Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от drebens »

Сутринта по Нова,при Лора Крумова,дават че някакви роми искат да имат черква в която да пробовядват на цигански.Е не съм расист ама вече не се па трае.Лора го пита да каже на цигански 10-те божи заповеди,а единия тъпанар само повтаря студено ми е и Господ е казал да има обич.Направо незнам на къде вървим.Оня ден на училището в Бургас или Варна,не си спомням пишело Булгаристан и българите на сапун. :evil: :|
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ако и на тези избори останат на власт тези тъпанари,то е ясно на къде вървим.Граждански неподченения,бунтове и гражданска война.Никой не го желае това,но ми се струва,че ще стане :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

AL KAPONE написа:
5кила написа:бе майката си ебало...Вие не разбрахте ли бе,хора,че НЕМА БОГ?бил той аллах или инри...всичко е само злоба и ламтеж за дивиденти.промиване на мозьци и нечии си интереси.
Има и нормали граждни в тази държава, които трябва да сме по единни във всяко едно отношение.... въпрос на гледна точка... ти като ме познаваш що мислиш, че трябва да бъда повлиян от НЕКОЙСИ? Що мислиш че няма да има и ТАКИВА дето неса с партийна книжка там? :roll:
ти па ЛИЧНО прие всичко :)бе кой говори за партийни книжки бе :)изразявам се в ГЛОБАЛЕН мащаб. :idea: всичко е вьпрос на вьзпитание и личностни качества-по опростено-кой е гад си е ГАД,без оглед на партийната книжка.кой не е-НЕ Е :wink: това имах предвид.не се насьсквай против мен-знаеш,че по по пьрвичен начин ги виждам нещата-без задни мисли и мноо тафтологии..
па тая ЛОРА..хм-не знам,не знам..и на нея не и чиста работата :D а и не ви ли писна с тия "медии",чето тькмо почне нещо да се изяснява,след полвинчасов скандал и вземат та кажат "оставаме темата ОТКРИТА,че сега вече неаме ВРЕМЕ" :roll: все НЕМАТ време,все ВРЕМЕТО им ОГРАНИЧЕНО....ми за кво си правите ТЬПИТЕ предавания тогава бееее?ако си резнете по малко от рекламите на тьпотии през 15 минути,може и ВРЕМЕ да се намери.бе поврьща ми се-не,че неам време,ама неам ДУМИ вече .БУААААААААААААААА :mrgreen:
не ми харесва особено БЬЛГАРСКИЯ рап,ама в една песен чух нещо мноо яко-"кай,кай кво кай и накрай-нищо не кай" :D :D ВРЕМЕ все немат...бе заеби :finga:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

В Бургас бяха надписите...то и аз не съм расист ама ... ш'е ги пращаме на заколение в скоро време и Доган майче ще ги води ... колкото до надписите,надявам се че това е само детрска работа и не е вложено съществен смисъл ....макар че пак не е уместно!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
snegk

Мнение от snegk »

Има малко успокоение и за наз бургазлии,на 14 ще има митинг и в Бургас.Там вече ще присъствам.
Протест срещу правителството организират в Бургас студенти, пенсионери, еколози, фермери и граждански организации.
Той е насрочен за 14,00 часа на 14.01/сряда/ пред сградата на Областната администрация. Протестиращите ще носят четен брой карамфили, с които символично ще „погребат” сегашната власт.
„Години наред живеем на дъното, в страната на мафията, беззаконието и амнезията. Да покажем на политиците ни, че ни пука, че не спим и повече няма да ги търпим.
Всеки, който има съзнанието на българин, милеещ за бъдещето на страната си, и който желае да покаже негативното си отношение към тази управленска коалиция и това правителство, да излезе и да протестира”, призоват организаторите на протеста.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

snegk написа:Ако и на тези избори останат на власт тези тъпанари,то е ясно на къде вървим.Граждански неподченения,бунтове и гражданска война.Никой не го желае това,но ми се струва,че ще стане :twisted:
А не е ли късно вече,май отдавна така трябваше да стане.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Тъкмо навреме е...както са ни притиснали и с тая газ,и криза,и работа няма,народа е освирепял.Но е от друга страна е късно-трябваше ли да се стига до тук?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

По добре късно,отколкото никога !!!
Винаги е късно приятели,ние Българите все закъсняваме.Никога обаче не е късно да ги отрепеш всичките политици и винаги има за какво !!!

Има обаче нещо,което се говори из цяла Европа.Когато господ Бог,раздавал земята на народите,забравил да даде на Българите и един отишъл и се развикал че ни е забравил.Той - Господ,повикал дявола при него и му казал да обръща джобовете.Дявола взел да се опъва и да нервничи,но когато Господ го хванал за копитото и го обълнал с главата на доло,от него паднало парченце от – Рая.Мисля,че това е първия и последния път,когато сме закъсняли и ни се е случило нещо хубаво,дал ни е парченце от Рая.От тогава,само ни взимат без да дават,щото и при него всичко стана бизнес.Закъснееш,не дава а взима - факт.Като гледам обаче колко ентусиазъм има в нас,просто ми е жал !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

toxin34 написа:ьььъъцъцъцъц-мире бре от се преиш и ти на утепан 10.30 на паметника Левски на 14-ти
Значи там се събираме.Под колоните предлагам :roll: .
Ако има някой колега ,който не ни познае да вика силно... Йебаньььееее.
В никакъв случай няма да го арестуват,.......актуално ще е,...ОСТАВКА.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

drebens написа: А не е ли късно вече,май отдавна така трябваше да стане.
По добре късно отколкото никога,а евентуално ако пак ни манипулират ще сменям държавата който иска може да се включи ето готов бизнес в Италия http://subito.it/tre-laghetti-in-area-a ... 153575.htm :D тука къща няма за тия пари.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Пичове съжелявам много ,но колкото и да искам няма да мога да присъствам :( Немога да взема отпуск,то при нас сега съкращения проблеми .Бате Любо,Сакси и всички който ще сте там викаите и заради мен :wink:
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

slivnalia написа:Пичове съжелявам много ,но колкото и да искам няма да мога да присъствам :( Немога да взема отпуск,то при нас сега съкращения проблеми .Бате Любо,Сакси и всички който ще сте там викаите и заради мен :wink:

Нали знаеш ,че съм ти задължен :wink: ,ще викам и за теб :D .
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Saksi , и заради мен бате.Няма откачане от работа. :evil: :evil: :evil: Но ако работата при вас загрубее-идвам.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Той Командира обяви тази сутрин по БТВ -ДСБ ще оглави протеста.Е,отивайте,скачайте и въобще квото ви се ще...пак ще му изплетете кошничката да се дореди до яслата.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ам чи тя празна бе приятелю,те тия дето са сега,всичко си занесоха у дома Изображение

Какво обаче значение има,кой ще яхне вълната !?!?!?На изборите да се гласува както трябва пък вълната в момента изобщо не е важна !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”