Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На къде в неделя....
Модератор: Paublo_Eskobar
На къде в неделя....
Здравейте, Колеги! От дълго време посещавам този форум. Винаги ми е било малко неловко, защото черпя от Вашата информация и се уча от Вашия опит, без да дам нищо от себе си в отговор
За това се реших да напиша няколко реда.
От миналата година не съм ходил за риба и това естествено ме съсипва. И за това - на къде в неделя? Колебая се между Гърция, където в сравнително малък периметър мога да пробвам едър костур на язовир, змийорка на река или нещо морско.
Другия вариант е Овчарица - знае се -амур и шаран.Сулките са малки за сега.
Надявам се да има нещо за разказване

От миналата година не съм ходил за риба и това естествено ме съсипва. И за това - на къде в неделя? Колебая се между Гърция, където в сравнително малък периметър мога да пробвам едър костур на язовир, змийорка на река или нещо морско.
Другия вариант е Овчарица - знае се -амур и шаран.Сулките са малки за сега.
Надявам се да има нещо за разказване

-
- разбира нещата
Re: На къде в неделя....
Добре дошъл вече официално във форума, пожелавам ти успех в излета, както и много успешни излети занапред съпроводени с репортажи!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- кандидат преподавател
Виж сега,колега,добре дошъл естествено най-напред,ама...ако наистина четеш от много време,съобразявай се с подфорумите /не че ми е работа,ама и аз кат ревностен почитател на форума са впрягам/.Конкретната ти тема не е изобщо за сладководния риболов-засяга абсолютно частен въпрос -накъде примерно да отгърмиш в неделя.Виж,все пак подфорумите "Информация за водоемите" ,"Отивам на излет"и пр.Може да ти светне от тях,пробвай...
Извинавам се!Изтрийте ме! Благодаря на Камен!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Късмет и от мен!
РК Перник ли значи?
РК Перник ли значи?