хвърля и на тежко
Страхотни снимки!!!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Яки снимки, определено! Добра разходка си направил, аз обожавам подобни разходки с червено винце и тежко мезенце 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Кучи студ,то щеше да е чудо да не е пълна замръзация пустият Осъм!Дръж така,колега,постоянни проверки.Чудесен излет!И аз ги правех тези изпълнения целогодишно през 1975-1979 като ученик в Ловешката реална гимназия "Хр.Кърпачев".Ама тогава имах сал една пръчка германска "Гермина" и макара СССР "Делфин".
- stoianoff
- научил се да хвърля
И аз все още пазя от моите ученически години също една Germina, 2.10 м., жълта на цвят. Още е здрава! Колко кефал е изловила по Осъма на плувка и на блесна! А бе от къде ме сети за тези хубави времена...INCUBUS написа:Кучи студ,то щеше да е чудо да не е пълна замръзация пустият Осъм!Дръж така,колега,постоянни проверки.Чудесен излет!И аз ги правех тези изпълнения целогодишно през 1975-1979 като ученик в Ловешката реална гимназия "Хр.Кърпачев".Ама тогава имах сал една пръчка германска "Гермина" и макара СССР "Делфин".
Едри!